قرابت۳
-
Mahan Xodayi 2 یعنی یک نیست و دو هم نیست! با این حساب بیشتر گزینه ۳ میتونه باشه
-
Mahan Xodayi 2 یعنی یک نیست و دو هم نیست! با این حساب بیشتر گزینه ۳ میتونه باشه
Matin Mousavi 1 خب الان دلایل رد سایر گزینه هارو میتونید بگید؟
-
Matin Mousavi 1 خب الان دلایل رد سایر گزینه هارو میتونید بگید؟
Mahan Xodayi 2 گزینه سه اصلا در مورد معشوقش صحبت میکنه نه خدا
-
@danial-hosseiny
Mahan Xodayi 2
۳؟چون ممکنه بگه راجع به مردن حرف زده -
Mahan Xodayi 2 گزینه سه اصلا در مورد معشوقش صحبت میکنه نه خدا
Matin Mousavi 1 اره شاید...چه بد پیله بود:(
-
تشکر از همگی🖤🌹
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 اره شاید...چه بد پیله بود:(
Mahan Xodayi 2 آره خیلی. من گزینه رو گفتم بعد این اومد به ذهنم. نمیدونم چرا بعضی مواقع دستم زود تر از زهنم کار میکنه🤦🤦😂😂.
-
Mahan Xodayi 2 آره خیلی. من گزینه رو گفتم بعد این اومد به ذهنم. نمیدونم چرا بعضی مواقع دستم زود تر از زهنم کار میکنه🤦🤦😂😂.
Matin Mousavi 1 این رفتار به در بخوره دیگه بویژه برا گروه تجربیا....
-
تشکر از همگی🖤🌹
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم
شما تحلیل گزینه ها رو متوجه شدید؟ -
با تحلیل لطفا...

تجربیاMahan Xodayi 2 من که هنوز گزینه یک و دو برام سواله🤔
-
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم
شما تحلیل گزینه ها رو متوجه شدید؟Faez Fateminia بله من میگفتم همش جوابه که باگ سه رو الان متوجه شدم
-
Mahan Xodayi 2 من که هنوز گزینه یک و دو برام سواله🤔
Faez Fateminia چرا دیگه همشون دارن به ارامش یافتن در سایه خدا اشاره میکنن....یبار این دیدگاه تستو حل کنید
-
Faez Fateminia بله من میگفتم همش جوابه که باگ سه رو الان متوجه شدم
Mahan Xodayi 2 ولی ۱و۲چرا نیس؟
-
Faez Fateminia چرا دیگه همشون دارن به ارامش یافتن در سایه خدا اشاره میکنن....یبار این دیدگاه تستو حل کنید
Mahan Xodayi 2 آها بله حل شد👌🌹
-
Mahan Xodayi 2 ولی ۱و۲چرا نیس؟
Faez Fateminia یک میگه همه عالم دوستی باشه وقتی بفهمن عالم از خداست که همون مفهومه
گزینه دو هم در کنفذسایه وی جای گزیدیم....با این حال باز من گنگ شدم دو که بهتر جوابه
-
Mahan Xodayi 2 آها بله حل شد👌🌹
Faez Fateminia خب الان مورد دو رو برام توضیح میدین؟؟
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as unsolved on
-
Faez Fateminia یک میگه همه عالم دوستی باشه وقتی بفهمن عالم از خداست که همون مفهومه
گزینه دو هم در کنفذسایه وی جای گزیدیم....با این حال باز من گنگ شدم دو که بهتر جوابه
Mahan Xodayi 2 بله من اصن اون اول بین گزینه۲و۱ شک داشتم ولی وقتی بیشتر به گزینه ۳دقت کردم دیدم میگه وقتی میمیریم چون میریم پیش دلارام(خداوند) پس دلمون آرام میشه
خب این آیه مفهومش اینه که دل با یاد خدا آروم میشه -
Faez Fateminia خب الان مورد دو رو برام توضیح میدین؟؟
Mahan Xodayi 2 گزینه دو شاید چون عین کلمه ی یاد خدا رو اورده و بعدم گفته که در سایه ی خداوند جا گرفتیم مربوط به آیه هس (ینی درکل میگه از هرچی که ضد یاد خدا بود دل کندم و اومدم در سایه ی خدا و آرام شدم)
-
Mahan Xodayi 2 بله من اصن اون اول بین گزینه۲و۱ شک داشتم ولی وقتی بیشتر به گزینه ۳دقت کردم دیدم میگه وقتی میمیریم چون میریم پیش دلارام(خداوند) پس دلمون آرام میشه
خب این آیه مفهومش اینه که دل با یاد خدا آروم میشهFaez Fateminia در قرابت۳ گفته است:
خب این آیه مفهومش اینه که دل با یاد خدا آروم میشهپس میشه گفت گزینه ۳ قرابت کمتری با آیه داره
-
Faez Fateminia در قرابت۳ گفته است:
خب این آیه مفهومش اینه که دل با یاد خدا آروم میشهپس میشه گفت گزینه ۳ قرابت کمتری با آیه داره
Faez Fateminia ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on