دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
@اسمان-ابی ببخشید یه لحظه خودمم قاطی کردم تو معدس که انقباضا شدید تر میشه تا به سمت پیلور بره
اشتباهش سر همون طولی حلقویه -
EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-yassi
خب منم ک همینو گفتم شما گفتی انقباض بیشتر میشهبه قول _MILAD_ داری اشتباه میزنی...
میشه پیامی که من این جمله رو گفتم ریپلای کنی؟؟ -
@اسمان-ابی نه انقباضات کاردیا از بین میره با ورود غذا کاردیا کلن در حالت عادی منقبض هست خب حالا این انقباض
با ورود غذا از بین میره
تو کتابم گفته بدلیل جلوگیری از ورود محتویات معده به مری کاردیا منقبضه -
دوستان موضوع تست یه چیز دیگه بود :| کسایی که تازه اومدن موضوع تست اصن نکته علمی نبود، بلکه نکته تست زنی بود
-
درمورد اون تست همه گزینه ها درست هستن و تست غلطیه
-
دوستان اگه این چند روزه همراه این تاپیک بوده باشین، تقریبا تونسین که زیست خوانی رو به روش حرفه ای یاد بگیرین! حالا میخوام یه متن بذارم و از همون تست بدم، تا ببینین چقدر خوب میتونین یه متنو تحلیل کنین! صرفا درمورد زیست هم نیست!
-
بعد اینکه این متون رو خوندین به تستای بعدی پاسخ بدین -
چند مورد صحیح است؟
الف)تنها ذره شناخته شده ی اتم، الکترون نیست.
ب)برقکافت یعنی عبور جریان برق از درون محلول یک ترکیب شیمیایی نافلزدار است.
ج)فیزیک دان ها برای توجیه مشاهدات دالتون، ذره ای بنیادی پیشنهاد دادند.
د)پس از کشف الکتریسیته جاری(مالشی)، این نظریه که منشاء بارهای مثبت و منفی از خود جسم است، ارائه شد.1)1
2)3
3)2
4)4 -
متن بعدی رو میذارم
-
@dr-bernosi بعدی
-
سلولهای بنیادی خونساز سلولهای نارسی هستند که میتوانند به سلولهای خونی تبدیل شوند. این سلولهای بنیادی در مغز استخوان، جریان خون داخل عروقی و خون بند ناف وجود دارند.
گاه در اثر میزان بالای شیمیدرمانی یا پرتودرمانی برای درمان کانسر(سرطان) این سلولها نیز در بدن فرد بیمار آسیب جدی میبینند؛ پیوند مغز استخوان (BMT) ویا سلولهای بنیادی خون محیطی (PBSCT) فرایندهایی هستند که به وسیله آنها، کمبود سلولهای بنیادی تا اندازهای جبران میشود. -
این پست پاک شده!
-
@dr-bernosi من که جرات نگاه کردنم به این متن زیستو ندارم
-
چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های خونساز نارس را نمیتوان در سرخرگ بند ناف مشاهده کرد.
ب)نمیتوان به طور کامل ضرر شیمی درمانی با اثر بالا به سلول های بنیادی را جبران کرد.
ج)سلول های بنیادی قطعا به سلول های خونی تبدیل می شوند.
د)با پیوند مغز استخوان میتوان به تولید سلول های خونی کمک کرد. -
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
متن بعدی رو میذارم
چرا نظرتونو در مورد پیشنهادم ندادین؟ ....مرسی ک
-
خاتون در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi من که جرات نگاه کردنم به این متن زیستو ندارم
هر شب این کارو میکنم تا دقتتون تو خوندن بره بالا! روش خوبیه همین الان پیدا کرمش
-
@dr-yassi در زیست خوانی!! گفته است:
متن بعدی رو میذارم
چرا نظرتونو در مورد پیشنهادم ندادین؟ ....مرسی ک
صبر کنین برای اون هم برنامه دارم
-
چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های خونساز نارس را نمیتوان در سرخرگ بند ناف مشاهده کرد.
ب)نمیتوان به طور کامل ضرر شیمی درمانی با اثر بالا به سلول های بنیادی را جبران کرد.
ج)سلول های بنیادی قطعا به سلول های خونی تبدیل می شوند.
د)با پیوند مغز استخوان میتوان به تولید سلول های خونی کمک کرد.الف و ج