سیستم دفعی کرم خاکی🐛🐛
-
سلامی دوباره😅🤭
یکی از تست های قلم چی رو میزدم
که تست آزمون مشابه هست
تو پاسخنامه گفته %(#10f000)[سیستم دفعی کرم خاکی از نوع متانفریدی است و قیف های مژکدار حضور دارند]
متانفریدی و قیف مژکدار چی هستن؟
حذف شدن از کتاب؟
چون من تا به حال تو تست هایی که زدم اینا رو ندیدم گیج شدم الان از کجا اومدن😐
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
S Succinate marked this topic as a question on
-
سلام ......
متانفرید مجموعه لوله هایی است که در ابتدای خود ساختاری قیف مانند حاوی سلول های مژه دار دارند و در انتها به یک برآمدگی ختم می شود که در حکم مثانه است. -
سلامی دوباره😅🤭
که تست آزمون مشابه هست
تو پاسخنامه گفته %(#10f000)[سیستم دفعی کرم خاکی از نوع متانفریدی است و قیف های مژکدار حضور دارند]
حذف شدن از کتاب؟
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@sania-Andiravan سلام. بله اینا حذف شدن ، نباید سوال ازش بیاد 😤
-
سلام بله حذف شده
من کتاب سال 96 رو ک نگاه می کنم می بینم توضیح داده راجع به این موضوع ولی تو کتاب ما دیگه نیستش.
اگر دوست داشتید بدونید متن کتاب اینه:
نوع پیشرفته تر سامانه دفعی در بی مهرگان متانفریدی است. متانفریدی لوله ای است که در جلو، قیف مژکدار و در نزدیک انتها، دارای مثانه است ک به منفذ ادراری در خارج از بدن ختم می شود. دهانه این قیف به طور مستقیم با مایعات بدن ارتباط دارد. -
سلامی دوباره😅🤭
که تست آزمون مشابه هست
حذف شدن از کتاب؟
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
S Succinate has marked this topic as solved on
-
@Zahra-Hamrang در سیستم دفعی کرم خاکی🐛🐛 گفته است:
@sania-Andiravan ۶تا سوال مشابه که من میزدم تو کتابمون نیس کلا
دقیقا منم حس کردم بعضی سوالات خیلی یه جورین
مخصوصا تو زیست 1 و 2@sania-Andiravan این آزمون ، مشابه پارساله ، یعنی مربوط به چاپ قبلیه . معمولا باید این سوالات رو که تو چاپ جدید نیستند ، جایگزین کنم
ولی انگار همونو آوردن