دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
@dr-bernosi نه حتما میخونمش ولی فعلا سومو تموم کنم کمر زیست شکسته شه بعد گیاهی
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
%(#00ff95)[جمع بندی زیست1]
درمورد گیاهان چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های جوان کلرانشیم برگ برخلاف سلول های مرده ی منشعب اسکلروئید، قدرت تقسیم شدن دارند.
غلط...اخه اسکلرانشیمها بعضیهاشون زنده هستن... و اون هایی که مردن هم قبل از مردن این قدرت رو داشتن و ^گاها^ منشعب هستن
ب)هر حرکت گیاهی مربوط به برگ ها قطعا نوعی حرکت فعال و خود بخودی بوده است.
نخوندم اما غلط هست...هر حرکت نه!
ج)زائده های سیتوپلاسمی برخی از سلول های روپوست ریشه میتوانند بخش اعظم آب ورودی به آوند های چوبی را جذب کنند.
بله
د)تولید اکسیژن از سلول های روپوست برگ ها در اپیدرم بالایی بیشتر از اپیدرم پایینی دیده میشود.
به نظرم چون تعداد روزنه پایین بیشتر هست و اغلب روزنها که سلول نگهبانِ فتوسنتز کننده دارن اکسیژن پایین بیشتر تولید میشه و غلط میشه
1)1
2)2
3)3
4)4
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار۳ میشه؟
-
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
%(#00ff95)[جمع بندی زیست1]
درمورد گیاهان چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های جوان کلرانشیم برگ برخلاف سلول های مرده ی منشعب اسکلروئید، قدرت تقسیم شدن دارند.
غلط...اخه اسکلرانشیمها بعضیهاشون زنده هستن... و اون هایی که مردن هم قبل از مردن این قدرت رو داشتن و ^گاها^ منشعب هستن
ب)هر حرکت گیاهی مربوط به برگ ها قطعا نوعی حرکت فعال و خود بخودی بوده است.
نخوندم اما غلط هست...هر حرکت نه!
ج)زائده های سیتوپلاسمی برخی از سلول های روپوست ریشه میتوانند بخش اعظم آب ورودی به آوند های چوبی را جذب کنند.
بله
د)تولید اکسیژن از سلول های روپوست برگ ها در اپیدرم بالایی بیشتر از اپیدرم پایینی دیده میشود.
به نظرم چون تعداد روزنه پایین بیشتر هست و اغلب روزنها که سلول نگهبانِ فتوسنتز کننده دارن اکسیژن پایین بیشتر تولید میشه و غلط میشه
1)1
2)2
3)3
4)4
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار۳ میشه؟
اولی درسته
-
چرا؟
خیلی حاشیه ای نگاه کردم به تست؟ -
@f_ssu فک کنم کتاب خودش میگه تا حدودی قدرت تقسیم دارن
-
چرا؟
خیلی حاشیه ای نگاه کردم به تست؟چون فقط پارانشیما اونم چووناشون و کلانشیما و مریستما میتونن تقسیم شن
-
درمورد منشعب هم تست گفته اونایی که منشعبن ربطی به قیده نداره
-
چرا؟
خیلی حاشیه ای نگاه کردم به تست؟چون فقط پارانشیما اونم چووناشون و کلانشیما و مریستما میتونن تقسیم شن
پس اینکه میگه توی اسکلرانشیم اغلب چوبی شدن باعث مرگ میشه چی؟
-
چرا؟
پس اینکه میگه توی اسکلرانشیم اغلب چوبی شدن باعث مرگ میشه چی؟
اولا اون ربطی به بافت اسکلرانشیم نداره دوما تست نگفته همه یا بسیار یا فلان گفه اونایی که اینطورین
-
@dr-bernosi بله.
متوجه شدم.
تست رو زیاد حاشیه پردازی کردم. -
@dr-bernosi نه فک کنم منظور فاطمه با اون اسکلروئیده
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi نه فک کنم منظور فاطمه با اون اسکلروئیده
-
ولی خب خودش گفته برخلاف..
-
تو این تستا دقت کنین! اطلاعات داده شده اگه قیدی داده باشه تو کتاب نمیشه خرده گرفتا ولی اگه مثلا میومد میگف همه ی اسکلروئیدا که زندن غلط بود کلا
-
مثال میرنم براتون
سلولای چانوری که اتوتروف هستن میتوانند غشا داشته باشند.
سلولای فتوسنتزکننده اغازی قطعا تاژک ندارند.
-
مثال میرنم براتون
سلولای چانوری که اتوتروف هستن میتوانند غشا داشته باشند.
سلولای فتوسنتزکننده اغازی قطعا تاژک ندارند.
کدومش درسته؟
-