IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست دونی
-
@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
؟؟؟؟
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
این درسته آیا؟!
باکتری های تجزیه کننده موجود در روده ی بزرگ انسان، فقط سلولز را تجزیه می کنند
فقط نه ..
-
@dr-bernosi غلطه
-
خب همین؟ چیار و تجزیه میکنن؟!
-
@dr-bernosi سلولز لاکتوز
-
@اسمان-ابی ای کلای تو روده
-
تو کتاب گفته شده که موادی %(#ff0000)[مانند] سلولز رو تجزیه میکنن!
-
من اصلا حواسم به برنامه ی آزمون های دیگه نبود که اون سوالها رو گذاشتم
یه سوال دیگه این جمله درسته یاغلطه
چربی پوست بعلاوه ی عرق همانند گرما حاصل تب از رشد بسیاری از میکروب ها جلوگیری میکند -
@dr-bernosi اقا ی سوال فنی منظور از تگ کردن چی
-
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
-
چقدر زیست درس شیرینیه، بعد کنکور برای مطالعه ی شخصی میشینم میخونمش.
-
aaalizadeh79 خخخ بعد کنکور!!!؟؟؟؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
Dr.Lila aaalizadeh79
دوستان فک کنم اینجارو با تو دلی اشتباه گرفتین :| یکم رعایت کنین دیگه -
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند. -
انزیم غیر فعال اما تخریب نمیشود
در گرمای زیاد و نه سرمت
....
امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میده و به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
....
قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
...
پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده.....
اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
...... -
@dr-bernosi پ ۱ آنزیم های بدن انسان-تغییرات شدید دما که میتونه هم سرما باشه و هم گرما خط ۴ به جای جانوران باید انسان بیاد وب جای تخریب تغییر باید بیاد
پ۲ نمیتونم بخونم
پ۳ فسفولیپید توسط شبکه آندوپلاسمی صاف تولید میشه اون چیزی که درمورد پروتئین گفته کژتابی داره
پ۴ پروتئین های رشته ای پلی ساکارید چسبناک
پ۵ آوند آبکشی فاقد هسته و فاقد اندامکه و اگه اندامک داره اندامکش تغییر یافته نه هستش -
@dr-bernosi کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند. غ
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. ص
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد. کژتاپی چون خود واکوئل لیزوزوم محسوب میشه ولی در کل درسته
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.غ
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. غ
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.غ
-
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند---> همه ی کربوهیدرات ها درشت مولکول هستن!
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. همه ی پروتئینای ترشحی تو ساختارشون کربوهیدرات دارن!
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. به بیش از نه! %(#2bff00)[در حدوده] این نیرو!
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.