گزینه غلط یا درست؟؟
-
Matin Mousavi 1 سرعت انزیم دست کاری نمیشه که پایداریش زیاد شده و زمان فعالیتش زیاد شده یعنی دیرتر از بین میره وگرنه سرعت انجامش همونه
Mahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟😯 مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
-
Mahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟😯 مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
Matin Mousavi 1 نسبت داده با عاذی و مهمندسی شده
-
Matin Mousavi 1 نسبت داده با عاذی و مهمندسی شده
Mahan Xodayi 2 عجیبه نمیتونم درکش کنم. برام گنگه. آخه قسمت دومش نسبت نیست که. قسمت دوم خاصا در مورد نوع مقاوم به گرماست
-
Mahan Xodayi 2 عجیبه نمیتونم درکش کنم. برام گنگه. آخه قسمت دومش نسبت نیست که. قسمت دوم خاصا در مورد نوع مقاوم به گرماست
Matin Mousavi 1 نوع مقاوم به گرما زمان رو نسبت به کدوم نوع کاهش میده؟ب این سوال جواب بده?
-
Matin Mousavi 1 نوع مقاوم به گرما زمان رو نسبت به کدوم نوع کاهش میده؟ب این سوال جواب بده?
Mahan Xodayi 2 نسبت به حالت عادی.
-
Matin Mousavi 1 سوال کی گفته نمیتونه افزایش بده گفته نمیتونه کاهش بده
-
Mahan Xodayi 2 نسبت به حالت عادی.
Matin Mousavi 1 خب دیگه پس عادی رو با مهندسی داره مقایسه میکنه....
-
Matin Mousavi 1 خب دیگه پس عادی رو با مهندسی داره مقایسه میکنه....
Mahan Xodayi 2 آخه حالت پیشفرض عادیه. چون بدون آنزیم که این واکنش انجام نمیشه
-
حسین نعمتی 👍👍🤦🤦
ما ز یاران چشم یاری داشایم
خود غلط بود آنچه میپنداشتیمبله گفته نمیتوان گفت که کاهش میده که درسته. اینقدر به بحث اصلیش حواسم جمع بود که حواسم به این نبود.
-
حسین نعمتی 🙏🙏🙏
-
M Matin Mousavi 1 has marked this topic as solved on