دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
Amin-Mehraji در زیست خوانی!! گفته است:
سلام دوستان.
ببخشید مایع میان بافتی چی هست؟ منظور همون ماده ی زمینه ایه؟
فک کنم همون باشه
داداش من اون سیتوسل سیتوپلاسم و هپاتیت و تله پاتی و هیپوکلریت و پلاسمودسم و پروتوپلاسم و پروتوپلاست و و پلاسمولیز و بلاستوسیت و پلاسموسیت و ... قاطی میکنم :| شما فقط این پروتوپلاسم و پروتوپلاست و بلاستوسیت رو توضیح بدی ممنونت میشم
اون سوال بالا منم مشکل دارم. من استدلالم اینه که مایع میان بافتی با مایع زمینه ای فرق میکنه. مایع میان بافتی از رو اسمش هم پیداست بین بافت ها رو پر میکنه و لزوما مشابه مایع زمینه ای ( باید پرسید مایع زمینه ای از چه نوع؟ مثلا مایع زمینه ای سیتوپلاسم میشه سیتوسل) و .... مایع زمینه ای داخل سلول رو پر میکنه ولی مایع میان بافتی بین سلول ها و بافت ها) درست گفتم؟
%(#941e1e)[[پروتوپلاسم به بخش زنده ی سلول گفته میشود که توسط غشای سلول احاطه شده است. همچنین پروتوپلاسم یک اصطلاح عمومی برای سیتوپلاسم است پروتوپلاسم = غشا + سیتوپلاسم + هسته]
پروتوپلاست = غشا + سیتوپلاسم]
%(#1b78db)[بلاستوسیت به مرحلهای از مراحل جنینی (بین ۳ تا ۵ روزه) از مهره داران گفته میشود. یک بلاستوسیست تودهای متشکل از ۱۰۰ سلول یا بیشتر است. به عبارت دیگر زیگوتی (سلول تخم) است که طی تقسیمهای متوالی در لوله فالوپ به وجود آمده است و در رحم مانند توپی تو خالی است. این توده سلولی بعدها لایههای مقدماتی بافت که شامل آندو درم٬مزو درم و اکتو درم میشود را تشکیل میدهند (هفتهٔ دوم). بلاستوسیست مرحله بعد از بلاستوسل است.]
%(#c98d45)[پلاسمودسم: ماده زنده سیتوپلاسمی که منافذ دیواره را پر میکند و توسط غشای سلولی احاطه شده (تعریف مناسب نظام قدیم) ]
%(#03d4db)[پلاسمودسم به کانال هایی گفته می شود که در بین دیواره دو سلول گیاهی مجاور قرار دارند و آنها را به هم مرتبط می کنند. این کانال ها حاوی سیتوپلاسم اند و وظیفه انتقال مواد غذایی را از سلولی به سلول دیگر برعهده دارند. (تعریف مناسب نظام جدید) ]
%(#83b04f)[لان منطقه ای نازک در دیواره سلول گیاهی است که حاوی کانال های پلاسمودسمی می باشد. (تعریف مناسب نظام جدید ) لان قسمتهایی از دیواره است که در آن ضخامت دیواره کمتر شده است. (تعریف مناسب نظام قدیم) ]
%(#a89622)[پلاسمولیز به معنای کم شدن حجم آب درون سلول گیاهی است.]
-
حتما این شکلو بررسی کنین
-وقتی که هوای ذخیره ی دمی وارد شش ها میشه، دنده ها به نسبت ورود هوای جاری به شش ها، بیشتر بالا میرن.
-هوای مرده برخلاف هوای باقی مانده جز ظرفیت حیاتی شش ها محسول میشه.
-تنها توی تنفس های شدید(صورت سوال گفته طبیعی) سلول های ماهیچه ای شکم به کمک بقیه ی عوامل دخیل در تنفس میان.
-ظرفیت کلی شش ها شامل همه ی هواهاس.
-
جمع بندی آنزیمای کتاب -
جمع بندی پروتئینای غشا
-
-
-
-
-
جمع بندی بافتای مهره داران
-
این تیکه از متن کتاب خیلی مهمه برای امسال
-
@Amir-Bernousi
عااااااالى بودددد🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 -
این سوالایی که درباره این شکل میدن رو نمیدونم چطوری باید تحلیل کرد اصلا چطور باید این قسمت رو خوند؟ من کتابم قدیمیه و اصلا نیستش توی کتاب من ولی توی پی دی اف هست ولی اصلا نمیدونم چطوری باید این جدول رو بخونم
-
dan-l اولین نکته ای که تو این جدول باید بهش توجه کنین ترتیبه ینی باید از فرمانرو تا گونه رو به ترتیب بتونین بگین.
دوم اینکه باید توجه کنین که هر زیر گروه عضو گروه بزرگترشه ینی همه ی اعضای تیره ی مثلا سگ سانان عضو راسته گوشت خواران و رده پستانداران و .. هستن...
سومین نکته اینکه برای نوشتن اسم گونه حرف اول اولین کلمه(سرده) باید بزرگ و حرف اول دومین کلمه(گونه) باید کوچیک باشه.
معمولا تستا روی این چند نکته مانور میدن .
بد نیست گرگ رو هم از فرمانرو تا گونه به عنوان یه مثال بلد باشین.. -
dan-l
این پست رو نگا کنین
https://forum.alaatv.com/topic/2802/بررسی-تست-های-کنکور-های-سال-قبل/48 -
-
-
@Amir-Bernousi این جمله درسته ؟؟
در گیاهان بازدانه و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند؟؟ -
@Amir-Bernousi مگ ت بازدانگان وابستگی اسپورفیت ب گامتو فیت هست؟؟