Ziiist2
-
سلام بچه ها گزینه 2 این سولو تحلیل میکنید لطفا
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
ببخشید هی مزاحم شما میشم -
Mahan Xodayi 2 کدوم شکل میشه یکم بیشتر توضیح بدین
@سمیه-صادقلو
خب او قسمتایی که مشخص کردم نشون میده که همچنان که داره ترجمه میشه و امینواسید ها کنار هم قرار میگیرن(تشکیل سطح اول)پیچ خورده (تشکیل سطح دوم که صفحه ای یا مارپیچ هست با پیوند هیدروژنی) رو هم میتونیم شاهد باشیم
حالا چرا میتونیم؟چرا قطعی نیست؟
چون بغل دستشون یکی هست که دورش خط نکشیدم که اون مارپیچنشده و صافه.... -
-
سلام بچه ها گزینه 2 این سولو تحلیل میکنید لطفا
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
ببخشید هی مزاحم شما میشم@سمیه-صادقلو طبق شکل کتاب اون قسمت پروتئین ها جمله درسته ی نگا به شکله بکنید براتون حل میشه یعنی هم توالی تشکیل هم بصورت مارپیچ یا صفحه ای در میاد
-
@سمیه-صادقلو طبق شکل کتاب اون قسمت پروتئین ها جمله درسته ی نگا به شکله بکنید براتون حل میشه یعنی هم توالی تشکیل هم بصورت مارپیچ یا صفحه ای در میاد
-
@سمیه-صادقلو طبق شکل کتاب اون قسمت پروتئین ها جمله درسته ی نگا به شکله بکنید براتون حل میشه یعنی هم توالی تشکیل هم بصورت مارپیچ یا صفحه ای در میاد
Mahan Xodayi 2
اخه این الان داره میگه قبل از اینکه ترجمه تموم بشه ساختار دوم شکل میگیره
اینو نمیگه؟
چی میگه اصلا؟ -
@سمیه-صادقلو
خب او قسمتایی که مشخص کردم نشون میده که همچنان که داره ترجمه میشه و امینواسید ها کنار هم قرار میگیرن(تشکیل سطح اول)پیچ خورده (تشکیل سطح دوم که صفحه ای یا مارپیچ هست با پیوند هیدروژنی) رو هم میتونیم شاهد باشیم
چون بغل دستشون یکی هست که دورش خط نکشیدم که اون مارپیچنشده و صافه.... -
@سمیه-صادقلو
چون بغل دستشون یکی هست که دورش خط نکشیدم که اون مارپیچنشده و صافه....Mahan Xodayi 2
واوووو مرسی اصلا حواسم نبود -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2
واوووو مرسی اصلا حواسم نبود@سمیه-صادقلو خب میشه به من توضیح بدید من متوجه ربطش با گزینه دو نشدم
گزینه دو میگه قبل تموم شدن ترجمه سطح دو تشکیل میشه -
ایندفعه سوال بپرسم
Mahan Xodayi 2
کلشو میکوبه دیوار میگه این چرا انقد خنگه -
@سمیه-صادقلو خب میشه به من توضیح بدید من متوجه ربطش با گزینه دو نشدم
گزینه دو میگه قبل تموم شدن ترجمه سطح دو تشکیل میشه@Mr-Wick
خب ببین داره ترجمه میشه ازونطرف اون رشته مچاله شده پس ایجاد پیوند های هیدروژنی و ... داریم که برا سطح دومه پس در طی ترجمه داره سطح دوم تشکیل میشه -
@سمیه-صادقلو
چون بغل دستشون یکی هست که دورش خط نکشیدم که اون مارپیچنشده و صافه....Mahan Xodayi 2 عالی بود . من به این قسمت توجه نکرده بودم.
-
Mahan Xodayi 2 عالی بود . من به این قسمت توجه نکرده بودم.
Farhan Honar
منم نمیدونستم -
@Mr-Wick
خب ببین داره ترجمه میشه ازونطرف اون رشته مچاله شده پس ایجاد پیوند های هیدروژنی و ... داریم که برا سطح دومه پس در طی ترجمه داره سطح دوم تشکیل میشه@سمیه-صادقلو خب بازم متوجه نشدم...قسمت دوم گزینه دو میگه ممکنه قبل از تمام شدن....
️
-
Mahan Xodayi 2
واوووو مرسی اصلا حواسم نبود@سمیه-صادقلو خواهش میکنم یادم رفته بود این موضوع خوب شد گفتین رو کلم ی چراغ روشن شد
-
Mahan Xodayi 2 عالی بود . من به این قسمت توجه نکرده بودم.
-
@Mr-Wick
خب الان ترجمه که تموم نشده قبل از تمام شدن ساخت پروتئین (همون ترجمه)
ممکنه که ساختار دوم پروتئین تشکیل بشه دا -
@سمیه-صادقلو خواهش میکنم یادم رفته بود این موضوع خوب شد گفتین رو کلم ی چراغ روشن شد
-
ایندفعه سوال بپرسم
Mahan Xodayi 2
کلشو میکوبه دیوار میگه این چرا انقد خنگه@سمیه-صادقلو نه باوا چ حرفیه
رای منفی باید میدادم الان!؟:////
-
@سمیه-صادقلو نه باوا چ حرفیه
رای منفی باید میدادم الان!؟:////
Mahan Xodayi 2
نه منفی چرابکوب کلرو اصلا منفی نده
-
@Mr-Wick میگع ممکن است قبل از اینکه امینواسید های یک رشته بطور کامل کنار هم قرار بگیرن و سطح اول تشکیل بشه همزما در قسمت هایی از رشته شاهد تشکیل سطح دوم باشیم یعنی مارپیچ بشه و هیدروژنی ایجاد بشه...که طبق شکل درستع