زیست دونی
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi منظورتون سلولیه که قدرت تقسیم داره بعد توانایی تقسیمشو از دست میده؟؟
-
Amirbernosireplied to EHSAN75 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
یه مثال نقص سال سومی :|
هر سلولی که توانایی تقسیم نداره،قطعا عواملی که توی تقسیم سلول نقش دارن، توش غیرفعالن
نادرسته
مث چی؟
پلاسموسیت
نورونخب چیشون فعاله ؟
اگ یادم بیاد خوبه
مثلا همانند سازی اندامکا
یا ...نزدیکیا
-
@خاص-فقط-خداست در زیست خوانی!! گفته است:
هر سلولی که توانایی تقسیم نداره،قطعا عواملی که توی تقسیم سلول نقش دارن، توش غیرفعالن
سلام دکتر جان من تاپیکتو دنبال میکنم تو زیست سوادت عالی ....ولی اگ بی ادبی نباشه یه نصیحتی دارم زیاد دنبال مثال نقص نگرددمیدونم برا سوادته ....ولی الان وقت گیر دادن به این چیزا نی ....بچسب به، تستای سراسری وپاسخ نامع همون که هست اون بخون ...زیست پر از نقصه ....ایشاللع پزشکیت
ممنون : )
من همه ی اینارو بلدم بخاطر بقیه میذارم : ) -
نادرسته
مث چی؟
پلاسموسیت
نورونخب چیشون فعاله ؟
اگ یادم بیاد خوبه
مثلا همانند سازی اندامکا
یا ... -
97225 خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirbernosi on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دکتر جان من تاپیکتو دنبال میکنم تو زیست سوادت عالی ....ولی اگ بی ادبی نباشه یه نصیحتی دارم زیاد دنبال مثال نقص نگرددمیدونم برا سوادته ....ولی الان وقت گیر دادن به این چیزا نی ....بچسب به، تستای سراسری وپاسخ نامع همون که هست اون بخون ...زیست پر از نقصه ....ایشاللع پزشکیت
-
Amirbernosireplied to EHSAN75 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نادرسته
مث چی؟
پلاسموسیت
نورونخب چیشون فعاله ؟
-
نادرسته
مث چی؟
پلاسموسیت
نورون -
Amirbernosireplied to EHSAN75 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نادرسته
مث چی؟
-
نادرسته
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi خب دیگه منم همین منظورمهface_with_tears_of_joy:
-
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
EHSAN75 خب دیگه اولش گفتین نمیتواند...
خب درسته دیگه! نمیتونیم همرو به DNA نسبت بدیم
-
خط کتابه فصل ۵ زیست دو
قید "بسیاری" رو اورده
#احتمالی ۹۷ -
آسِمان آبیreplied to EHSAN75 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
EHSAN75 خب دیگه اولش گفتین نمیتوان گف...
-
Amirbernosiنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
نمی توان گفت که همه ویژگی های لامپری ب اطلاعات و دستور العمل هایی که در ماده ی ژنتیکش نهفته است بستگی دارد.
فک کنم رفتارا درموردش درست باشه
بعضی رفتارام حاصل تجربه هست و...
گفته همممه ویژگی ها -
Amirbernosireplied to EHSAN75 on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی توان گفت که همه ویژگی های لامپری ب اطلاعات و دستور العمل هایی که در ماده ی ژنتیکش نهفته است بستگی دارد.
فک کنم رفتارا درموردش درست باشه
-
EHSAN75 ص
-
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi خیلی عالی بود
تشکرات -
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1)انعقاد خون توی همه رگا مشاهده میشه.
2)ائوزینوفیل به همراه ماکروفاژا وقتی که یه انگل وارد شده باشه، با فاگوسیتوز انگل رو از بین میبره.
3)عمر RBC پس از بالغ شدن حدود 120 روزه.
4)هر عامل گشاده کننده ی رگ وجود خارجی داره!
5)سرعت خون توی مویرگا نیم سانتی متر تو ثانیس.
6)هر جونوری که توی قلبش خون تیره داره، مهره داره.
7)هر جونوری که توی قلبش خون روشن و تیره داره، قطعا اسکلت استخونی داره.
8)همه ی ماهیا معمولا تو دوطرف سرشون 4 جفت کمان ابششی هس
9)قلبای لوله ای ملخ وقتی منقبض میشن خونو به سمت سر و بقیه ی قسمتای بدن هدایت میکنن.
10)همه ی سیاهرگای بدن 3 بافت اصلی رو دارن.
اینا هم چندتا نمونه سوال دیگه تا قشنگ دیگه مفهوم مثال نقص رو بفهمین! دیگه فک کنم تستاشو درو کنین!
پست 2121 از 10223