روبیسکو
-
سلام
لطفا فقط گزینه مورد نظرتون رو تحلیل کنید،چون بنظر خودم همه گزینه ها درستن تله گزینه صحیح رو میخوام در واقع
تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-Daftar -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
لطفا فقط گزینه مورد نظرتون رو تحلیل کنید،چون بنظر خودم همه گزینه ها درستن تله گزینه صحیح رو میخوام در واقع
تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 سلام
گزینه ۳ نیست؟ -
Mahan Xodayi 2 سلام
گزینه ۳ نیست؟@Alzahra-Daftar نه سه که درسته خب در طی انجام جفتشون برای بازسازی ریبولوز بیس فسفات اقدام میشه
-
@Alzahra-Daftar نه سه که درسته خب در طی انجام جفتشون برای بازسازی ریبولوز بیس فسفات اقدام میشه
Mahan Xodayi 2 آخه من یه جا نوشتم تعدادی از قند های ۳ کربنی به بازسازی قند ۵ کربنی دوفسفاته میپردازن
-
Mahan Xodayi 2 آخه من یه جا نوشتم تعدادی از قند های ۳ کربنی به بازسازی قند ۵ کربنی دوفسفاته میپردازن
@Alzahra-Daftar اینم از امکان گفته به هر حال تعدادیشون برای بازسازی میرن که
-
@Alzahra-Daftar اینم از امکان گفته به هر حال تعدادیشون برای بازسازی میرن که
Mahan Xodayi 2 آره حق باشماست
-
Mahan Xodayi 2 آره حق باشماست
@Alzahra-Daftar راجب باقی گزینه ها نظری ندارین?
-
سلام
تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفته -
سلام
تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ رو مخمه
️
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفتهMatin Mousavi 1 چرا دیگه در حین تبدیل اسید به قند حاملین الکترون بهشون الکترون میدن و هیدروژن یک بار مثبت که همون پروتونه پس دو هم ص هست
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ رو مخمه
️
@Alzahra-Daftar توضیح دادم دو رو اونم درسته
-
Matin Mousavi 1 چرا دیگه در حین تبدیل اسید به قند حاملین الکترون بهشون الکترون میدن و هیدروژن یک بار مثبت که همون پروتونه پس دو هم ص هست
Mahan Xodayi 2 نه آخه کتاب اشاره ای هم حتی نکرده. نمیدونم اینو چه طور درست گرفته
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفته -
Mahan Xodayi 2 نه آخه کتاب اشاره ای هم حتی نکرده. نمیدونم اینو چه طور درست گرفته
Matin Mousavi 1 اقا چرا در کالوین این اکسایش حامل رو نشون داده
-
@Alzahra-Daftar خب تبدیل میشه اسید به قند در اثر کاهش یافتن و مصرف تنرژی به قند تبدیل میشود
-
Mahan Xodayi 2
ببینید فقط فسفاتش رو نشون داده
-
@Alzahra-Daftar خب تبدیل میشه اسید به قند در اثر کاهش یافتن و مصرف تنرژی به قند تبدیل میشود
Mahan Xodayi 2 آره ولی اسیدمون هم تک فسفاته بوده
-
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم من دلیل براتون میارم که درست هستن
-
Mahan Xodayi 2
ببینید فقط فسفاتش رو نشون داده
Matin Mousavi 1 خب اون فسفات مال آ.ت.پ هست دراثر اون NADPH که تبدیل شده به NADP+ چه اتفاقی افتاده؟؟؟خب اکسایش پیدا کرده دیگه و قبلا هم فرمولشو نشون داده که هیدروژنم میده
-
Mahan Xodayi 2 آره ولی اسیدمون هم تک فسفاته بوده
@Alzahra-Daftar بله اینم گفته تک فسفات