زیست دونی
-
سلام دوستان
این جمله درسته یا غلط
در لایه زیر مخاطی فقط و فقط بافت پیوندی دیده میشود. -
ZDM لایه زیر مخاطی کجا؟
اگه لوله گوارش منظورته که نه اشتباهه
چون بافت ماهیچه ایی هم داریم -
Infinitie. A در زیست دونی گفته است:
ZDM لایه زیر مخاطی کجا؟
اگه لوله گوارش منظورته که نه اشتباهه
چون بافت ماهیچه ایی هم داریمعه حواسم نبود بنویسم بله منظورم لوله گوارش بود
-
ZDM درکجا مد نظرته
-
ZDM غلطه اونم چه جورم
-
Infinitie. Areplied to fatemeh8181 on ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh8181replied to Infinitie. A on ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A اصلا نداریم اخه دوتا تازه فقط بود
-
Infinitie. A میشه فیلم جلسه ۸ صفرتا صد زیست دهم رو ببینین دقیقه ۲۹ آقا موقاری چی میگن ؟؟ بد میگیرم این تیکشو
-
زیر مخاط بافت پیوندی و رگ های خونی و شبکه ای از یاخته های عصبی
-
دیده میشه غلطه چون مویرگ جنسش پس چی میشه
-
fatemeh8181 در زیست دونی گفته است:
دیده میشه غلطه چون مویرگ جنسش پس چی میشه
دقیقا سوال منم همینجاست
روی تخته نوشتن منم تو جزوه نوشتم ولی وقتی میرسن به نکات میگن در لایه زیر مخاطی فقط بافت سست دیده میشه -
ZDM اوخ اوخ ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم نوشتید در زیر لایه زیر مخاطی فقط بافت پیوندی وجود دارد!
همون حرفتون درسته من اشتباه کردم معذرت میخوام -
ZDM منظورش همون بافت پیوندیه حالا احتمالا حواسش نبوده
منظور همون بافت پیوندیه -
Infinitie. A چرا درسته نمی فهمم
در لایه زیر مخاطی علاوه بر بافت پیوندی سست رگ هم دیده میشه (شبکه رشته ی عصبی هم هست ولی جزو بافت عصبی نمیگیریمش) پس نمیتونیم واسه بافت پیوندی قید قطعی بگیم -
نه ببینید در نوع بافت هاییی که دارن میگن یعنی کاری به جنس مویرگ ندارن ببینید مثلا در مخاطی که میگن هر سه بافت وجود داره سراغ مویگه نمیرن منظور مستقل هست وگرنه اگه باز کنید بحث رو مویرگ هم بافت داره
-
ZDM
جز بافت های لایه نیست
ولی دیده میشه
منظورم اینه نمیتونیم بگیم لایه زیرمخاط از بافت پوششی تک لایه تشکیل شده ولی میتونیم بگیم توش دیده میشه -
ZDM اشتباهه
-
fatemeh8181replied to Infinitie. A on ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A دیده میشه ولی ساختارش نیس
-
Infinitie. A
fatemeh8181
دوستان سپاس گزارم متوجه شدم
10141/10223