نویسندگی
-
سلام دوستان
من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
خواستم از تون کمک بگیرم
1_ چه کارهایی باید بکنم(برای تقویت نوشتنم)
2_ کجاها باید فعالیت داشته باشم
3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
ممنون میشم اگه کمکم کنیدM Ebrahimi
همون طور که دنی گفت تو این کلاس ها کارگاه های آنلاین شرکت کن که یکم راجع به مقدمات و اصول نوشتن یاد بگیری
و اینکه تا میتونی کتاب بخون...حالا اگه میخوای داستانی باشه نوشته هات، میتونی نویسنده های معروف ایرانی این حیطه (هدایت، علوی، آل احمد و ...) آثارشون رو بخونی یا مثلا خارجیا(تولستوی،هوگو و ...)
برنامه ی کتاب باز هم از فصل دوم تا پنجم آرشیوش تو نت هست اونارم قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین هم سوادت می ره بالا هم کتاب خوب معرفی میکنن تا تکلیف معلوم باشه چی بخونی
و اینکه اگه واقعا علاقه داری جدیش بگیر چون الان وقتشه اصلااااااااا نگو زوده....نویسنده های بزرگ هم تو همین سن مشغول بودن -
M Ebrahimi
و اینکه ما همهمون داریم همهچیزو در کنار درسمون ادامه میدیم -
M Ebrahimi
من چندتا از نوشتههام رو اینجا توی تاپیک خودنویس پست کردم قبلا. البته اکثرشون به صورت جملاتِ بلندن صرفا و داستان نیستن. اما صرفا چون درمورد سطحش گفته بودی برات فرستادم.
https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس/30?_=1650810207033
میتونی بخونی. خودتم اگه متنی داشتی برامون به اشتراک بذاری.
و اینکه بله خب آلاخونه میشه به صورت خصوصی به کسی پیام داد و باهاش چیزی رو به اشتراک گذاشت.@danial-hosseiny باشه ممنون
-
باز ببخشید یه سوال داشتم از همه
اینکه کنار درس چیزی رو یاد بگیری لطمه به درس نمیخوره بعضیا میگن باید سفت و سخت بچسبی به درسو به چیز دیگه فکر نکنی چون تجربی سخته و ...
و خیلیا بهم گفتن دراینده کنار کار به درد نمیخوره ولی خودم خیلی دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم
به نظرتون خوبه ادم کنار درس به فعالیتای دیگه هم بپردازه یا نه فقط درس؟ -
M Ebrahimi
همون طور که دنی گفت تو این کلاس ها کارگاه های آنلاین شرکت کن که یکم راجع به مقدمات و اصول نوشتن یاد بگیری
و اینکه تا میتونی کتاب بخون...حالا اگه میخوای داستانی باشه نوشته هات، میتونی نویسنده های معروف ایرانی این حیطه (هدایت، علوی، آل احمد و ...) آثارشون رو بخونی یا مثلا خارجیا(تولستوی،هوگو و ...)
برنامه ی کتاب باز هم از فصل دوم تا پنجم آرشیوش تو نت هست اونارم قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین هم سوادت می ره بالا هم کتاب خوب معرفی میکنن تا تکلیف معلوم باشه چی بخونی
و اینکه اگه واقعا علاقه داری جدیش بگیر چون الان وقتشه اصلااااااااا نگو زوده....نویسنده های بزرگ هم تو همین سن مشغول بودنعلیرضا تمدنی ممنونم از راهنماییتون کتاب که زیاد میخونم خیلی کمکم کرده
-
باز ببخشید یه سوال داشتم از همه
اینکه کنار درس چیزی رو یاد بگیری لطمه به درس نمیخوره بعضیا میگن باید سفت و سخت بچسبی به درسو به چیز دیگه فکر نکنی چون تجربی سخته و ...
و خیلیا بهم گفتن دراینده کنار کار به درد نمیخوره ولی خودم خیلی دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم
به نظرتون خوبه ادم کنار درس به فعالیتای دیگه هم بپردازه یا نه فقط درس؟M Ebrahimi
اگه مدیریتش کنی نه... چیزی به چیز دیگهای لطمه نمیزنه. ولی خب اگه نوشتن برات خیلی اولویت داره، نسبت به تجربی، بگو تا باهم صحبت کنیم... -
M Ebrahimi
اگه مدیریتش کنی نه... چیزی به چیز دیگهای لطمه نمیزنه. ولی خب اگه نوشتن برات خیلی اولویت داره، نسبت به تجربی، بگو تا باهم صحبت کنیم...@danial-hosseiny ممنون، نه تجربی تو اولویت تره
-
سلام دوستان
من تو بخش داستان نویسی و انشا نویسی و نویسندگی خیلی استعداد دارم. جوری که معلم ادبیاتمونم گفته نوشتنت عالیه خیلی استعداد داری. و حتی دوستام و اطرافیان.
نوشتنو خیلی خیلییی دوست دارم(البته شعر اصلا نه استعدادشو دارم نه علاقه) خیلی دوست دارم تو این موضوع فعالیت داشته باشم استعدادمو تقویت کنم و ازش یه استفاده ای بکنم.
خواستم از تون کمک بگیرم
1_ چه کارهایی باید بکنم(برای تقویت نوشتنم)
2_ کجاها باید فعالیت داشته باشم
3_ چه کارهایی میتونم شروع کنم(مثلا بعضیا میگن داستان بنویس ، بعضی میگن رمان و ....)
ممنون میشم اگه کمکم کنیدM Ebrahimi چند تا کتاب اصول داستان نویسی و اینا بخون و تمرین کن حسابی
کلی کتاب بخون
فن فیکشن بنویس
زبان انگلیسیت رو هم کم کم تقویت کن تا بتونی ایلتس بگیری تا دو سه سال آینده
وقتی مهارتت رفت بالا میتونی webnovel بنویسی مثلا برا داستان هایی که هنوز لول خیلی بالایی ندارن الکترونیکی منتشرشون کن
وقتی یه داستان خوب نوشتی برو دنبال چاپ فیزیکی یا تو آمازون کیندل و اینا بفروش=)
فعلا به تجارتش خیلی فکر نکن و اول خودتو نوشته هات رو ارتقا بده -
M Ebrahimi چند تا کتاب اصول داستان نویسی و اینا بخون و تمرین کن حسابی
کلی کتاب بخون
فن فیکشن بنویس
زبان انگلیسیت رو هم کم کم تقویت کن تا بتونی ایلتس بگیری تا دو سه سال آینده
وقتی مهارتت رفت بالا میتونی webnovel بنویسی مثلا برا داستان هایی که هنوز لول خیلی بالایی ندارن الکترونیکی منتشرشون کن
وقتی یه داستان خوب نوشتی برو دنبال چاپ فیزیکی یا تو آمازون کیندل و اینا بفروش=)
فعلا به تجارتش خیلی فکر نکن و اول خودتو نوشته هات رو ارتقا بدهDr H ممنون خیلی مفید بود
-
از آثار محمد علی اسلامی ندوشن استفاده کنید
-
سلام بر دوست ارجمندم
نمیدانم در چه پایه ای تحصیل میکنید اما اگر به پایه دهم نرسیدید، بهترین زمان برای تقویت طبع نویسندگی تان است.......من در ان موسم ، کوتاهی کردم و نتوستم به اون چه که میخواستم باشم برسم .....
فقط رمان بخونید........... مثلا آنشرلی در گرین گیبلز ! چنان پیچش فضای داستان ، ادم رو مجذوب خودش میکنه که کم کم احساس میکنی همون جای موصوف نشستی ..........هر از گاه از متن هاتون برام اگه گرایشی داشتید ارسال کنید ............
از ایزد منان ارزوی موفقیت برای تان خواستارم ............... -
سلام بر دوست ارجمندم
نمیدانم در چه پایه ای تحصیل میکنید اما اگر به پایه دهم نرسیدید، بهترین زمان برای تقویت طبع نویسندگی تان است.......من در ان موسم ، کوتاهی کردم و نتوستم به اون چه که میخواستم باشم برسم .....
فقط رمان بخونید........... مثلا آنشرلی در گرین گیبلز ! چنان پیچش فضای داستان ، ادم رو مجذوب خودش میکنه که کم کم احساس میکنی همون جای موصوف نشستی ..........هر از گاه از متن هاتون برام اگه گرایشی داشتید ارسال کنید ............
از ایزد منان ارزوی موفقیت برای تان خواستارم ...............@fazel-zakeri سلام . اول یک سر به کتابخونهها بزنید چون معمولا انجمنهای شعر یا نویسندگی آن جا جلساتی دارند و همینطور احتمال این که با افراد باتجربه و سرشناس آشنا بشی و سریعتر پیشرفت کنی؛ زیاده...یا انجمنهای شعر و... رو تو شهرتون پرس و جو کنید و در آن که از همه بهتر بود عضو بشید.چون انجمنها پیج و خم کار رو میدونند و با ناشران زیادی کار کردند و احتمال موفقیت بیشتره..فقط حواستون به انجمنهای فیک باشه و اگر در کتابخانه شخصی رو دیدید و ازتون متن یا شعرهاتونو رو خواستن و گفت با خودت بیار قبول نکنید و فقط بهشون نشون بدید و آدرس دقیق انجمن و خلاصه همه چی رو بگیرید و چند دفعه برید و از بقیه سوال کنید.چون خب امکان دزدیدن متن اینا هست :///