دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
A.K در زیست خوانی!! گفته است:
کدام گزینه درمورد مولکول های موجود در یک سلول جانوری صحیح است؟
1)همه ی پلی مرهای آن مونومر های کم و بیش شبیه به هم دارند.
2)بسیاری از مولکول های کوچک آن با مولکول های کوچک یک سلول گیاهی شباهت دارند.
3)میتوان مولکولی زیستی را که کوچکتر از مولکول های غیرزیستی باشد، در آن یافت.
4)همه ی هیدروکربن های آن در ساختار خود زنجیره ی اسکلتی کربنی را دارند.1)تعریف پلی مر اینه که مونومراش کم و بیش شبیه همند. ولی پلی ساکاریدایی وجود دارن که مونومراشون کاملا شبیه هم باشن. مثلا نشاسته و سلولز وگلیکوژن. چون این سلول جانوریه میشه گلیکوژن را مثال زد.
2)همه ی کوچک مولکولا در جانداران یکسان هستند نه بسیاری. پس همه ی مولکولای کوچک سلول جانوری با سلول گیاهی یکسانه.
3)بسیاری از مولکولای زیستی بزرگتر از مولکولای غیر زیستی هستن. پس بعضی از مولکولای زیستی کوچیکتر از مولکولای غیرزیستی هستن. پس میتوان یه مولکول زیستی که کوچکتر از مولکول غیرزیستیه، پیدا کرد.
4)به توالی کربنا توی مولکولای آلی اسکلت کربنی میگن. پس حداقل دو کربن باید وجود داشته باشه تا یه اسکلت کربنی بشه ایجاد کرد. مثلا متان یه کربن داره و فاقد اسکلت کربنیه
-
alireza.jet در زیست خوانی!! گفته است:
A.K یه سوال منظور از برامدگی های سیتوپلاسمی چیه؟
قسمتایی که از سیتوپلاسم که وارد غشا میشن و یه برجستگی تو سطح غشا ایجاد میکنن.
سلولای پوششی روده و سقف حفره ی بینی این برامدگی ها رو دارا هستن. -
بچه ها اگه سوالات اشکالی داره سریع بیاین بگین که حل و فصلش کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
@Dr-Bernosi
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
ایا سبکه ی اندوپلاسمی صاف در غشا سازی شرکت میکند؟
-
@Mr-Dr-En اره فسفولیپید غشارو میسازه اگه سلول جانوری باشه کلسترول غشارو هم میسازه
-
@Mr-Dr-En در زیست خوانی!! گفته است:
ایا سبکه ی اندوپلاسمی صاف در غشا سازی شرکت میکند؟
مکانی که آنزیمای ساخته شده از شبکه اندوپلاسمی زبر میرن رو همین شبکه فراهم میکنه و غشاسازی قسمتیش مربوط به ساخت لیپیدا (فسفولیپیدا) هست پس نقش داره
-
A.K من گفتم شرکت
تو کتاب نگفته که شرکت داره
البته نقش داشتن هم نگفته -
A.K من گفتم شرکت
تو کتاب نگفته که شرکت داره
البته نقش داشتن هم نگفتهابهام داره این قسمت کتاب ولی هم نقش هم شرکت داره
-
A.K بنظر منکه نداره
ب این دلیل که فک نکنم بشه فسفولیپید یه جا ساخته شه پروتیین یه جا -
A.K بنر منکه نداره
ب این دلیل که فک نکنم بشه فسفولیپید یه جا ساخته شه پروتیین یه جاخب فسفولیپید توی شبکه صاف ساخته میشه و پروتئین هم توی زبر
-
A.K زبر هم فسفولیپید میسازه
-
-
@Mr-Dr-En هم نقش داره هم شرکت / درواقع کتاب بد گفته چون هم تو ساخت غشاء وزیکول نقشداره هم تو ساخت قسمت فسفولیپیدی غشاء که داخل وزیکول قرار میگیره
-
این جمله درسته؟
همه ی مولکول هایی پروتینی که توسط ششبکه اندوپلاسمی صاف ساخته میشود به جسم گلژی میرود -
A.K متن کتاب گفته نیاز به ثابت کردن نداره
بعضی انزیماش فسفولیپید میسازن -
این جمله درسته؟
همه ی مولکول هایی پروتینی که توسط ششبکه اندوپلاسمی صاف ساخته میشود به جسم گلژی میروداولا گفته صاف که غلطه
ثانیا آنزیمای شبکه صاف و زبر به گلژی نمیره