اسلوب معادله
-
Sara_R
علتش اینه که اگه مصرع دوم رو معنی کنی، راحتتر میتونیم باهم صحبت کنیم...
شعله مانند کودکی نیسوار است.
به نظرت، واقعا... این جمله میخواد همینو بگه؟! یعنی این جمله الآن به صورت کامل داره مفهوم خودش رو میرسونه یا نیاز به مفهوم عبارت قبلی داره؟
یعنی واقعا شاعر میخواسته درمورد این صحبت کنه که شعلهٔ آتش در حالت کلی شبیه طفلی نیسواره...؟
طبیعتا نه. شاعر به استناد به مصرع قبلی، داشته میگفتا شعله در مواجهه با من و شوق من، مثل طفل نیسواری بیشتر نیست.
پس مصرعها شاید مثال و مصداقی برای هم باشن، اما کاملا هم به هم مرتبطن.پس ما اسلوب نداریم.@danial-hosseiny با توجه به اینکه متوجه شدم تو اسلوب معادله صفر و حتی کمترم..😶
میشه بگین شعله رو چرا به طفل نی سوار تشبیه کرده؟ خو این همه چیز ..😐 وجه شباهت طفل نی سوار و شعله آتش چیه؟ -
@danial-hosseiny با توجه به اینکه متوجه شدم تو اسلوب معادله صفر و حتی کمترم..😶
میشه بگین شعله رو چرا به طفل نی سوار تشبیه کرده؟ خو این همه چیز ..😐 وجه شباهت طفل نی سوار و شعله آتش چیه؟Faez Fateminia
یعنی شعله طفلیه که درگیر بازی کردنه. هنوز بزرگ نشده😂
درواقع میخواد منزله و درجهٔ فوقالعاده پائین شعله رو برسونه. -
Faez Fateminia
یعنی شعله طفلیه که درگیر بازی کردنه. هنوز بزرگ نشده😂
درواقع میخواد منزله و درجهٔ فوقالعاده پائین شعله رو برسونه.@danial-hosseiny عجب.. 😐😅👌
ممنونم🌹 -
@danial-hosseiny عجب.. 😐😅👌
ممنونم🌹Faez Fateminia خواهش میکنم♥
-
Sara_R
علتش اینه که اگه مصرع دوم رو معنی کنی، راحتتر میتونیم باهم صحبت کنیم...
شعله مانند کودکی نیسوار است.
به نظرت، واقعا... این جمله میخواد همینو بگه؟! یعنی این جمله الآن به صورت کامل داره مفهوم خودش رو میرسونه یا نیاز به مفهوم عبارت قبلی داره؟
یعنی واقعا شاعر میخواسته درمورد این صحبت کنه که شعلهٔ آتش در حالت کلی شبیه طفلی نیسواره...؟
طبیعتا نه. شاعر به استناد به مصرع قبلی، داشته میگفتا شعله در مواجهه با من و شوق من، مثل طفل نیسواری بیشتر نیست.
پس مصرعها شاید مثال و مصداقی برای هم باشن، اما کاملا هم به هم مرتبطن.پس ما اسلوب نداریم.@danial-hosseiny ممنونم لطف کردید🌸
عذر میخوام اگه من بعضی از تاپیکامو دیر جواب میدم
چون نکات اشکالامو یادداشت میکنم صبر میکنم تا تایم اون مبحث دوباره برسه که بتونم با تایم کافی روشون فک کنم🌸 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny ممنونم لطف کردید🌸
عذر میخوام اگه من بعضی از تاپیکامو دیر جواب میدم
چون نکات اشکالامو یادداشت میکنم صبر میکنم تا تایم اون مبحث دوباره برسه که بتونم با تایم کافی روشون فک کنم🌸Sara_R خواهش میکنم♥
نه عزیزم اشکالی نداره. ♥🙌🏻