زیست دونی
-
@alireza-jet
اختلاف نظرهست رواین موضوع
ولی درحد کنکورما میگن یافت نمیشه.معلم زیست ماهم میگف یافت نمیشه.ولی دلیلشو باید از یه دبیری بپرسی چون توکتاب نیست@elhame-H ممنون
-
سلام دوستان این جمله یعنی چی؟میزان اکسیژن متصل به هموگلوبین به فشار اکسیژن در کیسه های هوایی وابسته است
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghy -
سلام دوستان این جمله یعنی چی؟میزان اکسیژن متصل به هموگلوبین به فشار اکسیژن در کیسه های هوایی وابسته است
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghy@alireza-jet در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghyیعنی هرچی اکسیژن توی کیسه های هوایی بیشتر، اتصال شدن اکسیژن به هموگلوبین بیشتر و بلعکس.
-
@alireza-jet در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghyیعنی هرچی اکسیژن توی کیسه های هوایی بیشتر، اتصال شدن اکسیژن به هموگلوبین بیشتر و بلعکس.
@A-K میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم؟
-
@A-K میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم؟
-
@A-K من درس خوندن برام یکنواخت شده کسل شدم ارادم کم شده چیکار کنم؟
-
خودتو شرطی بکن، به خودت جایزه بده
از بقیه بچه ها هم بیا بپرس -
خودتو شرطی بکن، به خودت جایزه بده
از بقیه بچه ها هم بیا بپرس@A-K اها ممنون
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
برای شروع به این دوتا جمله نگا کنین و سعی کنین اولا تمایزشو بگین بعد هم بگین کدوم درسته!
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش کاملا مستقیم است، تحرک زیادی ندارد.
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش تقریبا مستقیم است، تحرک ندارد.خب تقریبا درست گفتین!
طبق متن کتاب روده بزرگ تحرک %(#ff0000)[زیادی] نداره! ینی تحرک داره!
درمورد مستقیم یا غیرمستقیم بودن هم خود متن کتاب گفته روده بزرگ از 3 بخش %(#0dff00)[تقریبا] غیر مستقیم تشکیل شده! ینی کولونا مستقیم نیستن! -
یه سوال تالیفی
چند مورد با توجه به mRNA هسته ای روبرو صحیح است؟ CGU ACG AUU CUA AUG AAA ACU CGC AAU
GUG UUU UGAالف) درصورت شروع رونویسی از پنجمین کدون ، با ورود پلی پپتید 4 آمینواسیدی به جایگاه P ریبوزوم، مولکولی وارد ریبوزوم میشود که نمیتواند رونوشت AAT باشد.
ب) ممکن است به همراه جدا شدن بخش های ریبوزوم از یکدیگر و آزاد شدن mRNA به سیتوپلاسم، پلی پپتید 5 آمینواسیدی نیز وارد سیتوپلاسم شود.
ج) با ورود رونوشت UUU به جایگاه P ریبوزوم، قطعا ریبوزوم 6 بار جابجا شده است.
د) در صورتی که محصول آن، 7 آمینواسید باشد، ممکن است دو توالی ACU وارد جایگاه A ریبوزوم میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
@m-bahrami1378 سلام کتاب تست های معروف زیست یادمه تشریح رو خوب گفته بودن خیلی سبز گاج میکرو نشر الگو دکتر هاشمی هر سه جلد رو خونده بودم
-
@alireza-jet سلام تغییر محیط مطالعه.من خودم تو خونه اذیت میشدم تکراری شده بود میرفتم تو کتابخونه ها البته اگه شهرتون کتابخونه زیاد داشته باشه یا درسای عمومی رو در حال راه رفتن تو پارک رو خوانی می کردم البته من سر و صدا اذیتم نمی کرد.خلاصه یه جوری بعضی درسا رو تو محیط جدید بخونید شاید حس و حالتون بهتر شد
-
یه سوال تالیفی
چند مورد با توجه به mRNA هسته ای روبرو صحیح است؟ CGU ACG AUU CUA AUG AAA ACU CGC AAU
GUG UUU UGAالف) درصورت شروع رونویسی از پنجمین کدون ، با ورود پلی پپتید 4 آمینواسیدی به جایگاه P ریبوزوم، مولکولی وارد ریبوزوم میشود که نمیتواند رونوشت AAT باشد.
ب) ممکن است به همراه جدا شدن بخش های ریبوزوم از یکدیگر و آزاد شدن mRNA به سیتوپلاسم، پلی پپتید 5 آمینواسیدی نیز وارد سیتوپلاسم شود.
د) در صورتی که محصول آن، 7 آمینواسید باشد، ممکن است دو توالی ACU وارد جایگاه A ریبوزوم میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
چند مورد صحیح است؟
هر سلول موجود در خون .....دارد.
1)طول عمر کمتری نسبت به اولین سلول های مبارز با میکروب های ورودی
2)پروتئین هایی که از اتصال آمینواسیدها ایجاد میشوند،
3)در صورت ورود یک نوع ماده ی وراثتی بیگانه به سیتوپلاسم، توانایی دفاع از سلول های مجاور خود را
4)توانایی ارتباط با بافت پیوندی را در شرایطی
1)1
2)2
3)3
4)4 -
-
یه سوال تالیفی
1)1
2)2
3)3
4)4@A-K مطمعن نیستم ولی گزینه1
-
GUG UUU UGAالف) درصورت شروع رونویسی از پنجمین کدون ، با ورود پلی پپتید 4 آمینواسیدی به جایگاه P ریبوزوم، مولکولی وارد ریبوزوم میشود که نمیتواند رونوشتی از AAT را دارا باشد.
د) در صورتی که محصول آن، دارای 7 آمینواسید باشد، ممکن است دو توالی ACU وارد جایگاه A ریبوزوم میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4یکم مشکل داشت، تصحیحش کردم