قرابت
-
سلام وقتتون بخیر و طاعاتتون قبول حق🌹
لطفا توضیح بدید که:
-باد بیرون کن زسر تاجمع گردی بهر آنک/خاک راجز باد نتواند پریشان داشتن
-عاقل از سر بنهد این مستی و باد/ چون شنید انجام فرعونان و عاد
۱)ابیات بالا چطور مفهوم برحذر داشتن از تکبر و غرور و خودبینی هس؟۲)توی این تست چرا گزینه ۲جواب نیست (جواب:گ۳)

۳) این بیت کجاش معنی طمع داره؟!👇
سگی را گر کلوخی بر سر آید/ز شادی برجهد کاین استخوان است
۴)ادبیات تعلیمی چیه؟
پیشاپیش خسته نباشید🙂🌹
-
دانش-آموزان-آلاء
@انسانیا@تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
در دوبیت اولتون باد از سر بیرون راندن همون نفی غرور هست
تست هم گزینه دو قسمت اول کاملا مطابق ایه هست که بدنیا امد که بیمرد یعنی همه مرگ رو تجربه میکنن
بیت سوم هم واضحه میگه روزی صدها نفر مثل تو بمیرد برا فلک مهم نیست
۳؟
۴ هم ادبیات تعلیمی یعنی شعری یا متنی که پند و اندز میده....و گلستان و بوستان و کلیله و دمنه و مثنوی و معنوی نمونه ای از ادبیات تعلیمی هستش -
در دوبیت اولتون باد از سر بیرون راندن همون نفی غرور هست
تست هم گزینه دو قسمت اول کاملا مطابق ایه هست که بدنیا امد که بیمرد یعنی همه مرگ رو تجربه میکنن
بیت سوم هم واضحه میگه روزی صدها نفر مثل تو بمیرد برا فلک مهم نیست
۳؟
۴ هم ادبیات تعلیمی یعنی شعری یا متنی که پند و اندز میده....و گلستان و بوستان و کلیله و دمنه و مثنوی و معنوی نمونه ای از ادبیات تعلیمی هستشMahan Xodayi 2 ممنونم 🌹
سوال سوم تو این تست بود و جوابش گزینه۲ و میشد تستش رو جواب داد ولی گزینه ۴رو نفهمیدم چه ربطی به طمع داره

-
Mahan Xodayi 2 ممنونم 🌹
سوال سوم تو این تست بود و جوابش گزینه۲ و میشد تستش رو جواب داد ولی گزینه ۴رو نفهمیدم چه ربطی به طمع داره

Faez Fateminia من فک میکنم این مثل همون داستانی بود تو کتاب سگ از اب رد میشد تصویرشو میدید و فک میکرد ی استخوان دیگس و..... فک میکنم این شعر مصداق همین داستانه و با طمع جور در میاد
-
Faez Fateminia من فک میکنم این مثل همون داستانی بود تو کتاب سگ از اب رد میشد تصویرشو میدید و فک میکرد ی استخوان دیگس و..... فک میکنم این شعر مصداق همین داستانه و با طمع جور در میاد
Mahan Xodayi 2 آها شاید
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم 🌹

Faez Fateminia
میگه اگه به سگ چیزی رو پرت کنی فکر میکنه استخونه و بالا میپره تا اونو به دندون بگیره.
و خب یعنی براش مهم نیست چی به سمتش پرت میشه. همهچیز رو استخون میبینه. -
Faez Fateminia
میگه اگه به سگ چیزی رو پرت کنی فکر میکنه استخونه و بالا میپره تا اونو به دندون بگیره.
و خب یعنی براش مهم نیست چی به سمتش پرت میشه. همهچیز رو استخون میبینه.@danial-hosseiny ممنون🌸
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny ممنون🌸
Faez Fateminia خواهش میکنم♥