معنی 2
-
ممنون بچه ها ولی گزینه یک خیلی تو مخه.
😶@danial-hosseiny درمورد گزینه یَک نظری دارین؟
-
@Mr-Wick فکر میکنم اینطور باشه؛
گزینه ۱:میگه که پیامبر هم سایه داشته (استفهام انکاریه) و در واقع پیشرو (طلایه )داشته این گزینه مفهمومش اینه که انسان هم مثل بقیه انسان ها بوده پس در اینجا سایه منفی نیست!
گزینه۲: هم اینطوره که پیشرو و مطیع دین باش و وقتی در پناه دین باشی از گزندها در امانی، باز هم سایه در اینجا منفی نیست!
اما گزینه ۳ : میگه که مثل سایه پیش من پست و حقیر شده ، پس اینجا سایه منفیه، و جواب تست.
گزینه ۴: هم میگه که اون همه پریشونی که داشتم در سایه گیسوی یار تموم شد یعنی وقتی به یار رسیده غم های او به پایان رسیده.@nazanin-mirzai
سلام.
اینجا سایه منفی هست. خیلی هم منفی هست...
کل مثنویش اصن درمورد انسانهای پست و حسوده.
https://ganjoor.net/nezami/5ganj/leyli-majnoon/sh8
اما صورت سؤال یه کلمۀ قابل توجهی داره که شماها بیتفاوت از کنارش رد شدید همهتون.
«شخصیتهای منفی»...
توی این بیت سایه درسته که منفیه. اما در نقشِ خودِ سایه به کار رفته. صحبت از خودِ سایهس. نه کسی و شخصیتی.
اما توی بیت سوم سایه برای توصیف شخصِ پستی آورده شده.
«چون سایه شده به پیشِ من پست» -
@nazanin-mirzai
سلام.
«شخصیتهای منفی»...
توی این بیت سایه درسته که منفیه. اما در نقشِ خودِ سایه به کار رفته. صحبت از خودِ سایهس. نه کسی و شخصیتی.
«چون سایه شده به پیشِ من پست»@danial-hosseiny معنی گزینه یک چی میشه؟
-
@Mr-Wick
من فقط متوجه قسمت «طلایه» نمیشم که اصن چرا و به چه دلیلی هست.
ولی در کل میگه که حتی پیغمبری که سایه هم نداشت از این طلایه (احتمال زیاد جلودار) آزاد نبود. -
@Mr-Wick
من فقط متوجه قسمت «طلایه» نمیشم که اصن چرا و به چه دلیلی هست.
ولی در کل میگه که حتی پیغمبری که سایه هم نداشت از این طلایه (احتمال زیاد جلودار) آزاد نبود.@danial-hosseiny اصن معنیش یه جوریه من متوجهش نمیشم
ینی میگه پیامبر نورانی بود از طلایه یا همون جلودار آزاد نبود؟ -
@danial-hosseiny اصن معنیش یه جوریه من متوجهش نمیشم
ینی میگه پیامبر نورانی بود از طلایه یا همون جلودار آزاد نبود؟ -
@Mr-Wick
گزینه ی یک تلمیح داره
یه روایتهایی هست که میگن پیامبر سایه نداشته🤷♀️🤷♀️
حالا توی این گزینه میگه با اینکه پیامبر سایه هم نداشت ولی از این پیشرو یا بقول آقای حسینی جلودار آزاد نبوده@Alzahra-Daftar خیلی ممنونم🙏🏼
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@nazanin-mirzai
سلام.
«شخصیتهای منفی»...
«چون سایه شده به پیشِ من پست»@danial-hosseiny سلام.
درباره ی گزینه ۳ بله بنده هم در توضیحی که نوشتم اشاره به این کردم که تشبیه در این گزینه به کار رفته ؛
درباره ی گزینه ۱ هم که دوباره بررسی کردم این معنی رو براش پیدا کردم که هم مفهموم با همون هست که بنده در پیام قبلی نوشته م:
پیغمبر کو نداشت سایه: استفهام انکاری----> پیغمبر هم سایه داشت. آزاد نیود از این طلایه: پیغمبر هم سایه داشت و از این پیشرو (استعاره از سایه) آزاد نبود----> سایه رو به پیشرو (طلایه) تشبیه کرده. مفهوم کلی : پیامبر هم هیچ فرقی با انسان های معمولی نداشت) -
@danial-hosseiny سلام.
درباره ی گزینه ۳ بله بنده هم در توضیحی که نوشتم اشاره به این کردم که تشبیه در این گزینه به کار رفته ؛
درباره ی گزینه ۱ هم که دوباره بررسی کردم این معنی رو براش پیدا کردم که هم مفهموم با همون هست که بنده در پیام قبلی نوشته م:
پیغمبر کو نداشت سایه: استفهام انکاری----> پیغمبر هم سایه داشت. آزاد نیود از این طلایه: پیغمبر هم سایه داشت و از این پیشرو (استعاره از سایه) آزاد نبود----> سایه رو به پیشرو (طلایه) تشبیه کرده. مفهوم کلی : پیامبر هم هیچ فرقی با انسان های معمولی نداشت)@nazanin-mirzai
استفهام انکاری نداریم...
«کو» اینجا حرف پرسش نیست.
پیغمبر کو نداشت سایه
یعنی پیغمبر که او سایه نداشت و در ادامه... -
@nazanin-mirzai
استفهام انکاری نداریم...
«کو» اینجا حرف پرسش نیست.
پیغمبر کو نداشت سایه
یعنی پیغمبر که او سایه نداشت و در ادامه...@danial-hosseiny منم موافقم نداریم....دارم گیج تر میشم😶
-
@Mr-Wick
دیگه نهایتا من که گفتم. یک و سه جفتشون منفیان. اما بحص درمورد شخصیتهای منفی بوده...