7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
@zahra-m1999 در زیست خوانی!! گفته است:
22ستاره کار خوبی می کنی به جاش ریاضی بخون
فزیک ضعیف ترم فزیک باید بخونم
-
-
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
بحث رو از تاپیک جدا نکنید...
منظورت اگه ماییم اوکی من رفتم خدانگهدار
-
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
بحث رو از تاپیک جدا نکنید...
منظورت اگه ماییم اوکی من رفتم خدانگهدار
نه منظورم اینه در حیطه تاپیک عنوان شه حرفا(زیست)...اینطوری پراکنده نمیشه تست ها و...بعدا ی مجموعه تست،های بحث دار داریم
-
22ستاره همون سوالی که تو گفتی نخوندی
-
RAHIL_28 در زیست خوانی!! گفته است:
آنزیمی که در اولین قدم ساخت EcoRIفعالیت میکند.....
1)اتصال بین کدون آغاز و ریبوزوم برقرار میکند.
2)برخلاف استروژن ،نوعی درشت مولکول زیستی محسوب میشود.
3)قبل از اتصال به DNA،پیچ و تاب دورشته DNAاز هم باز میکند.
4)درمهندسی ژنتیک،در مرحله تهیه DNAی نوترکیب نقش دارد -
سلام
حرکت منظم «ارواره ها»،دهان،زبان ابتدا....(صفحه ی 27 زیست 2)
مگ ارواره بالا ثابت نیست،چرا گفته حرکت ارواره ها؟مرسیشما باید اونقدر قدرت و اعتماد به خودتون داشته باشین که بتونین یا از کتاب غلط بگیرین یا اینکه فقط نکتشو حفظ کنین!
-
لطفا بحثاتون تو محدوده زیست باشه! به استارتر کمی احترام بذاریم!
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
لطفا بحثاتون تو محدوده زیست باشه! به استارتر کمی احترام بذاریم!
میدونم منظورت منم منم چون زمین مربوط به بچها تجربیه واسه همین اینجا پرسیدم چون هرکی تاپیک زیستو ببینه پس تجربیه ولی اصلا دیگه اینجا هیچ نمیپرسم از این به بعد
-
کدام گزینه نادرست است؟
1)علت انتشار انقباض های قلب به سطح پوست، هادی بودن بافت های بدن است.
2)در مچموع به حفرات بالایی قلب 7 رگ وارد میشود که هر کدام از آن ها دارای ماهیچه ی صاف در دیواره خود هستند.
3)کاهش فاصله ی دو خط Z در تارچه های واحد های انقباضی قلب، باعث خروچ خون از حفره مربوطه میشود.
4)در اغلب سیاهرگ های بدن دریچه هایی که یک طرفه به سوی قلب باز میشوند، بازگشت خون به قلب را تسهیل میکنند.