تست
-
Faez Fateminia بله طبق شکل کتاب که نایدیس ها به انشعابات کوچیکتری تقسیم و اصلا وارد سلول شدن و مایعی هم که در انتهای اونها هست که بین سلول و انتهای انشعابات تبادل گاز انجام میشه بالاخره اون مایع فقط وظیفه ش تبادل گازه نه گردش مواد در بدن!!!
@nazanin-mirzai نه خب کتاب راجع به این مایع حرفی نزده ولی خب چون این گزینه رو درست گرفته و ما مایع دیگه ای تو محیط بدن حشرات بلد نیستیم(یا شایدم نداریم)میگیم این مایع همولنفه
توی کتاب حرفی زده که این مایع نقشش فقط تبادله؟ -
@nazanin-mirzai نه خب کتاب راجع به این مایع حرفی نزده ولی خب چون این گزینه رو درست گرفته و ما مایع دیگه ای تو محیط بدن حشرات بلد نیستیم(یا شایدم نداریم)میگیم این مایع همولنفه
توی کتاب حرفی زده که این مایع نقشش فقط تبادله؟Faez Fateminia در همولنف اکسیژن هم هست. اما خون تیره و روشن ندارن. این رو استاد موقاری یه جا دیگه گفته بودن. یادم نمیاد دقیق کجا ولی ایشون گفتن
-
Faez Fateminia در همولنف اکسیژن هم هست. اما خون تیره و روشن ندارن. این رو استاد موقاری یه جا دیگه گفته بودن. یادم نمیاد دقیق کجا ولی ایشون گفتن
Matin Mousavi 1 منظورتون اینه که همولنف در انتقال گازهای تنفسی موثره؟
پس این جمله کتاب چی:
در حشرات دستگاه گردش مواد نقشی در انتقال گازهای تنفسی ندارد. -
Matin Mousavi 1 منظورتون اینه که همولنف در انتقال گازهای تنفسی موثره؟
پس این جمله کتاب چی:
در حشرات دستگاه گردش مواد نقشی در انتقال گازهای تنفسی ندارد.@nazanin-mirzai والا تناقضی برامون پیش اومده.
الان این جمله هم از یکی از منابع هست
-
@nazanin-mirzai والا تناقضی برامون پیش اومده.
الان این جمله هم از یکی از منابع هست
Matin Mousavi 1 این جاندارانی که گفته منظورش حشراته؟
-
این پست پاک شده! -
@nazanin-mirzai کسایی که دستگاه گردش خون باز دارن و نایدیس ندارن. حشرات نمیشه
-
Matin Mousavi 1 با این حال گزینه مشکل داره.
-
مال کدوم کتابه این تست؟
-
Matin Mousavi 1 خب پس اصلا برای این گزینه قابل تطبیق نیست.!
-
amir jedi از تست های راه ابریشمه
-
amir jedi از تست های راه ابریشمه
@nazanin-mirzai میگم چرا ابکیه خخخخخ
-
Faez Fateminia در همولنف اکسیژن هم هست. اما خون تیره و روشن ندارن. این رو استاد موقاری یه جا دیگه گفته بودن. یادم نمیاد دقیق کجا ولی ایشون گفتن
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@kosar-mortazavi
ای که دستت میرسد کاری بکن -
amir jedi استاد! بفرمایید تحلیل کنید.
-
سلام دوستان
این تست جواب صحیح گزینه ۲ گرفته .ومنظور صورت سوال هم حشرات و پستانداران کوچک میشه. و سوال من اینه که حشرات که همولنف دارن و محلول بودن گازها و اکسیژن و کربن دی اکسید ندارن چون تنفس نایدیسی دارند. پس چطور میشه جواب درست گزینه ۲ میشه؟
من کجا رو اشتباه میکنم ؟؟
تحلیل شما چیه!؟@nazanin-mirzai سلام دوست عزیز
ببین فکر کنم منظورش این نیست که همولنف در گردش اکسیژن نقش داره .... فقط گفته دیده میشه و چون کتاب هم حرفی درباره اینکه همولنف اکسیژن داره یانه نزده پس میشه اینطوری قبولش کرد.... ولی کلا اگه بخوای این تست رو بزنی باید رد گزینه کنی
تست هایی که از قسمت های مبهم کتاب درآورده میشن باید با رد گزینه حل کنیم -
amir jedi استاد! بفرمایید تحلیل کنید.
@nazanin-mirzai یه نگاه کافیه بای فهمیدن ابکی بودنش
-
سلام دوستان
این تست جواب صحیح گزینه ۲ گرفته .ومنظور صورت سوال هم حشرات و پستانداران کوچک میشه. و سوال من اینه که حشرات که همولنف دارن و محلول بودن گازها و اکسیژن و کربن دی اکسید ندارن چون تنفس نایدیسی دارند. پس چطور میشه جواب درست گزینه ۲ میشه؟
من کجا رو اشتباه میکنم ؟؟
تحلیل شما چیه!؟@nazanin-mirzai کدوم فرسنگه؟
یه چیز دیگه هم اضافه کنم.... حشرات هم اگه بخوان از اکسیژن استفاده کنن باید محلول باشه -
@nazanin-mirzai کدوم فرسنگه؟
یه چیز دیگه هم اضافه کنم.... حشرات هم اگه بخوان از اکسیژن استفاده کنن باید محلول باشه@zahra-forouzanfar فرسنگ 3 کنکورچه3
پست های پایین اگر ملاحظه بفرمایید درباره ی این ما بحث کردیم که ممکنه منظور سوال انشعابات پایانی نایدیس ها باشه که دارای مایع هم هستن اما باتوجه به شکل کتاب که نشون داده انشعابات نایدیس ها وارد سلول شده پس از آنجا گازهای محلول در اون مایع وارد سلول میشه و اصلا به مایع میان بافتی هم وارد نمیشه که بخواییم اینطور استدلال کنیم که وارد همولنفی میشه که در فضای بین سلول ها وجود داره. -
@zahra-forouzanfar فرسنگ 3 کنکورچه3
پست های پایین اگر ملاحظه بفرمایید درباره ی این ما بحث کردیم که ممکنه منظور سوال انشعابات پایانی نایدیس ها باشه که دارای مایع هم هستن اما باتوجه به شکل کتاب که نشون داده انشعابات نایدیس ها وارد سلول شده پس از آنجا گازهای محلول در اون مایع وارد سلول میشه و اصلا به مایع میان بافتی هم وارد نمیشه که بخواییم اینطور استدلال کنیم که وارد همولنفی میشه که در فضای بین سلول ها وجود داره.@nazanin-mirzai توی متن کتاب نوشته کنار همه یاخته ها... جایی که متن با شکل تناقض داره متن در الویته
فرسنگ 3 نبود که....