جزوه فیلم های نکته و تست..!
-
سلام.. لطفا جزوه ی فیلمهای نکته و تست چه ریاضی چه فیزیکو هر کی نوشته به اشتراک بزاره اینجا خیلی به درد میخوره.. چون معمولا فیلما نزدیک ازمون منتشر میشن و اون موقع وقت کمه و این کار میتونه خیلی پسندیده باشه..
خودم هم تا فردا سعی میکنم جزوه درس ریاضی احتمالو بزارم..
لطفا همیاری کنید
@دانش-آموزان-آلاء @administrators @حامیان-آلاء @ناظم @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @ادمین -
میخوام جزوه ی نکته و تست احتمال بزارم.. ولی بلد نیستم چطور لینکش بزارم.. بی زحمت یاری کنید..
@دانش-آموزان-آلاء @administrators @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @همیار -
میخوام جزوه ی نکته و تست احتمال بزارم.. ولی بلد نیستم چطور لینکش بزارم.. بی زحمت یاری کنید..
@دانش-آموزان-آلاء @administrators @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @همیار -
Mehdi_Zr این جزوه ها رو قبلا بچه هانوشتن. من خودم برداشتم از همینجا. شما هم اگه بخواید میتونید بردارید که وقتتون هدر نره
-
-
golnaar در جزوه فیلم های نکته و تست..! گفته است:
golnaar یادم نیست کجا بودن ولی ریاضی ها رو یه آقایی به نام سبحان گذاشته بودن. کامل هم بود
من جزوه 0 تا 100 آقای امینی رو گذاشتم قکر کنم این دوستمون دارن جزوه کلاسای جدید رو قرار میدن
-
golnaar در جزوه فیلم های نکته و تست..! گفته است:
@dr-sobhan کلاسای جدید؟
بله آقای امینی کلاس نکته و تست بر گذار میکنن امسال
-
اره گفتم اگه پایه اید جزوه کلاس های نکته و تست ریاضی و فیزیک اینجا قرار بدیم که متاسفانه حمایت نشد خخخخخ.. خودمم بلد نیستم لینک جزوه هامو چطور بزارم
-
اره گفتم اگه پایه اید جزوه کلاس های نکته و تست ریاضی و فیزیک اینجا قرار بدیم که متاسفانه حمایت نشد خخخخخ.. خودمم بلد نیستم لینک جزوه هامو چطور بزارم
Mehdi_Zr در جزوه فیلم های نکته و تست..! گفته است: