قرابت
-
Mahan Xodayi 2 سلام منظور سوال اینه که معشوق چون خودش پاکه پس باید عاشق هم پاک باشه
همه گزینه ها همینو میگم ولی 3 میگه دل آینه انسانه و انسان با دلش شناخته میشه ولی شرطش اینه که آینه دل زنگاری نباشه و کینه کدورتی نداشته باشه -
1 میشه؟
-
1 میشه؟
@Amir-Bernousi بله یکه میشه بگین چرا چهار رو رد کردین و چرا یک؟
-
@haniehno منم با این استدلال رد کردم که غلطع
-
@haniehno خب صورت سوال یه چیز دیگه میگه
-
@haniehno خب صورت سوال یه چیز دیگه میگه
@Amir-Bernousi صورت سوال میگه چشم الوده نظر ازت دور باشه و هرکی نگاهی بهش میکنه اول باید نگاهشو و دلشو پاک کنه خب این با بیت گزینه یک قسمت دوم ارتباط دارع
-
سلام
منم نظرم رو میگم شاید دردی دوا شد
صورت سئوال میگه که کسی که چشم ناپاک داره به معشوقه نمیرسه باید با چشم پاک نظر کنی بهش نگاه کنی بهشگزینه های 2/3/4 درمورد پاک کردن ذات و چشم و دل حرف زدن
ولی گزینه یک هم ربط داره بنظرم ولی قسمت اولشو نمیفهمم چی میگه
فک کنم میگه کی میتونه عیب بذاره روتو که انقد پاکی
مثل این میمونی که از برگ گل که آبی میچکد که پاک است
یه همچین چیزی
ولی در کل تست سختیه چون تشخیص دادن اینکه مورد اول به صورت تست میخوره یا نه سخته بنظرم. -
2)مصراع دومش کاملا با بیت صورت سوال هم خونی داره
3)میگه دل مثل آینه ایه که صورت غیب( همون ماورا و چیزهای غیبی) رو نشون میده، اما باید زنگار بر آینه نباشه که اینو نشون بده، این مفهومش با مصراع اول یکیه
4)مصراع دومش میگه خدا(جانان)پاکه و پاک(آینه ی پاک) هم میخواد، با مصراع دوم بیت سوال یکیهیک هم میگه که چه کسی میتونه از دامن پاکت عیب کنه؟ که تو مثل قطره ای که رو گل میچکه پاکی. ین فقط گفته که معشوق پاکه و کسی نمیتونه عیبشو بگیره
-
2)مصراع دومش کاملا با بیت صورت سوال هم خونی داره
3)میگه دل مثل آینه ایه که صورت غیب( همون ماورا و چیزهای غیبی) رو نشون میده، اما باید زنگار بر آینه نباشه که اینو نشون بده، این مفهومش با مصراع اول یکیه
4)مصراع دومش میگه خدا(جانان)پاکه و پاک(آینه ی پاک) هم میخواد، با مصراع دوم بیت سوال یکیهیک هم میگه که چه کسی میتونه از دامن پاکت عیب کنه؟ که تو مثل قطره ای که رو گل میچکه پاکی. ین فقط گفته که معشوق پاکه و کسی نمیتونه عیبشو بگیره
@Amir-Bernousi
@Mr-Wick
خیلی ممنون... -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Amir-Bernousi
@Mr-Wick
خیلی ممنون...Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم منکه کاری نکردم