شکرگزاری شبانه
-
شکر که بین اینهمه آدم یه خدا دارم که میتونم بدون هیچ ترسی همیشه باخودم حسش کنمو بهش تکیه کنم:)
-
چه تاپیک قشنگی!
کوتاه بگم:)
واسه حال بدی که امروز نداشتم ازت ممنونم))) -
ازت ممنونم
نمیزاری فراموشت کنم
ازت ممنونم
بابت بخشش هات
ازت ممنونم
چون میتونم امید داشته باشم
ازت ممنونم
فراموشم نکردی
ازت ممنونم
هر دفعه دور شدم دستمو گرفتی
ازت ممنونم
که الان بعد مدت ها که دیگه الا نمیام اولین تایپکی که دیدم این تایپک بود
ازت ممنونم
بابت حال بدی که از رو حکمته
ازت ممنونم
بخاطر اینکه بعد ماه ها گریه کردم
ازت ممنونم....
بقیش بمونه برا بعد -
چوخ شوکور مین شوکور
️
-
شکر درگاهت خدایا زان که جانم داده ای
نعمت افزون که بی حد است آنم دادهای
بـهـره مــنــدم کردی یارب از تمام نعمتت
بـاز بـنـمــودی بــرایـــم درب های رحمتت
-
شکرت خدا
بابت همه چیز:) -
- خوب نیستم:) به خاطر مشکلاتی که خودت میدونی خوب نیستم این وسط قرصایی که میخورم بیشتر رو اعصابمن همش حالم بده خسته شدم
-هانی تو میدونی من نصیحت پذیر نیستم پس از نصیحت کردنم بدم میاد،شعارم بدممیاد بدم اما تو موظفی گوش بدی به حرفام میفهمی؟
+باشه
- قرصایی که میخوری واسه درد لاعلاجه؟!
+نه
-مادرت سالمه؟؟ خواهرت چی؟؟
-تو جای اون مادری بودی که بچش مبتلا به بیماری پروانه ایه؟ شنیدی بیماریشون چقد دردناکه؟ پوست دستشونو دیدی؟ شنیدی حرف اون ماددی رو که می گفت وقتی دخترم میخواد دستش رو بشوره فقط خون میریزه؟
+نه!
_شده شب بیرون بخوابی؟ بخاطر نداشتن جا؟ شده تو سرما بخوابی؟
+نه
-شده یه شب گرسنه بخوابی؟!
+نه
-شده برای درمان درد مادرت بری سر چهارراه ها دستفروشی؟
+نه
-شده واسه همین جوابای منفیت از خدا تشکر کنی؟!و کمتر دامن بزنی به مشکلاتت؟ من نمیگم مشکلاتت کوچیکن اما بزرگم نیستن اما خدای تو تو رو می بینه و به قول اون عکسنوشتهه خدات از مشکلاتت بزرگتره!
هانی من تو لحظه لحظه زندگیم خدارو حس کردم توعم کردی،نکردی؟؟
+اره:)
-پس شاکرش باش
- خوب نیستم:) به خاطر مشکلاتی که خودت میدونی خوب نیستم این وسط قرصایی که میخورم بیشتر رو اعصابمن همش حالم بده خسته شدم
-
برای خوشبختی و کامیابی خویش که در اطرافم میچرخد سپاسگزارم اگر مانعی سر راهم قرار گیرد بی درنگ آن را از میان برمیدارم زیرا با جانِ لایتناهی همراهم و مشیتِ الهیِ حیاتم را در پیش میگیرم.