7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
3 میشه! توی فصل ایمنی میخونیم انسان میتونه از طریق ادرار میکروبا رو دفع بکنه! تو مثانه هم که احیانا کیموس نیست :| ادراره! یه میکروب هم مثلا باکتری که اسید نوکلئیک حلقوی داره!
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
3 میشه! توی فصل ایمنی میخونیم انسان میتونه از طریق ادرار میکروبا رو دفع بکنه! تو مثانه هم که احیانا کیموس نیست :| ادراره! یه میکروب هم مثلا باکتری که اسید نوکلئیک حلقوی داره!
-
درمورد 1 هم بگم که موقع خواب تونوس ماهیچه ای کم میشه! در نتیچه آنزیم لیزوزیم تو بزاق هم کم میشه! پس ایمنی کم میشه!
درمورد اون عدم وچود غده و اینا که بقیش اضافیه، ینی فقدان تیموس که لنفوسیتای T بالغ نمیشن و ایمنی هم کم میشه! هردوشون ایمنی رو کم میکنن! -
:| دیگه کسی نمیاد
-
@dr-bernosi دکتر این هفته عقبم اما زیست سال دوم جمع میشه واسه تستایاون حتما میام واسه جمع بندی
-
کدام گزینه درمورد ماهیچه های اسکلتی بدن انسان صحیح است؟
1)همه ی آن ها توسط بافتی پیوندی، به سخت ترین بافت پیوندی متصل میشوند.
2)در اثر ورود غذا به درون معده، بخش های روشن سلول های ماهیچه ای معده از بین می روند.
3)بر اثر حرکات بدن،کشش ماهیچه ها ثابت و طول آن ها تغییر خواهد کرد.
4)ماهیچه ی سه سر بازو برخلاف ماهیچه ی 4 سر ران در سطحی که ماهیچه ی خیاطه وچود دارد، قرار دارد.
3؟ -
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
کدام گزینه درمورد ماهیچه های اسکلتی بدن انسان صحیح است؟
1)همه ی آن ها توسط بافتی پیوندی، به سخت ترین بافت پیوندی متصل میشوند.
2)در اثر ورود غذا به درون معده، بخش های روشن سلول های ماهیچه ای معده از بین می روند.
3)بر اثر حرکات بدن،کشش ماهیچه ها ثابت و طول آن ها تغییر خواهد کرد.
4)ماهیچه ی سه سر بازو برخلاف ماهیچه ی 4 سر ران در سطحی که ماهیچه ی خیاطه وچود دارد، قرار دارد.
3؟بله 3 میشه
-
@dr-bernosi با رد گزینه راحت میشد به 3 رسید
-
%(#00ffa6)[جمع بندی]
1)همه ی مولکول های آلی ... در سلول های ...، میتوانند ....1)تجزیه شده-پوششی لوله های نفرون موجود در بخش قشری کلیه-در ساختار خود زنجیره ای طویل از کربن ها را داشته باشند.
2)تولید شده-ساقه های جوان گیاهان علفی- به صورت واحدهایی کم و بیش یکسان ساخته شوند.
3)موثر در پروتئین سازی-همراه بافت آوند آبکشی کاج- مولکول های کوچک یکسان در همه ی جانداران باشند.
4)غشایی-عایق کننده ی سلول های کاملا تخصص یافته ی بافت عصبی- در سلول، از کنار هم قرار گرفتن کربن تشکیل شوند.
-
@dr-bernosi زیست دو رو تموم کردی؟
-
-
@dr-bernosi اوه چه تند جلو میری من هنوز تنفسم
-
با برنامه کانون میخونی؟
-
نه برنامه خودم :|
-
@dr-bernosi تو کل روز چند ساعت میخونی؟
چه درسهایی؟ -
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi تو کل روز چند ساعت میخونی؟
چه درسهایی؟همه درسا رو تقریبا میخونم به غیر از زمین! ساعتشو نمیدونم تا هرچقد که بتونم
-
من سه روزه نخوابیدم میخوام سینتیک و تعادل و شیمی 2 رو جمع کنم
-
barghamadi الان با کافیین زندم
-
:| دیگه کسی نمیاد
چرا میایم ولی خیلی از مباحثی رو که سوال گذاشتین نرسیدم گیاهیم که اصلا شرو نکردم