سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
چی بخونم؟؟؟؟!
-
از کجا چی بخونم تا پزشکی قبول بشم؟!
سال ۹۵ رتبم شد ۲۹هزار منطقه یک. -
-
weird media
سلام حاجی اگه میخای 401 کنکور بدی نظری ندارم ولی اگه 402 میدی میگم
زیست : جامع خیلی سبز
شیمی : جامع میکرو
فیزیک : جامع میکرو
ریاضی : جامع مهرو ماه
عربی : جامع خیلی سبز
فارسی : جامع خیلی سبز
زبان : جامع مبتکران
دینی : میکرو جامع
شروع کن با برنامه قلم چی بخون
از سایت میتونی دانلود کنی برنامه رو -
mehdi jalilpour
عالی . مرسی. ولی کتابهایی که فرمودی کتاب تستشون رو بگیرم؟! -
weird media سلام
کنکور ۱۴۰۲ میخوای بدی احتمالا
سعی کن حتما از مهر یه آزمون آزمایشی شرکت کنی
اینایی که میگم رو تا اولین آزمون آزمایشی که مهر ماه میدی باید کار شه حتما یدور
برای فیزیک از آموزش شگفت انکیز استفاده کن تک پایه دهم و یازدهم بعدش از نشر الگوی تک پایش
برای ریاضی میتونی فیلم ببینی (استاد امینی راد ساده توضیح دادن و برای دهم رو استاد لکستانی با اینکه کامل ضبط نکردن ولی خب از سطح پایین شروع کردن و سطح بالا هم کار کردن)که اول دستت بیاد قضیه چیه بعدش هم خیلی سبز یا مهر و ماه جامع که انتخابش با خودته نمونشون رو دانلود کن ببین با کدوم راحت تری بعد از اون هم سه سطحی(ریاضی رو جامع کار کن)
برای شیمی از مبتکران تک جلدی دهم و یازدهم استفاده کن اگر هن فکر میکنی وقت بیشتری داری و راحت اینا تموم شدن از آیکیو تک پایه استفاده کن من خودم استفاده میکنم
برای زیست هم نمیدونم خودخوان میتونی یا نه ولی فیلم های آقای موقاری خیلی خوبن فقط حواست باشه که فیلم میبینی سریال وار نگاش نکنی و بنویسی و تمرینی اگر بود(مثلا تو ریاضی) حل کنی و..... اکر فیلم دیدی کتاب درسی هر سه سال رو داشته باش سیمی کن و یه ورق لای هر ورق کتاب بگو بزارن برات و بعدش جزوه طلایی ماز رو مثلا بخون یا اینکه از نشر الگو استفاده کن و خب اگر از جزوه طلایی ماز استفاده کنی که فعلا گویا تو بازار نیست میتونی از خیلی سبز جامع استفاده کنی به عنوان منبع تستی البته آیکیو تک پایه هم میتونی استفاده کنی بستگی به خودت داره
فقط اینکه به نظرم برو داخل کانال تلکرام سیب ترش برو و سریال کنکور ۱۴۰۱ رو سرچ کن برا مطالبش رو میاره راجع به اینکه شما در وضعیت فعلیتون اصلا چجوری شروع کنید تا انتخاب منابع و پایه ضعیف و مشکل مالی و حتی اینکه هر درس چجوری خونده بشه و محتوای بسیار کاملی هست -
weird media کتای هایی که گفتند هم درسنامه داره هم تست
-
weird media
سلام
زیست نشر الگو
شیمی مبتکران
ریاضی اول خیلی سبز بعد ای کیو
فیزیک هم میکرو -
weird media سلام دوست عزیز
به نظر من از کتابای جامع خیلی سبز استفاده کنید.... این کتاب ها هم درسنامه کامل دارن با ریز نکات و هم اینکه تست های کامل و زیادی دارنمن کتاب تست جامع زیست و شیمی و زبان و ادبیات خیلی یبز رو دارم
با قیمت مناسب
اگه خواستید در خدمتم -
N Ab 0 در چی بخونم؟؟؟؟! گفته است:
weird media سلام دوست عزیز
به نظر من از کتابای جامع خیلی سبز استفاده کنید.... این کتاب ها هم درسنامه کامل دارن با ریز نکات و هم اینکه تست های کامل و زیادی دارنمن کتاب تست جامع زیست و شیمی و زبان و ادبیات خیلی یبز رو دارم
با قیمت مناسب
اگه خواستید در خدمتم
دوره های زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک رو هم پیشنهاد میکنم -
این پست پاک شده!
-
Alireza Abbaszadeh
چاپ ۱۴۰۰ -
weird media سلام ما دو مدل کتاب داریم درسنامه محور و تست محور اگر درسنامه میخواید برای زیست (خیلی سبز های تک پایه) برای شیمی(مبتکران یا خیلی سبز ترجیحا مبتکران) فیزیک(خیلی سبز یا گاج) ریاضی(جامع مهرو ماه یا خیلی سبز ترجیحا مهر و ماه)
حالا تست محور برای منبع دور دوم و سوم(زیست، ازمون های نشر الگو، هزار تست عمارلو، پینو کیو خیلی سبز این عالیه، آی کیو گاج اگر که تست های خیلی قوی و جوندار میخوای،شیمی(ای کیو، ازمون نشر الگو، مسائل شیمی نشر الگو، عبارت نامه شیمی کنکور هم خوبه، فیزیک(ای کیو و نشر الگو و گاج) ریاضی هم مهر و ماه و نشر الگو و گاج اریان حیدری) از کتابای نردبام خیلی سبز هم میتونی برای تست های قوی برای هر چارتا درس استفاده کنی کتاب های ای کیو هم اگر سطحت بالای 40 یا 50 هست بزن چون سخته تست های چالشی داره