زیست دونی
-
سوال چهاردهم
مبحث: مفصل و زردپی
منبع: سال دوم+سال سوم
سطح: متوسط
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل
-
سلام به همگی
یه سوال منظور از پروتئن های همراه تو باکتری همون پلازمیده؟
ممنون
@Zohraam @Amir-Bernousi _F_SSU_ alimmm221 آسمان ِ آبیali31376 در زیست خوانی!! گفته است:
سلام به همگی
ممنون
@Zohraam @Amir-Bernousi _F_SSU_ alimmm221 آسمان ِ آبیسلام
پلازمید پروتئین نیست و کروموزوم کمکی(نوکلئیک اسیده)
درواقع درست و علمیش همون پروتئین های شبیه به هیستون
خارج کتاب اینو بهت بگم ایکلای مثلا حدود 5میلیون جفت باز داره
-
ali31376 در زیست خوانی!! گفته است:
سلام به همگی
ممنون
@Zohraam @Amir-Bernousi _F_SSU_ alimmm221 آسمان ِ آبیسلام
پلازمید پروتئین نیست و کروموزوم کمکی(نوکلئیک اسیده)
درواقع درست و علمیش همون پروتئین های شبیه به هیستون
خارج کتاب اینو بهت بگم ایکلای مثلا حدود 5میلیون جفت باز داره
-
masoud اره حواسم نبود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: میخواستم بنویسم هیستون:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یعنی شما میگید که باکتریا هیستون ندارن اما یه چیزایی مثل هیستون دارن؟
masoud اره حواسم نبود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: میخواستم بنویسم هیستون:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یعنی شما میگید که باکتریا هیستون ندارن اما یه چیزایی مثل هیستون دارن؟
بله همینطوره
-
بله همینطوره
-
pariaaa
سال سوم میگ که اونایی که دیواره سخت دارن موقع تقسیم سیتوپلاسم وزیکول های توسط جسم گلژی میاد وسط سلول و...
قارچ هم دیواره سخت داره ...قارچ چتری جز بازی ها بود که نخینه ش دیواره ی عرضی داشت -
گفته این کار غیرممکنه
میگیم خیر غیر ممکن نیست...پس گزینه غلطه
و چون سوال تعداد غلط ها رو خواسته باید بشمارین این هم...
(اگ توی کتاب جوابش خلاف اینو گفته بهم بگید شاید اشتباه کردم) -
revival غلطه ولی من با میانه سلولش مشکل دارم توی قارچ ها تقسیم هسته داریم نه سلول این تیکشو نمیگرم چی میشه
pariaaa در زیست خوانی!! گفته است:
revival غلطه ولی من با میانه سلولش مشکل دارم توی قارچ ها تقسیم هسته داریم نه سلول این تیکشو نمیگرم چی میشه
اهان فهمیدم قارچ ها میتوزشون هسته ای هست ولی واسه سیتوکینز ینی تقسیم سیتوپلاسمشون اگر دیواره عرضی ناقص داشته باشن سلول تقسیم میشه که در این صورت ویزیکول های جسم گلژی به میانه سلول میان نه هسته!!
-
94داخل
کجای کتاب گفته ساکارومیسز سروزیه ریزویید داره؟؟؟میشه گزینه ی 4
اشتباه جواب چک کردی یا اشتباه تایپیه اگ کلید تنهاس -
revival اره غلطه تازه پاسخنامه تشریحی هم بود خیر سرش
الان رفتم کلیدش دیدم گزینه چهار میشه مرسی -
سلام بچه هااا زیگوسپورانژ زیگومیکوتا 2n یا n یه جا خوندم نوشته بود 2n یه جا دیگه n !!!!
کلا هسته قارچها هاپلوییدهه ... دو هسته هم که ادغام بشه یک هسته دیپلوئید ایجاد میشه و از طرفیم تو زیگوسپورانژ چندتا هسته دیپلوئیدی هست ( نه یکی) !