نکات فصل 6 دوازدهم
-
@Mr-Wick
🌹🌸❤ -
@حامد-صباحی
آقای Farhan Honar باز اگه نکته ای دارین اشاره کنین
همچنین خانوم @Alzahra-Daftar شما هم نکته ای می دونین اشاره کنین -
@حامد-صباحی
بله حتما .
اما الان زنگ فیزکمه به خاطر همین نمیتونم بیام و باهم تبادل اطلاعات کنیم ، انشالله بعدا@Alzahra-Daftar
اشکال نداره 🌸🌺 -
ولی کاش من دختر می شدم
تاپیک الان منفجر می شد🥲
تیکانی وار میدونم😶😑 -
@حامد-صباحی آقا یه سئوال دارم
مگه نمیگیم که تو بازه 600تا700 بیشترین جذب برای قرمز و نارنجی؟؟
آخه تو نمودار ما میبینیم که کارتنوئید ها (زرد نارنجی قرمز) اصلا اونجا بیشترین حالت نیستن که 😐آیم کینفیوزد😑
-
@حامد-صباحی آقا یه سئوال دارم
مگه نمیگیم که تو بازه 600تا700 بیشترین جذب برای قرمز و نارنجی؟؟
آخه تو نمودار ما میبینیم که کارتنوئید ها (زرد نارنجی قرمز) اصلا اونجا بیشترین حالت نیستن که 😐آیم کینفیوزد😑
@Mr-Wick نه ، تو جذب و بازتاب رو اشتباه گرفتی.نوری که هر کدوم از این رنگیزه ها منعکس و بازتاب میکنند رو ما می بینیم.کاروتنوئید ها هم چون به رنگ قرمز نارنجی زرد دیده میشن ، یعنی این رنگ ها رو بازتاب کردن.
پس بیشترین جذب کاروتنویید ها در نور آبی و سبز است.یعنی حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ -
@Mr-Wick نه ، تو جذب و بازتاب رو اشتباه گرفتی.نوری که هر کدوم از این رنگیزه ها منعکس و بازتاب میکنند رو ما می بینیم.کاروتنوئید ها هم چون به رنگ قرمز نارنجی زرد دیده میشن ، یعنی این رنگ ها رو بازتاب کردن.
پس بیشترین جذب کاروتنویید ها در نور آبی و سبز است.یعنی حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰Farhan Honar خب اون نمودارم نوشته بغلش جذب دیگه😐
من الان منظورم اینه که اون شکلی که اقای صباحی فرستادن رو مشاهده کنین...بالا نوشته بیشترین جذب در محدوده 600تا700 مربوط یه رنگ قرمز نارنجیه
ولی تو نمودار مربوط به جذب نارنجی و قرمز اصلا تو بازه 600-700 نیستن🤷🏽♂️ -
Farhan Honar خب اون نمودارم نوشته بغلش جذب دیگه😐
من الان منظورم اینه که اون شکلی که اقای صباحی فرستادن رو مشاهده کنین...بالا نوشته بیشترین جذب در محدوده 600تا700 مربوط یه رنگ قرمز نارنجیه
ولی تو نمودار مربوط به جذب نارنجی و قرمز اصلا تو بازه 600-700 نیستن🤷🏽♂️@Mr-Wick خب درسته دیگه. اینی که گفتی مربوط به سبزینه a,b هست. تو این شکل ، نمودار مربوط به هرکدام از رنگیزه ها در یک محدوده ،که یه ارتفاع مشخصی داشته باشه(منظورم اینه صفر نباشه), یعنی در اون محدوده جذب دارن.
اینجا در محدوده ی ۶۰۰ تا ۷۰۰ فقط رنگیزه های a و b جذب دارند . حالا چه رنگی رو جذب میکنند؟ رنگی که مربوط به این بازه ی ۶۰۰ تا ۷۰۰ می باشد. یعنی رنگ قرمز و نارنجی -
سلام وقت بخیر
اگه مقدوره واستون از فصل 6 گفتار اول و دومش قسمت زنجیره انتقال الکترون و همچنین از چرخه کالوین و یا قسمت های دیگه این دو گفتار هرچی نکات میدونید به اشتراک بذارین تا استفاده کنیم🙏🏼
Farhan Honar
@ali-valicheki
@Alzahra-Daftar
@حامد-صباحی
@F-Seif-0
Sara_R
و بقیه دوستان
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
ممنون بابت منشن🙏🏻
از اونجایی که مثل خودتون ابریشم زیستو دارم ..نکات توی جزوه رو میدونم که اونم خودتون میدونید
ولی بنظرم خود جزوه و نکاتی که توشه واقعا کفایت میکنه
باقی نکات رو باید از تست زدن به دست بیاریم
هرچند جاهایی که با بحثای گیاهی ترکیب بتونه بشه بحثش جداست -
@Mr-Wick ۱ سلام سلام🙌
_🟢 چون کلروفیل ها نورهای آبی ، بنفش ، نارنجی،قرمز رو جذب میکنند و میزان بالایی از نور سبز منعکس میکنند (کمی از اون رو هم جذب میکنند) برای همین بخش های کلروفیل دار سبز دیده میشن.
🟠_دقت کنید تیلاکوئید برای خودش یه اندامک جداگانه نیست (مثل وزیکوله)
🔴کاروتنوئیدها رنگ های قرمز ، نارنجی، زرد را کمتر از پرتوهای دیگر جذب میکند(طبق نمودار این ۳ رنگ را جذب ندارند) و بیشتر اینا رو منعکس میکند به همین علت به این رنگ ها دیده میشه.
-
دوستانی که مشارکت کردن ممنون.
منت گذاشتن سرم🌹🙏🏼🙂 -
13991206p552f85408.pdf
سلام راستش من این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم قرار بود امروز مرور کنم متاسفانه به خاطر اینکه کرونا گرفتم خیلی حالم مساعد نیستش نتونستم مرور کنمدوست داشتم تو نکاتتون مشارکت کنم نشد شرمنده این فیلم دارم میفرستم شاید بدرد بخوره🌹
@mr-wick -
13991206p552f85408.pdf
سلام راستش من این مبحث و خیلی وقت پیش خوندم قرار بود امروز مرور کنم متاسفانه به خاطر اینکه کرونا گرفتم خیلی حالم مساعد نیستش نتونستم مرور کنمدوست داشتم تو نکاتتون مشارکت کنم نشد شرمنده این فیلم دارم میفرستم شاید بدرد بخوره🌹
@mr-wick@سمیه-صادقلو خواهش میکنم،دشمنتون شرمنده
الله صحت ورسین سونیا باجی امیدوارم زودتر دوره درمان بگذرونید و برگردین به روال عادیتون🌹🙏🏼 -
@Alzahra-Daftar من فردا صبح هستم تا 12
-
@سمیه-صادقلو خواهش میکنم،دشمنتون شرمنده
الله صحت ورسین سونیا باجی امیدوارم زودتر دوره درمان بگذرونید و برگردین به روال عادیتون🌹🙏🏼@Mr-Wick
مرسی🌺
هییی همینجوریش تو سه روز ده کیلو کم کردم از فشار این کرونا هیچی نمیتونم بخورم اصن اونم کی من😶خنده داره😂🥲 -
13991206p552f85408.pdf
@mr-wick@سمیه-صادقلو
اشکال نداره ان شالله که سلامت باشین🌹🌸
-
@Alzahra-Daftar اوووپس...آزمون جامع گزینه؟؟؟