تنظیم بیان ژن
-
سوال اخری:چون ژن ها دریک اپران و مربوط به همن
-
محدثه شعبانی
3 کدون اغاز داره و ا کدون پایان و mRNAای سه ژنی است.سید حسین حسینی 0 اینکه گفته سه تا کدون پایان داره رو من از نکاتی که موقاری تو فیلماش گفته نوشتم مطمئنی یدونه ست ؟
-
سلام در رابطه با یه موضوعی مشکل دارم توی تنظیم بیان ژن در پروکاریوتها که مثبت و منفیه
من یه نکته ای نوشتم که توی هر دو تای اینا یعنی هم تنظیم مثبت و هم تنظیم منفی یه رنای پیکی تولید میشه که ۳ تا کدون آغاز داره و ۳ تا کدون پایان
همچنین نوشتم که سه نوع رشته ی پلی پپتیدی هم تولید میشه تو هر دوتاشون
این دو تا نکته یه جورایی به هم مرتبطن ولی اصلا نمیفهممشون
توی تنظیم بیان ژن حالا چه منفی چه مثبت چند تا ژن داریم که ازش رونویسی میشه و در نهایت یک رنای پیک تولید میشه خب وقتی هم که میاد از رو این ترجمه انجام بشه طبیعتا فقط یه رشته ی پلی پپتیدی تولید میشه
حالا اینجاش رو که میگه سه نوع رشته پلی پپتیدی تولید میشه نمیفهمم منظورش از سه نوع چیه (با اون سطوح ساختاری پروتئین ها قاطیش میکنم)
و اینکه چرا یه رنای پیک باید سه تا کدون آغاز و پایان داشته باشه
دانش آموز کنکوری
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دلمحدثه شعبانی
سلام ظهر بخیر
۳ تا کدون آغاز (نه الزاما هر AUG) و ۳ تا کدون پایان
-
سید حسین حسینی 0 اینکه گفته سه تا کدون پایان داره رو من از نکاتی که موقاری تو فیلماش گفته نوشتم مطمئنی یدونه ست ؟
محدثه شعبانی
موقاری نگفته که 3تا پایان داره ...اگه گفته خبرندارم شایدم من اشتباه کنم کلیپپشو دوباره نگاه کن. -
سید حسین حسینی 0 اینکه گفته سه تا کدون پایان داره رو من از نکاتی که موقاری تو فیلماش گفته نوشتم مطمئنی یدونه ست ؟
محدثه شعبانی
البته باید سه تا پایان داشته باشه چون اگه یکی باشه دیگه نمیشه سه ژنی اونوقت فقط 1 ژن داریم و یک اغاز داریم دیگه 2تای بعدی کدون اغاز محسوب نمیشن و اون وسطا مثل کدون های دیگه کدون اغاز
محسوب نمیشن اره کاملادرسته سه تا اغاز و سه تا پایان داره..عذرخواهم به اشتباه انداختمتون. -
سلام در رابطه با یه موضوعی مشکل دارم توی تنظیم بیان ژن در پروکاریوتها که مثبت و منفیه
من یه نکته ای نوشتم که توی هر دو تای اینا یعنی هم تنظیم مثبت و هم تنظیم منفی یه رنای پیکی تولید میشه که ۳ تا کدون آغاز داره و ۳ تا کدون پایان
همچنین نوشتم که سه نوع رشته ی پلی پپتیدی هم تولید میشه تو هر دوتاشون
این دو تا نکته یه جورایی به هم مرتبطن ولی اصلا نمیفهممشون
توی تنظیم بیان ژن حالا چه منفی چه مثبت چند تا ژن داریم که ازش رونویسی میشه و در نهایت یک رنای پیک تولید میشه خب وقتی هم که میاد از رو این ترجمه انجام بشه طبیعتا فقط یه رشته ی پلی پپتیدی تولید میشه
حالا اینجاش رو که میگه سه نوع رشته پلی پپتیدی تولید میشه نمیفهمم منظورش از سه نوع چیه (با اون سطوح ساختاری پروتئین ها قاطیش میکنم)
و اینکه چرا یه رنای پیک باید سه تا کدون آغاز و پایان داشته باشه
دانش آموز کنکوری
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دلمحدثه شعبانی سلام نکات کاملا درست هستند...
ببینید در روی دنایی که میخوایم رونویسی کنیم یک رمز پایان و یک رمز یا همون کد اغاز داریم....
حالا رنا رو با ذونویسی ایجاد کردیم که شامل اطلاعات سه تا ژنه و میخوایم ازش سه تا پروتئین بدست بیاریم..پس سه تا کدون اغاز و سه تا کدون پایان داریم
در نهایت سه تا هم رشته پلی پپتیدی داریم -
محدثه شعبانی
البته باید سه تا پایان داشته باشه چون اگه یکی باشه دیگه نمیشه سه ژنی اونوقت فقط 1 ژن داریم و یک اغاز داریم دیگه 2تای بعدی کدون اغاز محسوب نمیشن و اون وسطا مثل کدون های دیگه کدون اغاز
محسوب نمیشن اره کاملادرسته سه تا اغاز و سه تا پایان داره..عذرخواهم به اشتباه انداختمتون.سید حسین حسینی 0 خواهش میکنم ممنون از پاسخگوییتون
-
محدثه شعبانی سلام نکات کاملا درست هستند...
ببینید در روی دنایی که میخوایم رونویسی کنیم یک رمز پایان و یک رمز یا همون کد اغاز داریم....
حالا رنا رو با ذونویسی ایجاد کردیم که شامل اطلاعات سه تا ژنه و میخوایم ازش سه تا پروتئین بدست بیاریم..پس سه تا کدون اغاز و سه تا کدون پایان داریم
در نهایت سه تا هم رشته پلی پپتیدی داریمMahan Xodayi 2 متوجه شدم خیلی ممنون
-
محدثه شعبانی
سلام ظهر بخیر
۳ تا کدون آغاز (نه الزاما هر AUG) و ۳ تا کدون پایان
Alireza Varamanzar خیلی ممنون
-
م محدثه شعبانی marked this topic as a question on
-
م محدثه شعبانی has marked this topic as solved on
-
Alireza Varamanzar خیلی ممنون