یک سوال رو مخ شیمی
-
خودتون خودتونو گیج کردین! سادس کلا :| برین فیلمای اقاجانیو ببینین!
-
@mahdis127 خوب پس چرا اونی که تو زیر لایه 1s هستو اسپینش مثبته و به هسته نزدیک تره از اون یکی انرژی نخستین یونش کمتری داره؟؟
@mori-rt در یک سوال رو مخ شیمی گفته است:
@mahdis127 خوب پس چرا اونی که تو زیر لایه 1s هستو اسپینش مثبته و به هسته نزدیک تره از اون یکی انرژی نخستین یونش کمتری داره؟؟
اسپین اصن تاثیر نداره تو IE
-
@mori-rt در یک سوال رو مخ شیمی گفته است:
اسپین اصن تاثیر نداره تو IE
-
@mori-rt اشتباه پرسیدین،برین سوال قبلی تونو بخونین میفهمین ، هرچی الکترون به هسته نزدیک تر باشه انرژی نخستین یونش بیشتری داره
-
@mori-rt اشتباه پرسیدین،برین سوال قبلی تونو بخونین میفهمین ، هرچی الکترون به هسته نزدیک تر باشه انرژی نخستین یونش بیشتری داره
-
@mahdis127 خوب منم همینو میگم ولی خوب پ چرا اونی الکترونی که تو اوربیتا 1s هست و سرش بالاست خوب از اونی که کلش پاییه انرژی نخستین یونش کمتری داره؟؟
@mori-rt کجا اینو نوشته ؟
-
اینطوری نیست! بیشتره! برعکس میگین!
-
اینطوری نیست! بیشتره! برعکس میگین!
-
شب براتون یه شکل میذارم :| بذارین برم خونه!
-
@dr-bernosi کی بهتون گفته انرژی یونشش کمتره ؟ تو کدوم منبع نوشته ؟ تا جایی که من میدونم تو جزوه مهندس اقاجانی چنین چیزی نیست
-
-
@dr-bernosi کی بهتون گفته انرژی یونشش کمتره ؟ تو کدوم منبع نوشته ؟ تا جایی که من میدونم تو جزوه مهندس اقاجانی چنین چیزی نیست
@mahdis127 در یک سوال رو مخ شیمی گفته است:
چی کمتره :| -
من یه سوال میپرسم اصن انژی نخستین یونش به چه معناست؟
-
@mahdis127 انرژی لارم برای جدا کردن یک مول الکترون از یک مول اتم در حالت خنثی اگر باشه تبدیل میشه به یک یون یک بار مثبت . :)
@mori-rt و در حالت گازی، خب حالا این تعریفش بعد یه سوال دیگه وقتی یه الکترون به هسته نزدیکه ینی چی؟
-
@mori-rt و در حالت گازی، خب حالا این تعریفش بعد یه سوال دیگه وقتی یه الکترون به هسته نزدیکه ینی چی؟
-
@mori-rt ینی جاذبه هسته روش زیاده پس جداکردنش سخته ثس انرژی نخستین یونشش زیاده دیگه
-
@mahdis127 در یک سوال رو مخ شیمی گفته است:
دنش سخته ثس انرژی نخستین یونشش زیاده دیگه
خوب اینارو که میفهمم عزیزم