معنی دوتا بیت
-
سلام سلام
بیت ج ، اصن کل معنیش چیه؟ مفهومش چیه؟
بیت د ، مصرع دو معنیش چیه؟مصرع دوم معنیش چیه؟ اصن نمیفهممش. و یه چیزی ، معنی نیسان چیه؟ و اینکه اون Kedd خونده میشه یا Kodd تو مصرع 1؟
-
سلام درمورد ج خود گزینه دو نوشته بود ذات تغییر نمیکنه...طلارو قرار بدی داخل آب همون طلاست...من خودمم گیج شدم که این کجاش این معنیو میده...اصلا متوجه معنیش نشدم...دقیقا من میخواستم این ج و د رو تاپیک بزنم بپرسم دیگه شما پرسیدی نیازی نیست من تاپیک بزنم...ممنون
من جفت سئوالارو با رد کزینه زدم...
-
سلام سلام
بیت ج ، اصن کل معنیش چیه؟ مفهومش چیه؟
بیت د ، مصرع دو معنیش چیه؟مصرع دوم معنیش چیه؟ اصن نمیفهممش. و یه چیزی ، معنی نیسان چیه؟ و اینکه اون Kedd خونده میشه یا Kodd تو مصرع 1؟
amirmohammad shakeri
سلام.
درمورد سؤال اولت:
میگه که انقلاب و تغییر ذات در دل انسانهای پاک به وجود نمیاد. همونطوری که برای آبی که در صلب (به دار آویخته شدن) جوهر گیر کرده، ترسی از تغییر وجود نداره.
حالا یا منظورش اینه که اون میزان آب اونقدری هست که اصن اون جوهر هیچ تغییری در آب ایجاد نمیکنه. یا اینکه حتی اگه رنگ آب هم عوض بشه باز همونه و ذاتش آب پاکه همچنان.
درمورد سؤال دومت:
صحیح این شکلیه:
«خانهٔ دولت هرکس که به ظلم آباد است
سیلش از اشک چو باران سحرخیزان است»
و خب یعنی اینکه یه سیلی از اشک که مثه اشکهای زیادِ افراد سحرخیز و مؤمنه قراره که نابودش کنه.
یا اینکه یه سیلی از اشک که مثه بارانِ سحرخیزیه قراره که نابودش کنه.
درمورد سؤال سومت:
میگه که صدف به واسطهٔ دسترنج خودش رزق و روزی میگیره. بیخود و بیجهت از روی بخشش نیسان رو ستایش میکنند.
حالا من تنها چیزی که نفهمیدمش این قسمت نیسانه... چون اصلا مشخص نیست که چه معنیای میده.
کَدِّ یمین: دسترنج
نِیسان: نی مانند،خلاف، یکی از ماههای رومی. -
amirmohammad shakeri
سلام.
درمورد سؤال اولت:
میگه که انقلاب و تغییر ذات در دل انسانهای پاک به وجود نمیاد. همونطوری که برای آبی که در صلب (به دار آویخته شدن) جوهر گیر کرده، ترسی از تغییر وجود نداره.
حالا یا منظورش اینه که اون میزان آب اونقدری هست که اصن اون جوهر هیچ تغییری در آب ایجاد نمیکنه. یا اینکه حتی اگه رنگ آب هم عوض بشه باز همونه و ذاتش آب پاکه همچنان.
درمورد سؤال دومت:
صحیح این شکلیه:
«خانهٔ دولت هرکس که به ظلم آباد است
سیلش از اشک چو باران سحرخیزان است»
و خب یعنی اینکه یه سیلی از اشک که مثه اشکهای زیادِ افراد سحرخیز و مؤمنه قراره که نابودش کنه.
یا اینکه یه سیلی از اشک که مثه بارانِ سحرخیزیه قراره که نابودش کنه.
درمورد سؤال سومت:
میگه که صدف به واسطهٔ دسترنج خودش رزق و روزی میگیره. بیخود و بیجهت از روی بخشش نیسان رو ستایش میکنند.
حالا من تنها چیزی که نفهمیدمش این قسمت نیسانه... چون اصلا مشخص نیست که چه معنیای میده.
کَدِّ یمین: دسترنج
نِیسان: نی مانند،خلاف، یکی از ماههای رومی.@danial-hosseiny خب چرا سیلش رو میلش نوشته طراح؟میتونه اشتباه چاپی باشه یا میتونن اینطوری دست تو شعر ببرن؟چون اینطوری معنی شعر بهم میخوره که
-
@danial-hosseiny خب چرا سیلش رو میلش نوشته طراح؟میتونه اشتباه چاپی باشه یا میتونن اینطوری دست تو شعر ببرن؟چون اینطوری معنی شعر بهم میخوره که
@Mr-Wick
دیگه از این اشتباه تایپیا زیاد پیش میاد.
خیلی وقتا هم طراح به عمد برای متفاوت کردن معنا و مفهوم بیت رو عوض میکنه که خب اصلا کار جالبی نیست...
حتی گاها پیش اومده توی خود کنکور که مصرع اول یه بیت مولانا رو با مصرع دوم یه بیت دیگهش نوشتن...
در این حد مسخرهبازی... -
@Mr-Wick
دیگه از این اشتباه تایپیا زیاد پیش میاد.
خیلی وقتا هم طراح به عمد برای متفاوت کردن معنا و مفهوم بیت رو عوض میکنه که خب اصلا کار جالبی نیست...
حتی گاها پیش اومده توی خود کنکور که مصرع اول یه بیت مولانا رو با مصرع دوم یه بیت دیگهش نوشتن...
در این حد مسخرهبازی...@danial-hosseiny هعی وطنم
-