دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
گزینه غلط یا درست؟؟
-
درود. این تست، گزینه ۱ رو درست گرفته. ولی مگه آمیلاز مقاوم به گرما هم آنزیم نیست؟؟ خاصیت آنزیمیش رو که از دست نداده! پس چرا نمیتوان گفت نوع مقاوم به گرمای آن باعث کاهش زمان واکنش میشود؟؟
-
-
Matin Mousavi 1 توب ببین سرعت همون سرعت قبلیه دیگه پس دستکاریش نکرده
-
Marzieh Abouei کدوم سرعت، سرعت قبلیه؟
میگه که آمیلازی که مقاوم شده نمیتونه سرعت واکنش رو افزایش بده!
ولی خب مگه اینم آنزیم نیست؟ خاصیت آنزیم بودنش رو که از دست نداده! -
Matin Mousavi 1 سرعت انزیم دست کاری نمیشه که پایداریش زیاد شده و زمان فعالیتش زیاد شده یعنی دیرتر از بین میره وگرنه سرعت انجامش همونه
-
Matin Mousavi 1 بحش اول گزینه چهار درسته؟
-
حسین نعمتی والا تا جایی که میدونم دی ساکارید تولید میکنه نه تری ساکارید. حالا دیگه
-
Matin Mousavi 1 خط کتاب نوشته کاهش میده سنجش هم سوال داده بود ازش
-
Matin Mousavi 1 میگما اصلا درست گزینه چهاره
-
Marzieh Abouei چون میتوان گف باعث کاهش سرعت میشه
بخداا من یکی فارسم فارسی نمیفهممچرا اینکارو میکنن با ما -
Marzieh Aboueireplied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شده
Matin Mousavi 1 میتونه دکتر زنگنه معلم تفتان گف
-
Mahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟ مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
-
Matin Mousavi 1 نسبت داده با عاذی و مهمندسی شده
-
Mahan Xodayi 2 عجیبه نمیتونم درکش کنم. برام گنگه. آخه قسمت دومش نسبت نیست که. قسمت دوم خاصا در مورد نوع مقاوم به گرماست
-
Matin Mousavi 1 نوع مقاوم به گرما زمان رو نسبت به کدوم نوع کاهش میده؟ب این سوال جواب بده?
-
Mahan Xodayi 2 نسبت به حالت عادی.
-
Matin Mousavi 1 سوال کی گفته نمیتونه افزایش بده گفته نمیتونه کاهش بده
-
Matin Mousavi 1 خب دیگه پس عادی رو با مهندسی داره مقایسه میکنه....
-
Mahan Xodayi 2 آخه حالت پیشفرض عادیه. چون بدون آنزیم که این واکنش انجام نمیشه
-
ما ز یاران چشم یاری داشایم
خود غلط بود آنچه میپنداشتیمبله گفته نمیتوان گفت که کاهش میده که درسته. اینقدر به بحث اصلیش حواسم جمع بود که حواسم به این نبود.
-
-