تست - رگ
-
Matin Mousavi 1 ممنون
ولی کاملا متوجه شدم درس خوندنم به درد ... میخوره
️
@Alzahra-Daftar ...؟
عامل کورتیزول؟ -
Matin Mousavi 1 خب داداش با همون استدلال مام درست بود اینم ی استدلال دیگه هس....چرا عب رو میزاری اخع://دوساعته دارم فسفر میسوزنم
ولی دستت درد نکنه مرور بود... -
Mahan Xodayi 2 نه آخه مال شما یک نوع نمیشن.
Matin Mousavi 1 بابا اونم اگه بخوایم حساب کنیم یه نوعه
فقط بخاطر سایزش و محل کارش اسمشو عوض کردن -
@Alzahra-Daftar خب برام نامفهومه
مشخص کن که به درد کی میخوره -
@Alzahra-Daftar جای خالی رو مگه نباید پر کنیم؟؟؟
-
@Mr-Wick ذهنو درگیر میکنن
-
Matin Mousavi 1 بابا اونم اگه بخوایم حساب کنیم یه نوعه
فقط بخاطر سایزش و محل کارش اسمشو عوض کردن@Ali-Valicheki خب با این استدلال باید بگیم تمام سرخرگ های بدن یک نوع هستن دیگه. خب محل کار و فعالیت و سایز و اینا مهم هستن.
-
@Alzahra-Daftar عمه ش مجرده عایا؟
-
@Ali-Valicheki خب با این استدلال باید بگیم تمام سرخرگ های بدن یک نوع هستن دیگه. خب محل کار و فعالیت و سایز و اینا مهم هستن.
Matin Mousavi 1 خب آخه آوران وابران یکم غیرقابل قبول بنظر میرسه این که بخوایم تفاوت بزاریم
-
Matin Mousavi 1 اصلا واضح نیست
@Mr-Wick خب ببینید در نفرون ما دوتا شبکه مویرگی داریم اولی که گلومرول هست و دومی شبکه مویرگی دورلوله ای هست ؛سرخرگ وابران که از گلومرول خارج میشه یه انشعاب ازش جدا میشه که میره شبکه مویرگی دورلوله ای(دومی) رو میسازه و دوباره جلوتر میره و به سرخرگ وابران متصل میشه پس در نتیجه دو طرف این شبکه مویرگی سرخرگ وابران هست که یک نوعه.
-
@Alzahra-Daftar ای بابا تازه دلمو خوش کرده بودم برا شوگر یا شایدم نمک
-
@Mr-Wick خب ببینید در نفرون ما دوتا شبکه مویرگی داریم اولی که گلومرول هست و دومی شبکه مویرگی دورلوله ای هست ؛سرخرگ وابران که از گلومرول خارج میشه یه انشعاب ازش جدا میشه که میره شبکه مویرگی دورلوله ای(دومی) رو میسازه و دوباره جلوتر میره و به سرخرگ وابران متصل میشه پس در نتیجه دو طرف این شبکه مویرگی سرخرگ وابران هست که یک نوعه.
@nazanin-mirzai
-
Matin Mousavi 1 خب آخه آوران وابران یکم غیرقابل قبول بنظر میرسه این که بخوایم تفاوت بزاریم
@Ali-Valicheki اونم ی دلیل بود ایشون میخاس به اون دلیلم برسیم که نرسیدیم:/