بزاق😶
-
Sara_R سلام . منم تا قبل از اینکه این ئاسخنامه رو ببینم فکر میکردم انعکاسه ... بعد شک کردم رفتم کتاب فیزیولوژیم با اینتررنت رو گشتم. اول درمورد اینکه آیا چیزی که توسط سمپاتیک کنترل بشه میتونه انعکاسی باشه یا نه جواب این میشه بر اساس کتاب که میشه چون تو یه بخشی از کتابم نوشته که ترشح تعریق موضعی از جمله رفلاکس های دسته جمعی حساب میشه که عکسشو میفرستم بعد جلوتر میگه ترشح عرق با سیستم اوتونوم کنترل میشه این یه مورد
دومی هم جلوتر نوشته که ترشح بزاق از رفلکس های خودمختار محسوب میشه که توضیحاتو براتون میفرستم . منبع کتاب خلاصه فیزیولوژی گایتونولی از اونجایی که کنکوره!! و شوخی نداره لطفا لطفا رو چیزی که کتاب مستقیم بهش اشار نکره قطعیت نذارید که خدای نکرده دچار اشتباه نشید.
غلط های تایپی هم ببخشید نصف شبی!! -
Sara_R سلام
میشه عکس تست و پاسخناه رو واسم بفرستین؟
میخوام به یکی از دوستان بفرستم ببینم نظرش چیه@Mr-Wick بفرمایید

-
Sara_R سلام . منم تا قبل از اینکه این ئاسخنامه رو ببینم فکر میکردم انعکاسه ... بعد شک کردم رفتم کتاب فیزیولوژیم با اینتررنت رو گشتم. اول درمورد اینکه آیا چیزی که توسط سمپاتیک کنترل بشه میتونه انعکاسی باشه یا نه جواب این میشه بر اساس کتاب که میشه چون تو یه بخشی از کتابم نوشته که ترشح تعریق موضعی از جمله رفلاکس های دسته جمعی حساب میشه که عکسشو میفرستم بعد جلوتر میگه ترشح عرق با سیستم اوتونوم کنترل میشه این یه مورد
دومی هم جلوتر نوشته که ترشح بزاق از رفلکس های خودمختار محسوب میشه که توضیحاتو براتون میفرستم . منبع کتاب خلاصه فیزیولوژی گایتونولی از اونجایی که کنکوره!! و شوخی نداره لطفا لطفا رو چیزی که کتاب مستقیم بهش اشار نکره قطعیت نذارید که خدای نکرده دچار اشتباه نشید.
غلط های تایپی هم ببخشید نصف شبی!!@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوری -
@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوری@Kosar-Mortazavi ممنون کوثرجان زحمت کشیدی🌸🌸
نه من چیزیو قطعیت نذاشتم🤕 حتی خودمم به یکی از بچه ها گفتم ۹۰ درصد اونجوری تو ذهنم نگه میدارم ۱۰ درصدش اونطوریسلام آره اون پستتو دیدم.
به تو نگفتم کلی گفتم چون من از خارج کتاب مطلب آوردم گفتم شاید بچه هایی که بعدا میخونن اشتباه بشن.