فشار 7 |:
-
سلام وقت بخیر
دوستان میشه محبت کنید این تستو توضیح بدید راستش من فقط 4 تا کفه پیدا میکنم .... درست سوالو متوجه نشدم /: منظورش از 5 کف و سقف چیه ؟
جواب گزینه 1
تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام وقت بخیر
دوستان میشه محبت کنید این تستو توضیح بدید راستش من فقط 4 تا کفه پیدا میکنم .... درست سوالو متوجه نشدم /: منظورش از 5 کف و سقف چیه ؟
جواب گزینه 1
تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani
منظورش 5 تا سطح هست
که 2 تاش سقف و 3 تاشم کفه
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشه -
سلام وقت بخیر
جواب گزینه 1
تجربیا ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani
منظورش 5 تا سطح هست
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشه -
@mitra-ism-rahmani
منظورش 5 تا سطح هست
جوابش هم واضحا میشه یک ...چون هرچه عمیق تر میشیم فشار زیادی تحمل میکنن سطح ها و از اونجایی که گفته مساحت سطح ها یکی هست پس اونی که در عمق بیشتری هست باید نیروی بیشتر بهش وارد بشهعلیرضا تمدنی متوجه شدم ممنون
الان توی همین شکل اگه بخوام مقدار فشار روی سطح e را حساب کنم باید فقط به چگالی و شتاب ثقل را در ارتفاعش ضرب کنم دیگه به شکلش ربطی نداره ؟ -
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
علیرضا تمدنی متوجه شدم ممنون
الان توی همین شکل اگه بخوام مقدار فشار روی سطح e را حساب کنم باید فقط به چگالی و شتاب ثقل را در ارتفاعش ضرب کنم دیگه به شکلش ربطی نداره ؟@mitra-ism-rahmani
فشار وارد بر e طبق اطلاعات مسئله:
3pgL