سیستم دفعی کرم خاکی
-
سلامی دوباره
یکی از تست های قلم چی رو میزدم
که تست آزمون مشابه هست
تو پاسخنامه گفته %(#10f000)[سیستم دفعی کرم خاکی از نوع متانفریدی است و قیف های مژکدار حضور دارند]
متانفریدی و قیف مژکدار چی هستن؟
حذف شدن از کتاب؟
چون من تا به حال تو تست هایی که زدم اینا رو ندیدم گیج شدم الان از کجا اومدن
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
سلامی دوباره
که تست آزمون مشابه هست
تو پاسخنامه گفته %(#10f000)[سیستم دفعی کرم خاکی از نوع متانفریدی است و قیف های مژکدار حضور دارند]
حذف شدن از کتاب؟
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@sania-Andiravan سلام. بله اینا حذف شدن ، نباید سوال ازش بیاد
-
سلام بله حذف شده
من کتاب سال 96 رو ک نگاه می کنم می بینم توضیح داده راجع به این موضوع ولی تو کتاب ما دیگه نیستش.
اگر دوست داشتید بدونید متن کتاب اینه:
نوع پیشرفته تر سامانه دفعی در بی مهرگان متانفریدی است. متانفریدی لوله ای است که در جلو، قیف مژکدار و در نزدیک انتها، دارای مثانه است ک به منفذ ادراری در خارج از بدن ختم می شود. دهانه این قیف به طور مستقیم با مایعات بدن ارتباط دارد. -
سلامی دوباره
که تست آزمون مشابه هست
حذف شدن از کتاب؟
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
@Zahra-Hamrang در سیستم دفعی کرم خاکی
گفته است:
@sania-Andiravan ۶تا سوال مشابه که من میزدم تو کتابمون نیس کلا
دقیقا منم حس کردم بعضی سوالات خیلی یه جورین
مخصوصا تو زیست 1 و 2 -
@Zahra-Hamrang در سیستم دفعی کرم خاکی
گفته است:
@sania-Andiravan ۶تا سوال مشابه که من میزدم تو کتابمون نیس کلا
دقیقا منم حس کردم بعضی سوالات خیلی یه جورین
مخصوصا تو زیست 1 و 2@sania-Andiravan این آزمون ، مشابه پارساله ، یعنی مربوط به چاپ قبلیه . معمولا باید این سوالات رو که تو چاپ جدید نیستند ، جایگزین کنم
ولی انگار همونو آوردن