زیست دونی
-
@Amir-Bernousi
ممنون.
ببخشید من اکسی توسین و کلسی تونین رو با هم قاطی میکنم. شما راهی ، رمزی ، کدی ، چیزی برای قاطی نکردن اینا ندارید؟ :|Amin-Mehraji کلسی تونین رو اینطوری یاد گرفتم
کلسی= کلسیم، واج اخرش هم که ای هست، یجوری کم شدن و پایین رو نمایان میکنه :|
-
@Amir-Bernousi
ممنون.
ببخشید من اکسی توسین و کلسی تونین رو با هم قاطی میکنم. شما راهی ، رمزی ، کدی ، چیزی برای قاطی نکردن اینا ندارید؟ :|Amin-Mehraji آقای موقاری یه کد دارن براش
میگن کسی تونین یعنی کلسی تو نی(کلسیم تو نیستی)پس باعث کمبود کلسیم خون میشه
و پاراتورمون یه حس پاره شدن بهت میده یعنی انگار استخوان رو پاره میکنیم کلسیم ها رو میریزیم تو خون -
Amin-Mehraji کلسی تونین رو اینطوری یاد گرفتم
کلسی= کلسیم، واج اخرش هم که ای هست، یجوری کم شدن و پایین رو نمایان میکنه :|
-
میشه گفت احتمالا ماکروفاژهایی که توی حبابک های ششی هستند همون مونوسیت هایی هستن که از مویرگ های اطراف حبابک ها زدن بیرون و دیگه نتونستن برگردن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
میشه گفت احتمالا ماکروفاژهایی که توی حبابک های ششی هستند همون مونوسیت هایی هستن که از مویرگ های اطراف حبابک ها زدن بیرون و دیگه نتونستن برگردن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin-Mehraji تو نظام جدید نمیدونم ولی توی قدیم اگه همچین چیزی بگن قطعیه
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام. هرچی میلوئیدی داریم دیاپدز داره؟
-
سلام. هرچی میلوئیدی داریم دیاپدز داره؟
Amin-Mehraji سلام همه ی گلبول های سفیدن که دیاپدز دارن الان میلوئیدی منشا پلاکت هم میشه که اون دیاپدز نداره
-
-
nima H ولی تو نخاع اگه بگه حتما بلندتره فکر کنم نه؟
-
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
در نخاع عبارت اشتباهیه
اولا نورون حسی و حرکتی (طبق شکل کتاب البته) به طور کامل در نخاع قرار ندارن که بخوایم قضاوت کنیم
ولی اگه صرفا درباره نورون گیرنده بویایی بخوایم بگیم بله قطعا آکسونش بلند تره با اینکه نورون حسیه. شکل گیرنده های بویایی تو فصل دو زیست یازدهم واضحه -
سلام دوستان . میشه گفت هرجا هورمون بشه دید ، لنفوسیت هم میشه دید؟
-
این مورد تست بوده؟
این حرف خیلی کلیه. احتمال میره درست باشه چون لنفوسیت ها توی خون دیده میشن و البته توی لنف -
این مورد تست بوده؟
این حرف خیلی کلیه. احتمال میره درست باشه چون لنفوسیت ها توی خون دیده میشن و البته توی لنفبه سان خورشید
بله یکی از گزینه های تست شمارشی بود.خب هرچی مطلب کلی تر باشه احتمال درست بودنش هم بیشتر هستش دیگه.
-
Amin-Mehraji ربط شون چیه به هم آخه
چون فقط هر دو تو خونن ؟! -
Amin-Mehraji تو لنف هورمون داریم؟
-
-
اولا تو خون که داریم ، دوما اگه فشار تراوشی بیشتر بشه امکان نداره لنفوسیت ها از مویرگ بزنن بیرون؟ حالا این لنفوسیت هایی که ریختن بیرون چطوری باید دوباره برگردن به جریان خون؟ راهی بجز ورود به مویرگ لنفی دارن؟
-
Amin-Mehraji بعضی هورمونا از یه سری بافتا ترشح میشه که کتاب اشاره نکرده توشون لنفوسیت هست یا نه، مثلا از تخمدان و بیضه هورمونای جنسی ترشح میشه، کتاب اشاره نکرده که لنفوسیتا همه جا هستن، اگه میگفت ماکروفاژا میتونست درست باشه