کنکور۱۴۰۲
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
به نظرتون عمومی ها برای کنکور ۱۴۰۲ حذف میشه یا نه؟مجید کوهپیما 0 بنظرم ن چون مافیای بزرگی پشت همین عمومیاس
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
امیدوارم خوب باشید
دوتا نظریه وجود داره
١)از چندین جا شنیدم که به طور قطع میگن حذف میشن و میگن وقتتون رو تلف نکنید برای عمومی اما خب از این جهت هم باید احتیاط کرد
چون از ٢٠ سال پیش میخواستن کنکور رو حذف کنن که حذف نشده هنوز الان که تازه یه درخواست دادن که عمومی ها حذف بشه، تا کی این درخواست تصویب بشه همه ما موهامون هم رنگ دندونامون شده
٢)میگن حذف میشه ولی چون قلمچی انتشارات خیلی سبز........ بتونن کتاب های به چاپ رسیدشون رو به فروش برسونن میگن که عمومی ها حذف نمیشه
واکثر پشتیبان ها همین رو به داوطلبین میگن
تا کتاب هاشون رو تموم کنن -
سلام
امیدوارم خوب باشید
دوتا نظریه وجود داره
١)از چندین جا شنیدم که به طور قطع میگن حذف میشن و میگن وقتتون رو تلف نکنید برای عمومی اما خب از این جهت هم باید احتیاط کرد
چون از ٢٠ سال پیش میخواستن کنکور رو حذف کنن که حذف نشده هنوز الان که تازه یه درخواست دادن که عمومی ها حذف بشه، تا کی این درخواست تصویب بشه همه ما موهامون هم رنگ دندونامون شده
٢)میگن حذف میشه ولی چون قلمچی انتشارات خیلی سبز........ بتونن کتاب های به چاپ رسیدشون رو به فروش برسونن میگن که عمومی ها حذف نمیشه
واکثر پشتیبان ها همین رو به داوطلبین میگن
تا کتاب هاشون رو تموم کنندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 منم فکر میکنم حذف نمیشه
-
سلام
به نظرتون عمومی ها برای کنکور ۱۴۰۲ حذف میشه یا نه؟نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده -
-
سلام
به نظرتون عمومی ها برای کنکور ۱۴۰۲ حذف میشه یا نه؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجید کوهپیما 0 بنظرم حذف میشه درمورد اون مافیا هم همون مافیا بیشتر سود میکنن
-
Sharllot .... من توی این وضع
اینطوری اصلا نمیتانم پشت بمانم -
سلام
به نظرتون عمومی ها برای کنکور ۱۴۰۲ حذف میشه یا نه؟مجید کوهپیما 0 سلام علیکم
به نظرم نه حذف نمیشه
تکیه به دیوار اینا دادن و حرفاشون رو باور کردن نقاشی رو ابه -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عامو...این فازشون معلوم نیس
من بخاطر همین حرفاشون کل انگیزمو از دست دادم...
ی چیزم بگم ک، آزمونای قلمچی هم برای دوازدهم تجربی سال بعد، توی برنامه هاشون،عمومی ها رو حذف کردن!!!
ولی اینجا ایرانه
️شب بخابی،صبح پاشی یهو
-
-
-