زیست دونی
-
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:

این سوالایی که درباره این شکل میدن رو نمیدونم چطوری باید تحلیل کرد اصلا چطور باید این قسمت رو خوند؟ من کتابم قدیمیه و اصلا نیستش توی کتاب من ولی توی پی دی اف هست ولی اصلا نمیدونم چطوری باید این جدول رو بخونم :neutral_face:
dan-l
این پست رو نگا کنین
https://forum.alaatv.com/topic/2802/بررسی-تست-های-کنکور-های-سال-قبل/48 -

-

-
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین! -
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین! -
@Amir-Bernousi این جمله درسته ؟؟
در گیاهان بازدانه و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند؟؟@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi این جمله درسته ؟؟
در گیاهان بازدانه و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند؟؟گیاهی نخوندم
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -

-

-

-

-
@Amir-Bernousi
نشد ویرایشش کنم :/
-
موکوز : موسین+اب
غشای موکوزی=لایه مخاطی : موکوز+بافت پوششی -
موکوز : موسین+اب
غشای موکوزی=لایه مخاطی : موکوز+بافت پوششی -
میگه که لنقوسیت تی نابالغ رو میشه توی خون دید. این خیلی مهمه.
شاید مثلا عبارت اینطوری بدن: %(#ff0000)[میتوان در خون پروتیین دفاعی یافت که نابالغ باشد]. اگه اینطوری بگه خیلیا از این عبارت رد میشنdan-l
بالغ بودن درمورد ساختارای زنده درسته -
سلام در مورد فصل ایمنی سوالی دااشم اونم اینکه ماکروفاژ تو کدوم نوع از ایمنی ها نقش داره و به چه میزان ؟
dan-l
غیراختصاصی
غیراختصاصی از طریق فاگوسیتوز و تولید پروتئین مکملتوی مبارزه با سرطان هم فاگوسیتوز انجام میدن
اختصاصی فکر نکنم باشه
-
dan-l
بالغ بودن درمورد ساختارای زنده درسته -
dan-l
غیراختصاصی
غیراختصاصی از طریق فاگوسیتوز و تولید پروتئین مکملتوی مبارزه با سرطان هم فاگوسیتوز انجام میدن
اختصاصی فکر نکنم باشه
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l
غیراختصاصی
اختصاصی فکر نکنم باشه
اها سوالم دقیقا در مورد ایمنی سلولی بود. توی ایمنی سلولی ما میتونیم عملکرد نوتروفیل و اییزونوفیل و ماکروفاژ ها رو داشته باشیم؟