دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
-
@نگین-وهاب-مقدم
کلا هر سلول آلوده نوع 2 رو ترشح میکنه ...
لنفوسیت T هم که متن کتااب هستبرعکس گفتی همه سلولهای زنده به جز گلبول قرمز میتونن اینترفرون نوع 1 رو ترشح کنند
اینترفرون نوع 2 هم که از کشنده و T ولی آلوده بشه نوع 1 رو خود اون ترشح میکنه نوع 2 رو بقیه ترشح میکنند براش خود آلوده نمیتونه برای خودش مرگ برنامه ریزی راه بندازه -
متوجهش نمیشم
میشه توضیح بدید..! -
خانومِ_دوست_داشتنی
لارو ستاره دریایی رو داره میگه :| -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Nili on آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده
@_Nili_ منظورش امیب..
ولی واژه پوست رو که بکار نمیبریم..!
استفاده از سطح بدن درست تر نیست؟؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی در زیست دونی گفته است:
@_Nili_ میدونم همون امیب..
استفاده از سطح بدن درست تر نیست؟؟ینی ستاره پوست نداره :| ؟
-
@_Nili_ منظورش امیب..
استفاده از سطح بدن درست تر نیست؟؟نه مشکلی نداره
-
Hesam Mohammadi
@_Nili_
@نگین-وهاب-مقدم
دوستان ببخشید من حواسم نبوده اشتباه گفتم نوع 2 ، منظورم نوع ۱ بوده -
فصل1 زیست دهم
آیا این جمله درسته
ویروس میتواند جز ای از زیست کره باشد؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی من یک تحلیل عجیب غریب دارم .یکم با مباحث فیزیک و اصل برنولی ترکیب شده.ولی خب میگم .شاید اشتباه باشه.من میگم زمانی که به علت افزایش غلظت خون فشار خون بالا میره .خون غلیظ تر شده.پس کند تر حرکت میکنه.البته خیلی ن که محسوس باشه.پس به دیواره رگ فشار بیشتری وارد میشه به همین دلیل هست که میگیم فشار خون زیاد میشه و خب این موضوع ربطی به قلب نداره
پ.ن:فشار خون: فشاری که خون به دیواره رگ وارد میکنه -
خانومِ_دوست_داشتنی بنظرم درسته
-
این جمله درسته..؟
وقتی غلظت خون بالا میره فشار خون افزایش پیدا میکنه تا بتونه جریان خون رو به اون جریان لازم برسونه پس باعث افزایش تپش قلب و درنهایت موج QRS میشه
@تجربیا @دوازدهمفشار خون زیاد باشه بنظرم QRS هم افزایش ارتفاع داشته باشه
-
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم.فقط من نفهمیدم الان دقیقا کدوم درست بود.نظر من یا اون دو تا دوست عزیز!!
-
FaMi وقتی غلظت خون بالا میره فشار خون افزایش پیدا میکنه چون به عبارتی خون سنگین میشه کند تر حرکت میکنه و فشار بیشتری به دیواره رگ وارد میکنه پس باعث افزایش تپش قلب و درنهایت موج QRS میشه
این کل جمله بود
درواقع جمله ای که گفتم درست بود و تحلیل هر دو شماهم درست -
خانومِ_دوست_داشتنی اهان .مرسی