IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
ویدیو های استاد بهمن مؤذنی پور(خیلی فوری)
-
سلام خسته نباشید.با توجه به این که من باید دی ماه امسال درس گسسته و هندسه تحلیلی رو به طور کامل امتحان بدم الان یه سردرگمی برام پیش اومده.
راجب درس گسسته الان دارم فیلمای استاد مؤذنی پور رو میبینم ولی به تست هایی که در جزوه خودشون هست نمیتونم جواب بدم ایا این طبیعیه؟یا برم سراغ استاد شامیزاده؟و درس هندسه تحلیلی الان ویدیو شماره 5 استاد ثابتی تو سایت هست و من باید تا دی تموم کنم کدوم استاد تو هندسه تحلیلی عالی است؟
(کلا هم برا امتحان دی ماه میخوام و هم برا کنکور)
-
ahmadrezas2 در ویدیو های استاد بهمن مؤذنی پور(خیلی فوری) گفته است:
سلام خسته نباشید.با توجه به این که من باید دی ماه امسال درس گسسته و هندسه تحلیلی رو به طور کامل امتحان بدم الان یه سردرگمی برام پیش اومده.
راجب درس گسسته الان دارم فیلمای استاد مؤذنی پور رو میبینم ولی به تست هایی که در جزوه خودشون هست نمیتونم جواب بدم ایا این طبیعیه؟یا برم سراغ استاد شامیزاده؟و درس هندسه تحلیلی الان ویدیو شماره 5 استاد ثابتی تو سایت هست و من باید تا دی تموم کنم کدوم استاد تو هندسه تحلیلی عالی است؟
(کلا هم برا امتحان دی ماه میخوام و هم برا کنکور)
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء