معنی
-
سلام
معنی بیت زیر چی میشه؟مفهومو میدونم معنی واژه به واژشو میخوامرنگین سختی چون کند از خامه ما گل/باغ از گره غنچه دهد روی نمای گل
@danial-hosseiny -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
معنی بیت زیر چی میشه؟مفهومو میدونم معنی واژه به واژشو میخوامرنگین سختی چون کند از خامه ما گل/باغ از گره غنچه دهد روی نمای گل
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
سلام.
اولا که شکل صحیح بیت اینه:رنگین سخنی چون کند از خامهٔ ما گل
باغ از گره غنچه دهد روی نما گلثانیا بیت مال حزین لاهیجیه اصن نیاز به معنیش ندارید. منم بلد نیستم معنی کنم کلمه به کلمه...
اما به صورت حدودی میگه که وقتی گل از قلم ما رنگین سخنی میکنه، باغ از طریق غنچه که مثه گرهای هستش، از گل رو نمایی میکنه.
مطمئن نیستم... -
سلام
@danial-hosseinyاین پست پاک شده! -
Mahan Xodayi 2
سلام.
باغ از گره غنچه دهد روی نما گلثانیا بیت مال حزین لاهیجیه اصن نیاز به معنیش ندارید. منم بلد نیستم معنی کنم کلمه به کلمه...
اما به صورت حدودی میگه که وقتی گل از قلم ما رنگین سخنی میکنه، باغ از طریق غنچه که مثه گرهای هستش، از گل رو نمایی میکنه.
مطمئن نیستم...@danial-hosseiny گل از قلم ما رنگین سخنی میکنه کنایس اینم نوشته کنایس از ظاهرش معلومه ولی مفهوم کنایش چیه بنظرتون؟؟
-
@danial-hosseiny گل از قلم ما رنگین سخنی میکنه کنایس اینم نوشته کنایس از ظاهرش معلومه ولی مفهوم کنایش چیه بنظرتون؟؟
Mahan Xodayi 2
شاید مفهوم کناییش اینه که گل زیبا و رنگین میشه. -
Mahan Xodayi 2
شاید مفهوم کناییش اینه که گل زیبا و رنگین میشه.@danial-hosseiny اینکه بگیم خامه گل کنه بنظرتون به اثر قلم نویسنده یا قدرتش در نویسندگی ربطی نداره؟؟
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2
سلام.
مطمئن نیستم...@danial-hosseiny
ببخشید حزین لاهیجیه یعنی چی ؟ -
@سمیه-صادقلو
🥲🥲🥲
اسمِ شاعره. -
@danial-hosseiny اینکه بگیم خامه گل کنه بنظرتون به اثر قلم نویسنده یا قدرتش در نویسندگی ربطی نداره؟؟
Mahan Xodayi 2
اصن خامه گل نکرده. خامه که خودش یعنی قلم. میگه گل به خاطر خامهٔ ما رنگین سخن و زیبا و شکوفا میشه. -
Mahan Xodayi 2
اصن خامه گل نکرده. خامه که خودش یعنی قلم. میگه گل به خاطر خامهٔ ما رنگین سخن و زیبا و شکوفا میشه.@danial-hosseiny اهان ممنون
-
@danial-hosseiny اهان ممنون
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم
-
@سمیه-صادقلو
🥲🥲🥲
اسمِ شاعره.@danial-hosseiny
چه اسم عجیبی🥲