قرابت ۱
-
@Alzahra-Daftar
سه میشه؟:)) -
@Alzahra-Daftar
سه میشه؟:))ramses kabir
آره ۳ میشه
ولی ۴ رو ببین اخه -
ramses kabir
آره ۳ میشه
ولی ۴ رو ببین اخه@Alzahra-Daftar
خب ببین بیت صورت سوال میگه دل همه ی خوبان از گردش ایام و روزگار ضربه دیده
گزینه ی سه هم دقیقا داره میگه هرچی پاک تر بشی مثه گندم از اسیا بیشتر ضربه میخوری(که در قدیم به اسمون و گردون و گردش روزگار هم اسیا میگفتن)
ولی گزینه ی چهار فقط میگه ازادگان با این که چرخ بشون ضربه میزنه ولی اونا اصا شکایت نمیکنن و به دل نمیگیرن چون ازاده ان
در صورتی که توی صورت سوال میگه ازادگان خسته(رنجور و ناراحت)شدن و دلشون از ایام پره -
@Alzahra-Daftar
گزینه ی سه هم دقیقا داره میگه هرچی پاک تر بشی مثه گندم از اسیا بیشتر ضربه میخوری(که در قدیم به اسمون و گردون و گردش روزگار هم اسیا میگفتن)
ولی گزینه ی چهار فقط میگه ازادگان با این که چرخ بشون ضربه میزنه ولی اونا اصا شکایت نمیکنن و به دل نمیگیرن چون ازاده ان
در صورتی که توی صورت سوال میگه ازادگان خسته(رنجور و ناراحت)شدن و دلشون از ایام پرهramses kabir
Ok
ممنونم که وقت گذاشتی 🙏 -
A Alzahra marked this topic as a question on
-
A Alzahra has marked this topic as solved on
-
ramses kabir
Ok
ممنونم که وقت گذاشتی 🙏@Alzahra-Daftar
خواهش میکنم:))
وظیفه بود:))
سوال دیگه ای هست در خدمتیم:)) -
@Alzahra-Daftar
خواهش میکنم:))
وظیفه بود:))
سوال دیگه ای هست در خدمتیم:))ramses kabir
ممنون🤩
چشم حتما مزاحمتون میشم -
@Alzahra-Daftar
در صورتی که توی صورت سوال میگه ازادگان خسته(رنجور و ناراحت)شدن و دلشون از ایام پرهramses kabir
سلام.
در اصلاح معنیت، مصرع دوم گزینهٔ سه میگه که گندم وقتی پاک میشه، از سنگ آسیاب زخم میخوره و به عبارتی آسیاب میشه. منظورش اینه.
بیت اسلوب هم داره دیگه... -
ramses kabir
سلام.
در اصلاح معنیت، مصرع دوم گزینهٔ سه میگه که گندم وقتی پاک میشه، از سنگ آسیاب زخم میخوره و به عبارتی آسیاب میشه. منظورش اینه.
بیت اسلوب هم داره دیگه... -
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم♥
-
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم♥