زیست دونی
-
سلام سوال ۱۷۳
یک نکته ایش برام سواله اونم گزینه چهار هست
مجاری نیم دایره گوش از نوع بافت پوششی متمایز گرفته میشن ؟؟
اگر بافت پوششی درنظر بگیریم توی شکل کتاب یک رشتع عصبی داخلشون وجود داره
گزینه چهار طبق پاسخنامه غلط درنظر گرفته شده
دلیلش اینه ک بافت پوششی پیامی رو منتقل نمیکنه
و این که دو تا عصب شنوایی تعادلی در گوش وجود دارع اون رشته عصب به مخچه میره ؟!@Amir-Bernousi
-
@fatemeh_banoo عصب شنوایی تعادلی از هم جدا میشن تعادلیه میره مخچه ، شنواییه میره تالاموس تا تقویت بشه فک کنم! این سواله کنکوره؟؟
pariaaa در زیست خوانی!! گفته است:
@fatemeh_banoo عصب شنوایی تعادلی از هم جدا میشن تعادلیه میره مخچه ، شنواییه میره تالاموس تا تقویت بشه فک کنم! این سواله کنکوره؟؟
درسته پس موردج غلط میشه دیگ ن ؟؟؟
بله ۹۶ داخل -
pariaaa در زیست خوانی!! گفته است:
درسته پس موردج غلط میشه دیگ ن ؟؟؟
بله ۹۶ داخل -
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi ببخشید الکی ریپلی کردم؛ چطوری باید یه پست گذاشت تو این سایت؟ چنتا سوال زیست دارم میخوام بپرسم، اصلا سایت خیلی نامفهومه نمیدونم چیکار کنم یکی راهنمایی کنه
-
@Amir-Bernousi ببخشید الکی ریپلی کردم؛ چطوری باید یه پست گذاشت تو این سایت؟ چنتا سوال زیست دارم میخوام بپرسم، اصلا سایت خیلی نامفهومه نمیدونم چیکار کنم یکی راهنمایی کنه
-
سلام لطفاً جواب همه این سوال ها رو بدید ممنونم
-
-
-
-
-
@reza_11tajrobi
سوال۱۷۶۶
بنظرم دوتا جواب درست داره گزینه۱و۴
چون هورمونی که باعث تبدیل فولیکول به جسم زرد میشهLH
است ودوتا گزینه درموردش صدق میکنه
درموردسوال۱۷۶۷
بزرگ ترین یاختش بنظرم سلول دوهسته ای هستش
که مثل مثل سلول زایش هاپلویید هستش -
سلام سوال ۱۷۳
یک نکته ایش برام سواله اونم گزینه چهار هست
مجاری نیم دایره گوش از نوع بافت پوششی متمایز گرفته میشن ؟؟
اگر بافت پوششی درنظر بگیریم توی شکل کتاب یک رشتع عصبی داخلشون وجود داره
گزینه چهار طبق پاسخنامه غلط درنظر گرفته شده
دلیلش اینه ک بافت پوششی پیامی رو منتقل نمیکنه
و این که دو تا عصب شنوایی تعادلی در گوش وجود دارع اون رشته عصب به مخچه میره ؟!@Amir-Bernousi
@fatemeh_banoo واس سوال ۱۷۳ ... دو نوع سلول هست
یکی سلول حسی که مژک دار هست اونم فقط از یک سمت ( گیرنده مکانیکی) ، یکیم سلول پوششی که تو شکل معلومه نه مژک دارهه و نه دخالتی تو ایجاد یا انتقال پیام دارهه و اطراف گیرنده هان ! -
کانال یونی یا همون انزیم ATPساز غشای میتوکندی توسط ریبوزوم های ازاد در سیتوسل ساخته میشه ؟
-
pariaaa اره دیگه احتمالا.قاعدتا وقتی خودش ریبوزوم داره چرا از ریبوزومای یه جای دیگه استفاده کنه.شاید منم اشتباه بگم..تست کنکوره؟؟؟
-
@reza_11tajrobi
سوال۱۷۶۶
بنظرم دوتا جواب درست داره گزینه۱و۴
چون هورمونی که باعث تبدیل فولیکول به جسم زرد میشهLH
است ودوتا گزینه درموردش صدق میکنه
درموردسوال۱۷۶۷
بزرگ ترین یاختش بنظرم سلول دوهسته ای هستش
که مثل مثل سلول زایش هاپلویید هستش@صنم78 ممنونم از پاسختون
پاسخنامه برای سوال 1766 نوشته که استروژن باعث تبديل فولیکول پاره شده ب جسم زرد میشه! خودمم معتقدم میشه LH نه استروژن! -
@صنم78 ممنونم از پاسختون
پاسخنامه برای سوال 1766 نوشته که استروژن باعث تبديل فولیکول پاره شده ب جسم زرد میشه! خودمم معتقدم میشه LH نه استروژن!@reza_11tajrobi در زیست خوانی!! گفته است:
@صنم78 ممنونم از پاسختون
پاسخنامه برای سوال 1766 نوشته که استروژن باعث تبديل فولیکول پاره شده ب جسم زرد میشه! خودمم معتقدم میشه LH نه استروژن!طبق متن کتاب LHسبب می شود فولیکول پاره شده رشدکند وبه
جسم زرد تبدیل شود
وچون منبع واسه کنکورمتن کتابه استروژن غلطه
البته من نظام قدیمم نمیدونم توی کتاب شما چی نوشته شده -
منظور از سوال، دندریت های گیرنده های درد هستش توی پوست
اطرافشون دو نوع سلول هست، یکی پوششی سنگفرشی چند لایه و یکی هم سلولای لایه ی شاخیالف)سلولای سطحی پوششی سنگفرشی چند لایه، با غشای پایه در تماس نیستن
ب)درمورد هر دونوع سلول درسته
ج)این درمورد هردونو سلول غلطه، سلولای لایه ی شاخی از سلولای زیری خودشون در برابر ورود میکروبا و سلولای پوششی سنگفرشی چند لایه با تولید اینترفرون عمل دفاع رو انجام میدن
د)درمورد سلولای لایه ی شاخی غلطه@fatemeh_banoo