شیمی پویان نظر
-
سلام دوستان کسی ازشیمی صفرتاصد پویان نظراستفاده کرده؟؟برای کنکور؟؟نکاتی ک میگه ایا کافیه ب را آزمون و کنکور؟؟؟من راه ابریشمشو گرفتم ولی خیلی طولانیه براهمین صفرتاصدشو میخوام ببینمم
فقط اینکه انگارسوالای ک حل میکنه چهارگزینه ای نیس
واقعا میشه ازش نتیجه گرفت؟؟
(لطفا هرکسی دیده یاشنیده بیاد توتاپیک ازبازدهیش بهم بگه دعاتون میکنم 🥺️)
نکته اخر من حفظیاتشو پیداکردم کسی هست مسائلشو کامل نوشته باشه برام پی دی افشو بفرسته؟؟Arezoo Fry 0 سلام و درود دوست عزیز . بنظر بنده شیمی راه ابریشم کامل و به عنوان منبع فیلم آموزشی شاید بشه گفت که بینظیر هستش اگه باهاش از منبع کتابی تست حل کنید خوبه میتونه که جوابگو باشه . شما راه ابریشم شیمی رو دارید ؟
-
Arezoo Fry 0 سلام و درود دوست عزیز . بنظر بنده شیمی راه ابریشم کامل و به عنوان منبع فیلم آموزشی شاید بشه گفت که بینظیر هستش اگه باهاش از منبع کتابی تست حل کنید خوبه میتونه که جوابگو باشه . شما راه ابریشم شیمی رو دارید ؟
Zanyar Dehghani 0 خب برای دوماه راه ابریشم زیاده واقعا
-
سلام دوستان کسی ازشیمی صفرتاصد پویان نظراستفاده کرده؟؟برای کنکور؟؟نکاتی ک میگه ایا کافیه ب را آزمون و کنکور؟؟؟من راه ابریشمشو گرفتم ولی خیلی طولانیه براهمین صفرتاصدشو میخوام ببینمم
نکته اخر من حفظیاتشو پیداکردم کسی هست مسائلشو کامل نوشته باشه برام پی دی افشو بفرسته؟؟Arezoo Fry 0 حفظیات خودت بخون مفهومی هارو هاهم باز خودت بخون ولی بعدش برو سوال های آموزشی ک حل میکنه رو ببینین و جایی ک مشکل پیدا کردی
-
Arezoo Fry 0 حفظیات خودت بخون مفهومی هارو هاهم باز خودت بخون ولی بعدش برو سوال های آموزشی ک حل میکنه رو ببینین و جایی ک مشکل پیدا کردی
dani danii خب چیزایی ک اموزش میده براتست اوکیه؟؟میشه راحت زد و براکنکورهم اوکیه؟؟
-
نکته اخر من حفظیاتشو پیداکردم کسی هست مسائلشو کامل نوشته باشه برام پی دی افشو بفرسته؟؟Arezoo Fry 0 خب برو چاپار راه ابریشم و ببین که خلاصه هر فرسنگه
-
اصلأ نمی تونید برای دو ماه شیمی راه ابریشم رو تموم کنید بنظرم کتاب تست بخر موج آزمون شیمی
-
dani danii خب چیزایی ک اموزش میده براتست اوکیه؟؟میشه راحت زد و براکنکورهم اوکیه؟؟
Arezoo Fry 0 چاپار رو ببین و حفظیات رو خودت بخون و از کنکورچه ها برای جمع بندی تستی استفاده کن
الان وقت صفر تا صد نیست
صفر تا صد برای تشریحی و نمره ی مدرسه هست -
اصلأ نمی تونید برای دو ماه شیمی راه ابریشم رو تموم کنید بنظرم کتاب تست بخر موج آزمون شیمی
mahdi komari 0 در شیمی پویان نظر گفته است:
قرار نیست کاملا تموم کنن
فقط قراره از قسمت های مشخص استفاده کنن
مثلا به جای خرج برای یک کتاب ازمون می تونن از کنکورچه های ابریشم استفاده کنن
مخصوصا این که ابریشم رو دارن -
mahdi komari 0 در شیمی پویان نظر گفته است:
قرار نیست کاملا تموم کنن
فقط قراره از قسمت های مشخص استفاده کنن
مثلا به جای خرج برای یک کتاب ازمون می تونن از کنکورچه های ابریشم استفاده کنن
مخصوصا این که ابریشم رو دارنIlya Mansouri آها ببخشید من فکر کردم میخوان راه ابریشم رو بگیرن پوزش
-
Arezoo Fry 0 خب برو چاپار راه ابریشم و ببین که خلاصه هر فرسنگه
Mohammad Lotfi 0
صفرصفرم اخه ...اون چاپارچطوره؟؟مسئله هاروتستی یادمیده؟ -
Arezoo Fry 0 چاپار رو ببین و حفظیات رو خودت بخون و از کنکورچه ها برای جمع بندی تستی استفاده کن
الان وقت صفر تا صد نیست
صفر تا صد برای تشریحی و نمره ی مدرسه هستIlya Mansouri اخه واقعا صفرم بدردم میخوره چاپار؟؟
-
Arezoo Fry 0 حفظیات خودت بخون مفهومی هارو هاهم باز خودت بخون ولی بعدش برو سوال های آموزشی ک حل میکنه رو ببینین و جایی ک مشکل پیدا کردی
dani danii الان راه ابریشم رو خریدی؟
-
Mohammad Lotfi 0
صفرصفرم اخه ...اون چاپارچطوره؟؟مسئله هاروتستی یادمیده؟Arezoo Fry 0 اره تستی تر از صفر تا صده
تو همون چاپار هم تست حل میکنه -
Zanyar Dehghani 0 خب برای دوماه راه ابریشم زیاده واقعا
Arezoo Fry 0 سلام اشتباه متوجه شدم فکر کردم برای کنکور ۱۴۰۲ میفرمایید . بله واقعن راه ابریشم یک سال زمان میبره تا کامل همراه تست خوانده بشه و تثبیت بشه در ذهن برای دوماه باقی مانده بنده نظر یا پیشنهادی به هیچ وجه نمی تونم بدم
-
dani danii الان راه ابریشم رو خریدی؟
این پست پاک شده! -
الان وقت صفر تا صد نیست
صفر تا صد برای تشریحی و نمره ی مدرسه هستIlya Mansouri راه ابریشم روندارم خیلی گرونه محبورم همون صفرتاصد ببینم
-
Ilya Mansouri راه ابریشم روندارم خیلی گرونه محبورم همون صفرتاصد ببینم
-
Ilya Mansouri اخه واقعا صفرم بدردم میخوره چاپار؟؟
Arezoo Fry 0 در شیمی پویان نظر گفته است:
Ilya Mansouri اخه واقعا صفرم بدردم میخوره چاپار؟؟
بله چاپار مسائل رو از صفر می گه ولی همه ی حفظیات رو نداره و خودتون باید بخونین
الان وقت وسواس مطالعاتی نیست -
Arezoo Fry 0 در شیمی پویان نظر گفته است:
تو متن سوال گفتی راه ابریشم رو داری
-
نکته اخر من حفظیاتشو پیداکردم کسی هست مسائلشو کامل نوشته باشه برام پی دی افشو بفرسته؟؟Arezoo Fry 0 در شیمی پویان نظر گفته است:
من راه ابریشمشو گرفتم ولی خیلی طولانیه براهمین صفرتاصدشو میخوام ببینمم
.