طبیعت
-
@jahad-128
استهبان -
زنجان -طارم -
مرز ایران _آذربایجان
رود ارس -
VID-20210911-WA0004.mp4
بهشت گمشده
کامفیروز
استان فارس
پ.ن:
عاشق اینجام خیلییی خوبه خیلیییی برای تولدم رفتم خیلی با صفا بود اونجا اما کلیپ پاییزشو از دوستی کامفیروزیم گرفتم بیشتر عاشقش شدم -
VID-20210911-WA0005.mp4
بهشت گمشده
فصل بهار
درختا میشن مثل سقف و آسمون رو نمیبینی -
دوستان عکس هایی که خودتون از طبیعت گرفتید رو اینجا تو این تاپیک قرار بدید. هنرنمایی هایی که کردید
اگه شد مکان رو ذکر کنید!!
دشت لاله های واژگون/ کرمانشاه/ مسیر کوه امروله
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
Matin Mousavi 1
روستای پالنگان / کردستان
-
@Mr-Wick در طبیعت گفته است:
اینجا کوجاس!
خیلی قشنگه:) -
@Mr-Wick در طبیعت گفته است:
اینجا کوجاس!
خیلی قشنگه:)@fatemeh-Ma آره جای باصفایی هستن.
اولین عکس برای جنگل های آینالو هستش که سمت شهرستان کلیبر هستش و ختم میشه به قلعه بابک و همچنین از اونجا یه مسیر باصفایی داره تا جلفا و خدا آفرین هیلی خوشگله مسیرش...جووون میده کمپ بزنی...سه بار کمپ چند روزه زدیم اونجا هر دفعه خوشگل تر و باصفاتر...چون انسان کمتر رفته اونجا برای همین طبیعت بکری داره.
عکس های پایینی هم پونل هستن که خب طبیعتش رو اکثرا دیدیم خوشگلن🥲 -
@fatemeh-Ma آره جای باصفایی هستن.
اولین عکس برای جنگل های آینالو هستش که سمت شهرستان کلیبر هستش و ختم میشه به قلعه بابک و همچنین از اونجا یه مسیر باصفایی داره تا جلفا و خدا آفرین هیلی خوشگله مسیرش...جووون میده کمپ بزنی...سه بار کمپ چند روزه زدیم اونجا هر دفعه خوشگل تر و باصفاتر...چون انسان کمتر رفته اونجا برای همین طبیعت بکری داره.
عکس های پایینی هم پونل هستن که خب طبیعتش رو اکثرا دیدیم خوشگلن🥲@Mr-Wick
سومی محشره^^
واجب شد ی بار برم اونجا -
دوستان عکس هایی که خودتون از طبیعت گرفتید رو اینجا تو این تاپیک قرار بدید. هنرنمایی هایی که کردید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
جنوب
عکاس:خودم -
@Mr-Wick
سومی محشره^^
واجب شد ی بار برم اونجا@fatemeh-Ma من از سمت اسالم خلخال رفتم اون طرف که یه طرف راه داره به جنگل های اسالم که اونجاهم واقعا محشره 4 شب تو جنگلاش موندم
خیلی گراز داره ما بهش میگیم (دو ویز
)
و یه راهم داره که وارد طبیعت متفاوته پونل میشین.از اونجا اوایلش که نیم ساعت برین این طبیعت زیر پاتونه -
@fatemeh-Ma من از سمت اسالم خلخال رفتم اون طرف که یه طرف راه داره به جنگل های اسالم که اونجاهم واقعا محشره 4 شب تو جنگلاش موندم
)
و یه راهم داره که وارد طبیعت متفاوته پونل میشین.از اونجا اوایلش که نیم ساعت برین این طبیعت زیر پاتونه@Mr-Wick
تو تورکی معنی دوز چهار پنجتا معنی داره
دوز دووز دوز دز -
@حامد-صباحی من عاشق آخری شدم
-
@fatemeh-Ma من از سمت اسالم خلخال رفتم اون طرف که یه طرف راه داره به جنگل های اسالم که اونجاهم واقعا محشره 4 شب تو جنگلاش موندم
)
و یه راهم داره که وارد طبیعت متفاوته پونل میشین.از اونجا اوایلش که نیم ساعت برین این طبیعت زیر پاتونه@Mr-Wick
خلخال رفتم
حتی ی شبم تو اسالم موندم ولی جنگلش نرفتم..
چ جالب دو ویز -
@Mr-Wick
خلخال رفتم
حتی ی شبم تو اسالم موندم ولی جنگلش نرفتم..
چ جالب دو ویز@fatemeh-Ma من اونطوری نوشتم که تمییز داشته باشه با سایر معانیش
خیلی معنی داره لامصب.
ولی چسبیده بهم باید تلفظ کنید دوویز. -
@fatemeh-Ma من اونطوری نوشتم که تمییز داشته باشه با سایر معانیش
خیلی معنی داره لامصب.
ولی چسبیده بهم باید تلفظ کنید دوویز.@Mr-Wick
عِ:I
فمیدم خخ -
Matin Mousavi 1
به سوی اورامانات