تست
-
سلام. گزینه ی ۱
صورت سوال در مورد انتقال فعال قطعا صدق میکنه.ولی درون بری و برون رانی هم میتونه مدنظر سوال باشه .یعنی این دو روش ، مبناشون براساس شیب غلظت نیست ولی جهت جابجایی میتونه در جهت شیب غلظت یا خلاف آن باشد.
به کلمه قطعا در صورت سوال هم باید توجه کنیم.مورد ۱ ) غلطه. چون در انتقال فعال ممکنه ATP مصرف نشه.
مورد ۲ )غلطه انتقال فعال به کانال نیازی نداره... درون رانی و برون رانی هم که به پروتیین و کانال و اینا نیاز ندارن.مورد۳) غلطه.این مورد یکم مشکوکم. در همه این روش ها انرژی مصرف میشه ولی همانطور که گفتیم در انتقال فعال الزاما از ATP که انرژی زیستی است استفاده نمیشه و ممکنه از الکترون و انرژی حاصل شیب غلظت یک ماده مثلا یون هیدروژن استفاده بشه که انرژی زیستی نیست و چون سوال گفته قطعا ، پس غلطه.
مورد ۴) غلطه . برای درون بری و برون رانی درسته ولی انتقال فعال غلطه.
Farhan Honar اره درسته آفرین.
فقط یه چیزی مگه صورت سئوال نگفته که در جهت شیب غلظت؟
خب اینطوری فقط انتقال فعال میشه دیگه...چون از واژه میتواند استفاده نکرده که بخواییم درون بری و برون رانی هم در نظر بگیریم؟
چطوری نتیجه گیری کردین که هر سه رو در نظر بگیرین؟ -
Mahan Xodayi 2 اینو نمی دونستیم. در هم انتقالی انرژی مستقیما مصرف نمیشه؟
البته بنظرم هم انتقالی برای ۱۴۰۱ حذفهFarhan Honar اره حذف شده
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ببخشید شما تو کنکور که نشستین میگین خب تحلیلش زیاده این تست رو نمیزنم؟
وقتی صحبت از تحلیل میشه نمیدونم چرا بعضا میبینم که یه نفر اومده فقط یه کزینه نوشته و رفته...عزیزان ما محتاج گزینه نیستیم
همگی میخواییم چیزی یاد بگیریم و ببینیم آیا ماهم موقع تست زدن این با این دید رفتیم تست رو حل کردیم یا نه.
حالا شما تحلیل خودتونو میگین شاید غلط باشه شاید درست
مگر اینکه خجالت بکشین که چرا جواب غلط دادین😕که واقعا قابل درک نیست این موضوع برای من که یکی بخاطر جواب غلط دادنش خجالت بکشه.
همه مون میخواییم چیز یاد بگیریم...بارها و بارها شده غلط تستی رو جواب دادم و تخلیل کردم آخرشم گفتم این تخلیل و نظر شخصی منه نمیدونم غلطه یا درست....هدفم فقط و فقط این یوده که نحوه برخورد با تست رو منتقل کنم که فرد بگه که خب تنها نبودم پس مشکل از من نبوده که اینطوری تحلیل کردم ایشونم این دیدگاه رو داشتن...همین.این نوع برخورد با تست خیلی مهمه وگرنه نیازی به گفتگو نبود که.
خیلی ممنونم.@Mr-Wick نخیر در کنکور همون گزینه یکو میزدم و رد میشدم ولی در تایپیک ما به یک شخصی طرف هستیم که نکته اشتیاه بگیم در مقابل بیراهه کشیدن بحث مسئولیم.....صرف همین تحلیل نمینویسم....
خواهش میکنم:)))) -
@Mr-Wick نخیر در کنکور همون گزینه یکو میزدم و رد میشدم ولی در تایپیک ما به یک شخصی طرف هستیم که نکته اشتیاه بگیم در مقابل بیراهه کشیدن بحث مسئولیم.....صرف همین تحلیل نمینویسم....
خواهش میکنم:))))Mahan Xodayi 2 خب اگه گزینه یک رو میزنید ومیرید ینی مطمئن هستید که جواب درسته...پس تحلیلتون باید درست باشه به احتمال 95%
اگه 5% هم شک داشتین آخر تحلیلتون ذکر میکنید که اینو شک داشتم.
همین. -
Mahan Xodayi 2 خب اگه گزینه یک رو میزنید ومیرید ینی مطمئن هستید که جواب درسته...پس تحلیلتون باید درست باشه به احتمال 95%
اگه 5% هم شک داشتین آخر تحلیلتون ذکر میکنید که اینو شک داشتم.
همین.@Mr-Wick حق با شماست👌
-
Farhan Honar اره درسته آفرین.
فقط یه چیزی مگه صورت سئوال نگفته که در جهت شیب غلظت؟
خب اینطوری فقط انتقال فعال میشه دیگه...چون از واژه میتواند استفاده نکرده که بخواییم درون بری و برون رانی هم در نظر بگیریم؟
چطوری نتیجه گیری کردین که هر سه رو در نظر بگیرین؟@Mr-Wick سوال روشی رو میخواد که جابجایی در خلاف جهت شیب غلظت باشه
خب انتقال فعال که قطعا هست . این هیچ
ولی در این نوع تست ها چه بگه در جهت شیب چه بگه در خلاف جهت شیب غلظت ، درون بری و برون رانی هم در نظر میگیریم.
چون یاخته ها اگه هردوی این روش ها رو هم نداشته باشم ، قطعا یکیشون دارن .و بسته به اون ماده که خارج یا داخل میشه ، میتونه در جهت شیب یا خلاف جهت شیب غلظت باشه.خلاصه یه ماده ای مثلا با برون رانی از یاخته خارج بشه .کاری هم به شیب غلظت ش نداریم. خب ماده خارج شد . حالا که بیایم بررسی کنیم که اون ماده در داخل یاخته بیشتر بوده یا خارج یاخته ، اون موقع معلوم میشه که اون برون رانی در جهت یا خلاف جهت شیب بوده.سوال هم کلمه ی «قطعا» رو یک حکم برای موارد داده شده قرار داده ، یعنی نگفته روشی که قطعا در خلاف جهت شیب غلظت است.
اون موقع فقط انتقال فعال رو درنظر میگرفتیم -
@Mr-Wick سوال روشی رو میخواد که جابجایی در خلاف جهت شیب غلظت باشه
خب انتقال فعال که قطعا هست . این هیچ
ولی در این نوع تست ها چه بگه در جهت شیب چه بگه در خلاف جهت شیب غلظت ، درون بری و برون رانی هم در نظر میگیریم.
چون یاخته ها اگه هردوی این روش ها رو هم نداشته باشم ، قطعا یکیشون دارن .و بسته به اون ماده که خارج یا داخل میشه ، میتونه در جهت شیب یا خلاف جهت شیب غلظت باشه.خلاصه یه ماده ای مثلا با برون رانی از یاخته خارج بشه .کاری هم به شیب غلظت ش نداریم. خب ماده خارج شد . حالا که بیایم بررسی کنیم که اون ماده در داخل یاخته بیشتر بوده یا خارج یاخته ، اون موقع معلوم میشه که اون برون رانی در جهت یا خلاف جهت شیب بوده.سوال هم کلمه ی «قطعا» رو یک حکم برای موارد داده شده قرار داده ، یعنی نگفته روشی که قطعا در خلاف جهت شیب غلظت است.
اون موقع فقط انتقال فعال رو درنظر میگرفتیمFarhan Honar خب صحبت من رو اینه که وقتی که میگیم اگزو و آندو وابسته به شیب غلظت نیستن ولی صورت سئوال گفته در خلاف شبب غلطت ما چرا اونارم حساب کردیم...توضیحاتتون روخوندم ولی قانع نشدم
-
Farhan Honar خب صحبت من رو اینه که وقتی که میگیم اگزو و آندو وابسته به شیب غلظت نیستن ولی صورت سئوال گفته در خلاف شبب غلطت ما چرا اونارم حساب کردیم...توضیحاتتون روخوندم ولی قانع نشدم
@Mr-Wick خب بزار یه مثال بزنم.
فرض کن تو به پروتیین هستی یا یک درشت مولکول . و در یک پیاده رو شلوغ راه میری.که همه ی مردم در یک جهت حرکت میکنند.
برای تو فرقی نداره بسته به نیازت و مقصدت میتونی در جهت اون مردم بری یا در خلاف جهت اونا.
ولی یه نفره دیگه همیشه مجبوره در خلاف جهت پیش بره.حالا اگه از کناره ی پیاده رو ، یه ناظر بخواد اونایی که در خلاف جهت شیب پیش نرم رو انتخاب کنه ، کدوم رو انتخاب میکنه ؟
خب قطعا اولین نفری که انتخاب میکنه ، اون نفری هست که همیشه در خلاف جهت شیب پیش میرفت.
همچنین میبینه که تو (یعنی همون پروتیین ) ، هر دو حالت رو انجام میده . پس حالاتی که پروتیین در خلاف جهت پیش میره رو هم انتخاب میکنه.خلاصه برای آندو و اگزو فعل می توانند بکار میره
ولی اگه بگه قطعا ، دیگه کاری به اینا نداریم . چون این دوتا دو رگه هستن .دوستان دیگه هم اگه توضیح مفید تر و قابل فهم تری دارین ، شما هم نظرتونو بفرمایید 🙏🌸
-
@Mr-Wick خب بزار یه مثال بزنم.
فرض کن تو به پروتیین هستی یا یک درشت مولکول . و در یک پیاده رو شلوغ راه میری.که همه ی مردم در یک جهت حرکت میکنند.
برای تو فرقی نداره بسته به نیازت و مقصدت میتونی در جهت اون مردم بری یا در خلاف جهت اونا.
ولی یه نفره دیگه همیشه مجبوره در خلاف جهت پیش بره.حالا اگه از کناره ی پیاده رو ، یه ناظر بخواد اونایی که در خلاف جهت شیب پیش نرم رو انتخاب کنه ، کدوم رو انتخاب میکنه ؟
خب قطعا اولین نفری که انتخاب میکنه ، اون نفری هست که همیشه در خلاف جهت شیب پیش میرفت.
همچنین میبینه که تو (یعنی همون پروتیین ) ، هر دو حالت رو انجام میده . پس حالاتی که پروتیین در خلاف جهت پیش میره رو هم انتخاب میکنه.خلاصه برای آندو و اگزو فعل می توانند بکار میره
ولی اگه بگه قطعا ، دیگه کاری به اینا نداریم . چون این دوتا دو رگه هستن .دوستان دیگه هم اگه توضیح مفید تر و قابل فهم تری دارین ، شما هم نظرتونو بفرمایید 🙏🌸
Farhan Honar خیلی ممنون🙏🏼
-
Farhan Honar خیلی ممنون🙏🏼
@Mr-Wick خواهش میکنم.🌸