Ziiist2
-
@Mr-Wick
خب الان ترجمه که تموم نشده قبل از تمام شدن ساخت پروتئین (همون ترجمه)
ممکنه که ساختار دوم پروتئین تشکیل بشه دا@سمیه-صادقلو نه من منظورم برای هر ریبوزوم هستش
مثلا ریبوزوم اولی که هستش اون که ترجمه تموم نشده...منظور من اینه که الان این مگه برای هر ریبوزوم بصورت جدا مدنظر نگرفته؟؟ -
Mahan Xodayi 2
نه منفی چرا😂بکوب کلرو اصلا منفی نده😂😂@سمیه-صادقلو 😕چشم
-
@سمیه-صادقلو نه من منظورم برای هر ریبوزوم هستش
مثلا ریبوزوم اولی که هستش اون که ترجمه تموم نشده...منظور من اینه که الان این مگه برای هر ریبوزوم بصورت جدا مدنظر نگرفته؟؟@Mr-Wick
متوجه نشدم منظورتو 🤕
اگه منظورت اینه که این داستان برا هر ریبوزومه یا ن باید بگم نه بعضیاشون اینجوری میشه -
@Mr-Wick
متوجه نشدم منظورتو 🤕
اگه منظورت اینه که این داستان برا هر ریبوزومه یا ن باید بگم نه بعضیاشون اینجوری میشه@سمیه-صادقلو اوکی.ممنون
-
@Mr-Wick
روی سوال قید کرده ممکن است -
@Mr-Wick
گرفتی چیشد؟ -
@سمیه-صادقلو
خیر -
@Mr-Wick
خب میشه مشکلتو واضحتر بگی🤕 -
@سمیه-صادقلو بنده عرض میکنم که صورت سئوال گفته بعضی یبوزوم ها ممکن...قسمت دوم گ 2 هم میگه قبل از اتمام ترجمه
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟ -
@سمیه-صادقلو بنده عرض میکنم که صورت سئوال گفته بعضی یبوزوم ها ممکن...قسمت دوم گ 2 هم میگه قبل از اتمام ترجمه
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟@Mr-Wick در Ziiist2 گفته است:
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟اره دگ مشخصه مچاله شده رشته هه
-
@Mr-Wick در Ziiist2 گفته است:
خب مگه الان ولین یا اصلا دومی و سومین ریبوزوم قبل تموم کردن ترجمه ساختار دومشون مشخص میشه؟اره دگ مشخصه مچاله شده رشته هه
@سمیه-صادقلو اوکی
-
@Mr-Wick
اونی صافه ولی هنوز ساختار دوم نگرفتهنمیدونم رسوندم یا نه به بچه ها بگو توضیح بدن شاید من خوب نگفته باشم
-
@Mr-.-Wick
تا جایی که طبق متن کتاب میشه برداشت کرد ، میفهمیم که اول فرایند ترجمه انجام میگیره و یک زنجیره ی پلی پپتیدی که بهش میگیم ساختار اول پروتیین تشکلیل میشه. بعد حالت مارپیچی و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم و بقیه ی سطح ها.
ولی طبق این شکلی که ماهان فرستاده ، میبینیم که یه استثناهایی داریم . در بعضی رناتن ها همزمان با اینکه دارن رشتهی پلی پپتیدی رو می سازند و به انتهاش آمینواسید اضافه میکنند ، هنوز که به آخر کار نرسیدیم ، در قسمت عقبی ، پیچ خوردگی و تشکلیل پیوند هیدروژنی شروع میشه . درحالی که در قسمت های جلویی هنوز ترجمه ادامه داره -
آخرش تونستم @Mr-.-Wick رو تگ کنم .😂💪💪💪
-
@Mr-.-Wick
تا جایی که طبق متن کتاب میشه برداشت کرد ، میفهمیم که اول فرایند ترجمه انجام میگیره و یک زنجیره ی پلی پپتیدی که بهش میگیم ساختار اول پروتیین تشکلیل میشه. بعد حالت مارپیچی و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم و بقیه ی سطح ها.
ولی طبق این شکلی که ماهان فرستاده ، میبینیم که یه استثناهایی داریم . در بعضی رناتن ها همزمان با اینکه دارن رشتهی پلی پپتیدی رو می سازند و به انتهاش آمینواسید اضافه میکنند ، هنوز که به آخر کار نرسیدیم ، در قسمت عقبی ، پیچ خوردگی و تشکلیل پیوند هیدروژنی شروع میشه . درحالی که در قسمت های جلویی هنوز ترجمه ادامه دارهFarhan Honar آهان ممنون الان قانع شدم...
بعد@ بزنی baba yagaمیاره خب😂 -
Farhan Honar آهان ممنون الان قانع شدم...
بعد@ بزنی baba yagaمیاره خب😂@Mr-Wick
اع؟من همون ویکو میزنم ک🥲🤔
کلی زحمت میکشیدم تگ بشی😂 -
@سمیه-صادقلو نه مثل اینکه نمیشه قبلا میزدم میاورد الان نمیاره😐
-
@Mr-Wick
دییرم آخی👌🏻 -
بعد @ ، باید بنویسی Mr-.-Wick