چندتا سوال
-
سلام سلام
تو سوال اول ، چرا پاسخنامه آتش رو مجاز از غم گرفته؟ معنیش چیه؟
تو سوال دوم ، نگاه ندارد ایهامش چجوریه؟
تو سوال 3 ، چجوری بیت داد شده با بیت 4 هم مفهومه؟ بیت سوال به این اشاره داره که دنیا همیشه به نفعت نیست. بیت 4 میگه نباید ناامید شد. اینا کجاشون شبیه همه؟
نیش شکستم در دل یعنی چی؟
و بیت اخری ، چیزی گفته اصن یعنی چی؟ نمیفهممش
-
سلام سلام
تو سوال 3 ، چجوری بیت داد شده با بیت 4 هم مفهومه؟ بیت سوال به این اشاره داره که دنیا همیشه به نفعت نیست. بیت 4 میگه نباید ناامید شد. اینا کجاشون شبیه همه؟
نیش شکستم در دل یعنی چی؟
amirmohammad shakeri
سلام.
خب درمورد سؤال اول
معنی میگه که کبوتری به سمت دوست پیام من رو نبرد. چونکه از غمِ (آتش) دل من هیچ پرندهای توی هوا نبود.
حالا من خودم خیلی با مجاز گرفتن آتش موافق نیستم. چون وجه اشتراکی توشون نمیبینم. هوا به نظر من بیشتر میتونه مجاز از آسمان باشه. جالبتر هم هست.
درمورد سؤال دومت
نگاه ندارد یعنی به معنیِ اینکه نگاه نمیکند، یکی هم به معنی اینکه حفظ نمیکند.
درمورد سؤال سومت
مفهوم صورت سؤال اینه که اوضاع بعضی وقتا خوبه، بعضی وقتا هم بده. بیت چهارم هم میگه ناامید نباش. اوضاع خوب میشه. یه جورایی خیلی مویرگی قرابت پیدا میکنن. درواقع مفهوم ثانویهٔ بیت دوم بیشتر مدنظره. که درواقع بگه بعضی وقتا شبه بعضی وقتا روز. ناامید نشو.
درمورد سؤال چهارمت
نیش شکستم در دل یعنی اینکه دردامو به کسی نگفتم و پنهان کردم. همچین معنیای میده. یعنی زخمام رو در دلم ریختم.
درمورد سؤال پنجمت
میگه که اون نفسی که مرد نیزن داخل نی دمید، در شأن نی هستش. نه در شأن یه مرد.
(احتمالا یه قسمتی از داستانیه) -
سلام سلام
نیش شکستم در دل یعنی چی؟
amirmohammad shakeri
سلام.
خب درمورد سؤال اول
معنی میگه که کبوتری به سمت دوست پیام من رو نبرد. چونکه از غمِ (آتش) دل من هیچ پرندهای توی هوا نبود.
حالا من خودم خیلی با مجاز گرفتن آتش موافق نیستم. چون وجه اشتراکی توشون نمیبینم. هوا به نظر من بیشتر میتونه مجاز از آسمان باشه. جالبتر هم هست.
درمورد سؤال دومت
درمورد سؤال سومت
مفهوم صورت سؤال اینه که اوضاع بعضی وقتا خوبه، بعضی وقتا هم بده. بیت چهارم هم میگه ناامید نباش. اوضاع خوب میشه. یه جورایی خیلی مویرگی قرابت پیدا میکنن. درواقع مفهوم ثانویهٔ بیت دوم بیشتر مدنظره. که درواقع بگه بعضی وقتا شبه بعضی وقتا روز. ناامید نشو.
درمورد سؤال چهارمت
نیش شکستم در دل یعنی اینکه دردامو به کسی نگفتم و پنهان کردم. همچین معنیای میده. یعنی زخمام رو در دلم ریختم.
درمورد سؤال پنجمت
(احتمالا یه قسمتی از داستانیه) -
amirmohammad shakeri
سلام.
خب درمورد سؤال اول
درمورد سؤال دومت
درمورد سؤال سومت
درمورد سؤال چهارمت
درمورد سؤال پنجمت
(احتمالا یه قسمتی از داستانیه)@danial-hosseiny
اون ایهامه رو نفهمیدم
یعنی چی حفظ نمیکند؟ یکم بیشتر میگی؟
-
@danial-hosseiny
اون ایهامه رو نفهمیدم
یعنی چی حفظ نمیکند؟ یکم بیشتر میگی؟
amirmohammad shakeri
نگاه داشتن=نگه داشتن
مثه وقتی که به یه کسی میگی اینو توی دستت نگه دار.
رازمونو پیش خودت نگه دار.
یعنی حفظش کن دیگه.
نگاه کردن به معنیِ دیدن هم که خودش مشخصه...
ایهامش این میشه... -