IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
dan-l
فسفر برای نوکلیک اسیده
الگو برای پروتیین حرفی از گوگرد نزده و توی گوگل هم پیدا نکردم
though amino acids may have other formulas, those in protein invariably have the general formula RCH(NH2)COOH, where C is carbon, H is hydrogen, N is nitrogen, O is oxygen, and R is a group, varying in composition and structure, called a side chain
پس این گوگرد کجا دیدم ؟ -
nsrin79
ها پیداش کردم-توی پروتیین گوگرد هم هست ولی تو کتاب بهش اشاره نشده:گوگرد عنصری مهم برای همهٔ موجودات زندهاست برای نمونه میتوان به حضور گوگرد در ساختار اسید آمینوها و پروتئینها اشاره کرد
-
در راه خدا سوالای منم جواب بدید.
غدد درون ریز به مویرگ های لنفی هم میریزند؟
جمله ی " هرجا حفره و مجرا وجود داشت از جنس بافت پوششی است " غلطه یا نه ؟ چون من چند جا دیدم نوشته درسته ولی میدونیم که در استخوان مجرای هاورس وجود داره و از جنس بافت پوششی نیست.
بافت چربی رشته های الاستیک و کلاژن ندارد ، یه جا دیگه خوندم نوشته بود دارد ولی به مقدار بسیار کم. حالا کدوم درسته ؟؟؟!!!! -
طبق تعریف هورمون، این مواد به خون میریزن، البته یه سری از هورمونا به خون نمیریزن ولی فکر نکنم به لنف بریزن
حفره ی بافت استخوان اسفنجی مثلا
همه ی بافتای پیوندی پروتئین دارن توی مایع میان بافتیشون ولی مقدارشون فرق داره
-
-
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشیدمیشه بگین نحوه زیست خوندنتون چطوریه،؟ ممنون. من اززیست 7یلی می ترسم . خیلی دیگه مونده. هنوزتموم نکردم . شما زیستتون عالیع. جدی میگم
-
@Mahed
نحوه خوندن من جوریه که تو همین تاپیک دارم به صورتای مختلف بیانش میکنمیه تاپیک هم هس درمورد زیست خوندن
https://forum.alaatv.com/topic/5118/زیست-خوانی-با-دقت-بالا/9 -
@Amir-Bernousi نه میخام ببینم شما چطورخوندین که به این درک و روش عالی رسیدین؟؟
-
@Mahed
اونچنان خوب نیستم تو زیست ولی خب زیاد کار کردم، تجربه کسب کردم بیشتر -
@Amir-Bernousi ببخشید میشه بگی چطورمی خونی ؟؟ میخام من هم استفاده کنم. آخه شما زیستت ازمن خوب تره. مشخصه.. پشت کنکوری؟؟ چندساله پشت کنکوری؟؟ زیستت چندمی زنی ؟؟ میشه بگی
ببخش -
@Mahed
باید زیاد سوال حل کرد
-
-
-
@Amir-Bernousi چشم
ببخشیدمیشه روش مطالعه خودت روبگی؟