حل مسائله ی تتای شیمی
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی تتای شیمی حدودا 20 قسمت اول دیده میخواستم چن تا سوال ک مشکل دارم حل بشه
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بفرمایید
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کسی تتای شیمی حدودا 20 قسمت اول دیده میخواستم چن تا سوال ک مشکل دارم حل بشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته با اجازه ی اقای مالتی که خیلی وقته افتخار دیدنشونو ندارم
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Ali Malti انجام شده
امیدوارم خوب نوشته باشم
️
-
البته با اجازه ی اقای مالتی که خیلی وقته افتخار دیدنشونو ندارم
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهقاسم محمدی اجازهٔ ما دست شماست قربان
اما من هر چی فکر میکنم، رفیقی به اسم قاسم ندارم -
قاسم محمدی اجازهٔ ما دست شماست قربان
اما من هر چی فکر میکنم، رفیقی به اسم قاسم ندارمعلی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
-
علی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهقاسم محمدی داداش ببخشید نشناختمت
پیش خودم گفتم من از ابتدایی تا دبیرستان رفیقی به اسم قاسم نداشتم، گفتم حتما اشتباه گرفتی
الان حالت خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ از پسرعموت چه خبر(نمیدونم چرا یاد مجید میفتم خندم میگیره)
-
قاسم محمدی داداش ببخشید نشناختمت
پیش خودم گفتم من از ابتدایی تا دبیرستان رفیقی به اسم قاسم نداشتم، گفتم حتما اشتباه گرفتی
الان حالت خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ از پسرعموت چه خبر(نمیدونم چرا یاد مجید میفتم خندم میگیره)
الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که موفق باشی و امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
-
قاسم محمدی داداش ببخشید نشناختمت
Ali Malti الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
-
الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که موفق باشی و امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهقاسم محمدی شما همیشه بنده رو شرمندهٔ خودت کردی برادر
من مطمئنم که اگر عمری باشه، شما رو مهرماه امسال با روپوش پزشکی در بهترین دانشگاه پزشکی کشور؛ دانشگاه تهران می بینم
و یقین دارم شایستهٔ تحصیل در بهترین دانشگاه ایران هستی بواسطهٔ تلاش و کوششی که از مقطع راهنمایی تا به الان شاهدش بودم
به امید دیدار️
-
قاسم محمدی شما همیشه بنده رو شرمندهٔ خودت کردی برادر
من مطمئنم که اگر عمری باشه، شما رو مهرماه امسال با روپوش پزشکی در بهترین دانشگاه پزشکی کشور؛ دانشگاه تهران می بینم
و یقین دارم شایستهٔ تحصیل در بهترین دانشگاه ایران هستی بواسطهٔ تلاش و کوششی که از مقطع راهنمایی تا به الان شاهدش بودم
به امید دیدار️
Ali Malti ممنون علی جان
-
امیدوارم خوب نوشته باشم
️
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti میگم میتونی پی وی تو باز کنی بیام چن تا سوال دارم
-
علی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهقاسم محمدی ی سوال
-
وقتی تاپیک حل سؤال شیمی به تاپیک احوالپرسی تبدیل میشود
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. بچه ها تتای مسائل شیمی برای کسایی که پایشون ضعیفه بدرد میخوره؟