تست🙂
-
۳ گزینه دیگه از محک و راستی آزمایی و کسب تجربه استفاده کرده تا فرد به جایگاه والایی برسه
-
ولی گزینه ۳ به عشق و عاشقی و هوس ربط داره
-
زیاد مهم نیست معنی تک تک گزینه هارو بدونی همین که یه بیت به سایرین ارتباطی نداره کافیه
۱ و ۲ و ۴ محک و راستی آزمایی و کسب تجربه
۳ بی ربط به این موارد -
سلام دوستان درس خوان و فعال

این تست رو بصورت کامل میشه توضیح بدین و قابل فهم باشه؟
ممنون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick سلام گزینه ۴؟
-
@Mr-Wick سلام گزینه ۴؟
Faez Fateminia نه سه
-
Faez Fateminia نه سه
@Mr-Wick آها بله دقت نکردم👌
گزینه اول : کسی که کارش درست باشه و خرده شیشه نداشته باشه از آتش جهنم نمیترسه(این بیت اسلوب معادله داره) همونطور که طلای خالص با حرارت دیدن اتفاق خاصی براش نمی افته
گزینه دوم: طرز خوندنش: در خلوصِ مَنَت ار هست..
این گزینه میگه اگه به خودت شک داری خودتو بسنج و آزمایش کن چون با هیچی مثه محک زدن نمیتونی عیار طلا (یا همون مقدار خوبیت ) رو بفهمیگزینه سوم: اگه میخوای دلتو از هوس پاک کنی عاشق شو همونطور که طلای ناخالص با آتش(حرارت) زود خالص میشه
گزینه چهارم: وقتی کارت درست باشه و خالص باشی نه تنها از سنجیدن و آزمایش شدن نمیترسی بلکه ارزشت بیشتر هم میشه
گزینه سه اختلاف ریزی با بقیه داره🙂 -
@Mr-Wick آها بله دقت نکردم👌
گزینه اول : کسی که کارش درست باشه و خرده شیشه نداشته باشه از آتش جهنم نمیترسه(این بیت اسلوب معادله داره) همونطور که طلای خالص با حرارت دیدن اتفاق خاصی براش نمی افته
گزینه دوم: طرز خوندنش: در خلوصِ مَنَت ار هست..
این گزینه میگه اگه به خودت شک داری خودتو بسنج و آزمایش کن چون با هیچی مثه محک زدن نمیتونی عیار طلا (یا همون مقدار خوبیت ) رو بفهمیگزینه سوم: اگه میخوای دلتو از هوس پاک کنی عاشق شو همونطور که طلای ناخالص با آتش(حرارت) زود خالص میشه
گزینه چهارم: وقتی کارت درست باشه و خالص باشی نه تنها از سنجیدن و آزمایش شدن نمیترسی بلکه ارزشت بیشتر هم میشه
گزینه سه اختلاف ریزی با بقیه داره🙂Faez Fateminia
نقش اون ضمیر متصل برای من رو اشتباه گرفتی. کلا معنیت غلط شده ضمایرش.
میگه که در خلوص من شکی داری، محکن بزن و آزمایش کن.
در خلوص من اگر شکی برای تو هست
نقشش متممیه.
اختلافشم به نظر من ریز نیست. باقی گزینهها معتقدن که طلای کامل و خالص و انسان پاک ترسی از محک ندارن. -
Faez Fateminia
نقش اون ضمیر متصل برای من رو اشتباه گرفتی. کلا معنیت غلط شده ضمایرش.
میگه که در خلوص من شکی داری، محکن بزن و آزمایش کن.
در خلوص من اگر شکی برای تو هست
نقشش متممیه.
اختلافشم به نظر من ریز نیست. باقی گزینهها معتقدن که طلای کامل و خالص و انسان پاک ترسی از محک ندارن.@danial-hosseiny آها ممنون از توجهتون👌🌹
-
خیلی ممنون از همه تون🙌🏼🙏🏼
خداروشکر حل شد😁 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny آها ممنون از توجهتون👌🌹
Faez Fateminia خواهش میکنم♥