ارایه
-
سلام سلام
اینجا خاک و زر با هم تضاد ندارن؟ خاک در مفهوم پستی و حقیری و زر در مفهوم والامقامی؟
اگر نه ، چرا؟
-
-
سلام سلام
اینجا خاک و زر با هم تضاد ندارن؟ خاک در مفهوم پستی و حقیری و زر در مفهوم والامقامی؟
اگر نه ، چرا؟
amirmohammad shakeri
نه. میدونی بیشتر انگار داره از این صحبت میکنه که همهچیز باهم ادغام شدهس و جدا نیست.
یه بار میگه زر رو در خاک جستجو میکنم، یه بار میگه زر از خاکه. درواقع انگار منظورش اینه که همهچیز باهم یکیه...
من یه همچین استنباطی دارم. بعد اصن خاک و زر اینجا به ترتیب مفهوم حقارت و والامقامی ندارن.
ولی در کل خیلی بیت نامفهومیه. مصرع اولشو اصن نمیتونم باهاش کنار بیام. کجا زر از خاکه آخه -
amirmohammad shakeri
نه. میدونی بیشتر انگار داره از این صحبت میکنه که همهچیز باهم ادغام شدهس و جدا نیست.
یه بار میگه زر رو در خاک جستجو میکنم، یه بار میگه زر از خاکه. درواقع انگار منظورش اینه که همهچیز باهم یکیه...
من یه همچین استنباطی دارم. بعد اصن خاک و زر اینجا به ترتیب مفهوم حقارت و والامقامی ندارن.
ولی در کل خیلی بیت نامفهومیه. مصرع اولشو اصن نمیتونم باهاش کنار بیام. کجا زر از خاکه آخه@danial-hosseiny در ارایه گفته است:
amirmohammad shakeri
ولی در کل خیلی بیت نامفهومیه. مصرع اولشو اصن نمیتونم باهاش کنار بیام. کجا زر از خاکه آخهسلام معنی روی زرد بودن به جز مریضی چیه؟ اینجا معنیش چیه
-
@danial-hosseiny در ارایه گفته است:
amirmohammad shakeri
ولی در کل خیلی بیت نامفهومیه. مصرع اولشو اصن نمیتونم باهاش کنار بیام. کجا زر از خاکه آخهسلام معنی روی زرد بودن به جز مریضی چیه؟ اینجا معنیش چیه
Mr Unknown XD
سلام.
زرد رویی یا معنی خجالت داره، یا معنی اینکه طرف حالش بده و صورتش زرد شده. -
سلام... جواب احتمالا گزینه یک باشه چون ما ایهام نداریم ولی کلمه روی ایهام تناسب داره با زر خب تشبیهشم خیلی واضحه بله تضاد مفهومی میان خاک و زر داریم این بیت استعاره نداره و جناس تام هم همین جور ولی جناس داره.